64

Анонимен

преди 2 години

Пушено месо ли искате да станете? Веднага махайте това марионетно натовско правителство. Нали не искате да ви се срутят панелките на главите ви?

63

Анонимен

преди 2 години

Този не знам колко слаби звена има в главата. Пратете го на скенер и лекър и на домашно лечение.

62

!

преди 2 години

до 76 - нещата не са черно и бяло. Не всеки който не иска да прати чуждите деца да загиват за чужда кауза е цитирам "Путинофил".

61

снишаване

преди 2 години

Все се тарикатеем и снишаваме... Не става. Путин е агресьор и не може от страх да го подкрепяме. НАТО трябва да има бази у нас! От Русия нищо добро освен газта не можем да видим!Ама и тя е на най-високата цена.

60

Вили

преди 2 години

Политици , журналета всичките сте *** и мекерета .Ех дайте ги в зан.,дани и мазета!

59

СС

преди 2 години

Усещате ли как по медиите разпространяват че тука е слабото звено и ще направят провокация като се разположат тука Русия да удари и ще кажат да нападна България защото е слаба отбраната а те си търсят само повод да разбутат нещата....голяма пропаганда

58

Колкото

преди 2 години

Колкото и еврейски слуги да подставяте във властта няма да вдигнем оръжие срещу Русия

57

Шаши

преди 2 години

Е, не сте прави да обвинявате хората, че са за Русия. Има и такива, както има за ЕС и САЩ. Ние трябва да сме неутрални и да взимаме най-доброто от тях. И САЩ и Русия не трябва да имат влияние. В такъв случай по-добре да ги няма и двете държави.

56

Анонимен

преди 2 години

Всички сме едни форумни каратисти, ум да ти зайде.

55

до 67

преди 2 години

Бе какво ще си играем на дребно бе, дай направо да спретнем един референдум за излизане на България от Земята и присъединяване към бъдещите нови колонии на Илън Мъск на Марс!

54

Анонимен

преди 2 години

До 67Наораотив ние сме твърдо ЗА референдум и то по - скоро.Може да бъдеш сигурен, че мнозинството от българите виждайки варварството в неутрална Украина причинено от,, братска" им Русия, ще гласуват За ЕС и НАТО и то с минимум90%.

53

Анонимен

преди 2 години

Русия сега няма пари.До преди 18 дни имаше.Освен това Българските,Сърбските и Унгарскитр политици не са скъпо подкупни.Парите за подкупи се дават от Руските оилигари.Само Абрамович от една измама в Русия е откраднал от Руския народ 12 милярда евро.

52

Анонимен

преди 2 години

Има една вероятност.Дано не се случи това.Да бъдем изключени от НАТО и ЕС.Това е целта на Путин.Българино не спи.

51

Анонимен

преди 2 години

Русопитеците изявяващи се по форумите тръпнат в очакване руските орди да акостират в България и затова са против НАТОвски войски в България.Сори, няма да ви огрее, скоро тук ще се настанят хиляди истински НАТОвски воиници, за ужас на вашият идол в Кремъл.

50

Смърт за Путин

преди 2 години

Свобода за Овсянникова!

49

Шаши

преди 2 години

До 53: Всички анализатори казват че Русия няма пари и са зле. Как така имат пари да подкупват политици по света. Само нашите ще ги разорят. Цял свят да дава, не може да задоволи българските политици.

48

Анонимен

преди 2 години

До АнонименОтнеми на един народ достойнството и той вече е наполовина сломен.Който казва че българинът е продажен и нечестив, той е сломен.Да живее България

47

Анонимен

преди 2 години

Тези от Възраждане и Атака са нищо.Проблема са ДПС,ГЕРБ и БСП.Това са партиите на Путин в България.Другите "патриотите" и "възраждане " са камуфлаж и са за прикриване.Реално БСП,ГЕРБ и ДПС с години правят програмна политика на Путин.До ГЕРБ или до преди 12 години България имаше ясна НАТО и ЕС позиция.Сега имаме Радев,ГЕРБ ,БСП и ДПС с ясна Путинска политика.Тя се засили преди 4-5 години.Народа е манипулиран до болка.А ветото на Македония беше поръчка на Путин за дестабилизиране на региона.

46

аз

преди 2 години

както и в ЕС така и в НАТО сме на последно място и никой не може да ни измести

45

анонимен

преди 2 години

пак ше ни тупат от две страни