162

Анонимен

преди 2 години

Сибирската империйка не се е провърнала в терористчна държава. Винаги си е била такава.

161

путлер

преди 2 години

Гледам руска телевизия и страшно зло беят псевдо журнал ята там. Губят войната,въпреки пропагандата която водят.

160

аз

преди 2 години

хайде взимай жената от швейцария и отивай в имението за 145 милона в маями от сащ, заради теб измряха толкова невинни хора-надрус.н дж.е.н.дър такъв.

159

Анонимен

преди 2 години

Украйна е нацистка държава, и това не е преувеличено. В настоящия момент в Украйна управляват азовци. Украйна вече е сборище на всички фашистки главорези с американско, европейско или двойно гражданство срещу добро заплащане. Американското и европейското оръжие в ръцете на тези *** е заплаха за мира в Европа. На косъм сме от ядрена война на европейска територия. В угода на САЩ, зинали света да налапат, с власт да се задавят. Спрете войната!

158

ПроСоТо

преди 2 години

тоя що са облича като хамалин на гарата ?....Обаче снимката горе е трепач !..Всеки от вас,който притежава нужната сензитивност и чувствителност /което е едно и също /ще види едно ЗЛОБНОлице,със свиреп поглед,тънки стиснати устни,орлов нос и лисичи уши...Сега разбрах защо,по какви критерии са решили точно тая персона да командери в Украйна..Може и "по професия" да е "комедиен актьор",но по същество си еСАТРАП.

157

Оста ЕС

преди 2 години

ЕС показа нацисткото си лице, а България - слугинажа си.

156

Анонимен

преди 2 години

Вече се установи колко е бройката на "подпомаганите" от пАсольоството хорица в коментарите в тоя сайт: 14.

155

ЧЕТЕТЕ ФИГАРО

преди 2 години

Терористите сте вие. За първи път Le Figaro го призна. ЧЕТЕТЕ!

154

Гоче

преди 2 години

Този все реве иска пак пари от американския президент. Ония милиони дето баидън ги даде ги внесал в банката на своя сметка.

153

Цере-у

преди 2 години

Когато украинското правителство обстрелва собствения си народ в Донецк и Луганск може, това са така, хм, евроатлантически бомбардировки. Когато Путин влезе в Украйна, вече имаме голям проблем. Да знаете. Вярвайте на властта и медиите - това е истина, която населението на нацистка Германия, фашистка Италия и комунистически Китай е знаело и продължава да знае. И избягвайте да имате мнение и да се информирате от други източници освен телевизора, че това е опасно.

152

Ozi Ozburn

преди 2 години

Няма смисъл от пишене на пусти изречения, щом са започнали войенни действия, сигур имало е защо,Запада забрави ей така между другото за Фашизма. Войната е страсилище, а защо я канят да дойде и насам

151

Дилър

преди 2 години

Ти па си много убав ..... украински шмъркалник !

150

троян

преди 2 години

Да ви напиша дословно едно тълкувание казано от ...... "Медиите на запад са изцяло под контрола на Кабала. Зверствата се извършват от Кабала с твърденията че Русия го е направила". Четете историята и по специално кабалистичното учение и защо е това пртивопоставяне на раси и племена.

149

Америка и Израел

преди 2 години

Са терористични държави и трябва да бъдат изолирани от света!

148

Факт!

преди 2 години

Но има още един факт и той е, че тоя е подстрекател за започване на трета световна война и трябва да бъде съден наравно с кремълското джудже!

147

L.

преди 2 години

А Украйна не се е превърнала в неонацистка, управлявана от продажно правителство държава, което я е въвлякло в опустошителна война, предизвиквайки превъзхождащ и въоръжен да зъби враг с военните си биологически и ядрени програми? Аз съм убеден, че ако Сталин бе начело на Русия, в Киев нямаше да има нищо, по-високо от педя вече.

146

Анонимен

преди 2 години

Първата жертва при война е истината, но не мога да коментирам какво казват от Русия, заради цензурата в България,която не разрешава да се публикуват новини с източник от Русия.

145

Анонимен

преди 2 години

Първата жертва при война е истината и Зеленски бълва лъжа след лъжа.

144

Анонимен

преди 2 години

Мисиpки спуснаха ли ви заповед да не публикувате днес ? БТА мълчи, тука мълчат, а новини има :)

143

Жоро Сороса

преди 2 години

И петата им колона в европейските държави също е терористична структура трябва да бъде изкоренена!