263

Ангел

преди 2 години

Няма палми в България . Да ходи да се катери накъде другаде !

262

Км

преди 2 години

Хайдеее повлякоха ни.

261

Анонимен

преди 2 години

Ако ще се разменя ПВО, то да се размени между България и САЩ. България в момента не трябва да доставя директно оръжие в Украйна. Доста по-големи държави от нас ги е страх директно да доставят оръжие. САЩ да си го дистрибутира нататък.

260

Анонимен

преди 2 години

Не знам но не е на добре работата. Ако ще даваме ПВО - то да е само срещу замяна с Американско и да им го дадем директно на САЩ в Рамщайн - както искаха Поляците. Поляците мъдро постъпиха.

259

Бонзо Шебеков

преди 2 години

Какъв е тия мамун?

258

Анонимен

преди 2 години

Долу Киро Канадеца! Долу пидеругите Асен Василев , Спецов и Наско Културата! Да ходят те да се бият в Украйна!

257

Анонимен

преди 2 години

Психо десните - на кол! Не щем фашуги от Десен сектор!

256

ле-ле

преди 2 години

Като го гледам тоя на снимката и се сещам за една песен на НЛО, на която припева беше "ле-ле страх"........

255

2022

преди 2 години

Докарват американците същото количество Пейтриът, разполагане и обучение на българския персонал или си идват с персотала. Тогава предоставяме С300 на американците в базатаим Рамщат - ФРГ да ги прехвъллят в Украйна. Имат опита със самолетите предоставени от Полша - тогава веднага запяха друга песен. Като искат ракети нека те да ги предоставят а не ние и да казват то е едно и също. Това е като вица в съда"нека другарьо съдия той да ти го допре,а аз да ти го наб*я пък тогава кажи че е едно и също"

254

Анонимен

преди 2 години

Киро бил канадец а Сергей си е руски гражданин с БАНДЕРОЛ пък ни управляваше сума ти време

253

Анонимен

преди 2 години

светът върви към регионализиране и ще сме последните *** да се връзваме на тоя с пво тата я поляците твърди русофоби как елегантно им казаха че ще им дадат всички техни самолети в тяхна американска база извън полша па да правят каквото искат по загубени ли са нашите

252

Анонимен

преди 2 години

петата колона е тия които си изкарват от сорос парите

251

Анонимен

преди 2 години

Тук е да опъне Корнелия

250

Анонимен

преди 2 години

Канадеца да си ходи, до като не ние вкарал във войната.Надеждата ни е Румен Радев,като най-трезво мислещ .

249

слуги на Москва

преди 2 години

Вижте кой определя общественото мнение в България - платените от Русия псевдо социолози Андрей Райчев(махащият с ръце), Кольо Колев(червен Кольо),Кънчо Стойчев(червен Кънчо),посредствената журналистка и медийна "па.чавра" мадам Вал. Велева, платените от Русия псевдо журналисти П.Блъсков, П.Волгин, Н.Бареков,червената(манджа-мерудия) гимнастичката Нешка Робева, братя Чукови и др.подобни...Защо трябва да се учудваме, че България е на този хал след 30 години преход. За да избегнем вредното влияние на тези руски поодлоги, трябва да им се дава по-малко медийно време и скоро ще забравим за тях.

248

2525

преди 2 години

Самолети нямаме, вземете ни и пво-то с-300, после ще се молим като Турция да ни пратите пейтриът да ни пази, или да си купим с-400 за 2-3 милиарда евро.

247

Анонимен

преди 2 години

Срам за България е, че с няколко стари руски самолета,, поддържани от един агресор ще можем да се браним от него. Сега е момента за бартвр с поне една ескадрила F16 и с ракети Пейтриът!

246

Анонимен

преди 2 години

Срам за България е, че с няколко стари руски самолета,, поддържани от един агресор ще се браним от него. Сега е момента за бартвр с поне една ескадрила F16 и с ракети Пейтриът!

245

истината

преди 2 години

ЩЕ НИ ВКАРАТ ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ!!!

244

Анонимен

преди 2 години

Много ясно за да ни вкара във войната със всички средства. Тука *** от време навреме са посещавани от господарите си за да се уверят ,че пушечно месо е дълбоко подчинено. Иронията е ,че тука сме бели хора а придставителя на колонизаторите е пряк потомък по бабина линия на планиските горили от Заир в Африка.