122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 168 "Путин май пак ще му пожелава ехидно да е здрав." Всички военопрестъпници са ехидни, докато си мислт, че ще се измъкнат от последиците от престъпленията си. След това всички изглеждат еднакво на скамейката на подсъдимите. Повярвай ми, лицата на подсъдимите в Нюрнберг и тези на Милошевци са същите. На Путин и останлите военопрестъпници в Кремъл ще бъдат същите. Тези, които доживеят, разбира се.

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 162А ти забеляза ли, че Президента на САЩ бе напълно неадекватен на интервюто? Пак имаше проблеми с "включването". Хаха! Путин май пак ще му пожелава ехидно да е здрав.

120

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 164 Приятелю, ако исках да чета нещата, които си написал, просто щях да си пусна путинските държавни канали. Вече се сринахте дотам, че започнахте да правите фейк видеа със Зеленски, обявяващ капитулацията на Украйна: токова дълбоко сте затънали в тинята на лъжата, в която живеете (да И ТИ ЛИЧНО).

119

Анонимен

преди 2 години

До Слава Укран! Защо ли този поздрав ми напомня на Хайл нещо-си

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 158Досега каквото и да показаха като удар от руснаците по цивилни обекти накрая се оказа фейк. Мостовете ги разрушиха самите украйнци в началото на операцията. Руснаците предуреждават къде ще ударят, когато има цивилни лица. Военните заводи и района около. Украйнска зенитна ракета отнесе 5етажа на висока сграда. Поне две видеа видях как ракетните остановки на хохлите удрят по съседни жил.блокове. Постановката с родилното и фотосесията на блогърката на пред руините да коментирам ли?

117

Анонимен

преди 2 години

Aа, днешното регулярно включване на терориста зеленски... Чудя се дали другите террористи ще му дадат и Нобеловата награда за мир тази година...

116

Хера Мустафова

преди 2 години

Давай ***. Не се бави. Днес трябва напишеш още поне три тенденциозни статии оплюващи Русия. Нямаш време да триеш коментарите против Юесей. Продължавай да съчиняваш глупости за Русия. За това ти плащаме от Козяк. Какви неща е готова да прави жена като теб за няколко пробити долара.

115

Само последните дни

преди 2 години

По-изявените откровено терористични акции на руснаците: 1) отвличане на кмет на град, който вече е бил превзет и размяната му срещу военопленници 2) бомбардирането на театър с криещи се от бомбардировките над 1000 души 3) продължаващо държане на заложници в болницата в Мариупол. Откровени терористични операции. Ако включим и "обикновените" военни престъпления, Русия в момента е ангажирана в масова държавна терористична дейност и геноцид. ЧАКА ГИ СЪД.

114

Анонимен

преди 2 години

Силно се надявам скоро руснаците да го локализират къде се е заврял тоя мишок и да му хвърлят 40 50 вакуумни бомби отгоре.

113

Анонимен

преди 2 години

До Казалище За съжаление руските нацисти, също както всички подобни преди тях, не мислят, че има проблем да бомбардират мирно население криещо се от войната. Даже използват това, че се укрива в удобни мишени като театри, за да сеят повече терор.

112

Анонимен

преди 2 години

По-голям терористи от АМЕРИКА НЯМА!!! Не спряха да водят войни, за да съществуват!!!!

111

Вале Пика

преди 2 години

Актьорче, оди да играеш у некоя американска трагикомедия. Гаден подстрекател към война. Ти си срам за Украйна!

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137 И каква е"истината".Че в Ирак е имало химически оръжия?Че в края на август миналата година американски дрон не отстреля в Афганистан цивилен ван с 3 възрастни и 7 деца? Кои създаде Ал Кайда? Кой създаде Ислямска държава? Кой бомбандира китайското посолство в Белград и уби 3 и рани 17 китайски дипломати докато спят? Кой удари екип на Ройтерс в Ирак? Кой не е ратифицирал конвенцията за военния съд в Хага? Герой ли е Надежда Савченко? А Саакашвили? Информирам се и от двете страни!

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151 Само човек изпаднал в пълна зависимост и подчинение на руските терористи може да пише цинично и беогледно руските лъжи.

108

Анонимен

преди 2 години

До Белев То па вие либералните европедали сте цъфнали и вързали - мизерни, некъпани хипита....

107

Пак същото?

преди 2 години

До 147 "Украинските терористи взривиха театъра в Мариупол и лъжат, че руснаците да го бомбардирали. Само душевно болни вярват на украинските лъжи." Даже и опорките, които ви спускат от Кремъл са еднообразни: 15.02.2022г. Русия: Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна.

106

Анонимен

преди 2 години

Коката в русия е била 3 рубли началото на миналия век

105

Анонимен

преди 2 години

Само психопати могат да подкрепят терористите от НАТО - които убиваха и избиваха всичко живо в Ирак, Виетнам, Афганистан, Либия. Събаряха всичко наред, масови бомбардировки - безкомпромисно. В Сърбия - натовските терористи унищожаваха всичко.Само пълен креетен може да иска НАТО и да накачулва байряка на укрите - генетично доказани терористи.

104

Абе Зеленски

преди 2 години

Пусни си брадичка, че като те вадят руснаците от бункера да си спазил традицията

103

Анонимен

преди 2 години

Сгази лука ти с тая хамерика. Ама се оказа използван и захвърлен.