303

Никой

преди 2 години

Жалко ако не бяхме нарязали Скътовете, можехме да ги дадем на украинците. Американците са виновни.

302

Анонимен

преди 2 години

Даваме всичко,каквото поискате,нищо не ни трябва,то всичко е минимум 50годишно,и партенки имаме. Само ни махнете визите и Шенген,искаме 2 завода на Тесла,три на Мерцедес, 5 на Apple, финалът на Супербоул да се провежда в България и Тръмп да е водещ на Съдебен спор.

301

Генерал Урко

преди 2 години

С тази война е6ахме мамта на белият човек.

300

Георги

преди 2 години

Интересна оферта приехме. Подаряваме си ПВО-то в замяна на разполагане на чуждестранен контингент с по-лоши ПВО от това, което сме подарили.Въздушното пространство го подарихме вече на холандци и испанци. Сега защитата на столицата ни остава на вермахта. През 1944 пак немци са ни охранявали, след това руснаците дойдоха да ни освободят. Помнете историята, защото народ без памет е народ без бъдеще.

299

Qweqwe

преди 2 години

Кире дори да дадеш формално съгласие те призовавам да дариш, цялото си движимо и недвижимо имущество на България и да бягаш в Канада.

298

Вън от нато!

преди 2 години

Брикета да го вкарат в някое гето, където му е мястото.

297

Мастър Едуин Епс

преди 2 години

Продавам негъррр за 10 стека олио!

296

Анонимен

преди 2 години

Иде за Корнелия с черния меч

295

Анонимен

преди 2 години

Ще ни накарат да си дадем ракетите безвъзмездно...имаме С- 300 ....и оставаме без нищо нито самолети нито ракети.. Кирчо ще ги даде...Да заповяда аскера...

294

Смешник

преди 2 години

Не разбрах тия ракети тука ли ги правим.И искат само ракети или и пусковите механизми също.

293

Анонимен

преди 2 години

ЗЛО КУЧЕ СКЪСА СИНДЖИРА НА ЕВРОПЕЙСКАТА И СВЕТОВНАТА СИГУРНОСТ И Сата НАТО ЗАСКИМТЯ КАТО ПАЛЕНЦЕ...

292

Анонимен

преди 2 години

Ха, прилича на министъра на отбраната на Конго.

291

Анонимен

преди 2 години

Русофилските разбирачи отново са минали да обяснят кой е лошия, как тебе да се направи, кво ше стане и т.н. Чекирайте се, моля, с dislike бутона на този коментар, че се чудим колко точно сте на брой. ;)

290

фридъм

преди 2 години

ЖАЛКИ И ДОЛНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОДАЖНИЦИ,НО МОЖЕ И ПОООДДЛЛООГИ!!!

289

фридъм

преди 2 години

Идва един военен министър,отявлен и безскрупулен хамериканец с дебела и опушена кожа,за да продължи фразата на големия и отвратителен глистаар Соломон-"Майната му на православието"с още по долната фраза,но вече на фаза-"Майната и на България"!Жалки и продажни политически ***!

288

PAX AMERICANA

преди 2 години

Не на последно място, Войната в Залива бележи зората на Pax Americana. Вярно е, че този термин се използва веднага след Втората световна война. Но тогава това беше погрешно наименование, защото Съветската империя истински конкурент на американската мощ се роди в същия момент. Резултатът не беше никакво "пакс", а студена война и двуполюсен свят... През последните две години обаче съветската власт се разпадна и биполярният свят стана еднополюсен.

287

Ботев

преди 2 години

Вън от България! Не си желан тук! Долу САЩ! Долу НАТО!!!

286

PAX AMERICANA

преди 2 години

На следващата година, през 1992 г., американският стратегически проект за периода след Студената война изтече в пресата. Стратегията на проекта имаше за цел да предотврати доминирането на враждебна сила в евразийският регион, чиито ресурси, под консолидиран контрол, биха били достатъчни за генериране на глобална сила. Пол Уолфиц добави: Сенатор Джоузеф Байдън се подигра на предложената стратегия като буквално Pax Americana ... Няма да работи...Само седем години по-късно много от..УДОБНО

285

PAX AMERICANA

преди 2 години

На следващата година, през 1992 г., американският стратегически проект за периода след Студената война изтече в пресата. Стратегията на проекта имаше за цел да предотврати доминирането на враждебна сила в евразийският регион, чиито ресурси, под консолидиран контрол, биха били достатъчни за генериране на глобална сила. Пол Уолфиц добави: Сенатор Джоузеф Байдън се подигра на предложената стратегия като буквално Pax Americana ... Няма да работи...Само седем години по-късно много от ..УДОБНО

284

Анонимен

преди 2 години

На следващата година, през 1992 г., американският стратегически проект за периода след Студената война изтече в пресата. Стратегията на проекта имаше за цел да предотврати доминирането на враждебна сила в евразийският регион, чиито ресурси, под консолидиран контрол, биха били достатъчни за генериране на глобална сила. Пол Уолфиц добави: Сенатор Джоузеф Байдън се подигра на предложената стратегия като буквално Pax Americana ... Няма да работи...Само седем години по-късно много от УДОБНО