84

Нямаме

преди 2 години

Нужда от простотиите на шепа самозабравили се натовски колективисти в София. Ние българите не се каним да воюваме с никой, най малко пък с нашия създател Русия. Да излизаме от НАТО. Само простотии и от много пари ще ни изкарат. Като САЩ искат бази, да си ги задържат и да се правят там на рамбовци. Ние се интересуваме от търговия, спокоен живот и съграждане. И работим добронамерено с всички правителства по света. Не искаме нито да сме им съдници, нито обаче да сме им подчинени. За Неутралитет

83

Анонимен

преди 2 години

Хората, които си мислят, че благодарение на ЕС тук се прави нещо, май не са чели, че членския внос, който държавата плаща е в пъти по-голям от това, което се връща обратно под формата на субсидии. Разбира се, че никой луд няма да ти дава просто ей така толкова пари без нищо и от никъде. Интерес имат елитите, защото големите кражби се случват на такова ниво. На нас ни хвърлят третокласния асфалт и да се радваме, като балъци.

82

аа

преди 2 години

само кат му видя физионимията и диагнозата е че при тоя въобще няма звена в главата, всичко е мармалад

81

Анонимен

преди 2 години

НАТО да си ни даде самолетите и отивам да воювам/за кого няма значение само да е повече/ ама първо ще пусна 2 бомби и над парламента и президенството в петък та белким следващите дето дойдат да се замислят,че не са богове!

80

аноним

преди 2 години

Всичките сте един дол дренки, Никой не мисли за БЪЛГАРИЯ. Каква хубава природа си имаме, какво производство в рзличните сектори си имахме,Стига сте давали, а искайте, я на каква ключова позиция се намираме. дори само това е достатъчно

79

българин

преди 2 години

До: номер 92 (бг) Ердоган изобщо не е "мъдър". Ердоган отиде на крака при Путин в Москва, защото той му построи най-голямата джамия там в Русия и една от най-големите в Европа изобщо! Ако не си ходил по време на рамазана в Москва - ***, съветвам те гледката е уникална! Все едно си в Мека!Целият център на Москва е постлан с ислямски килимчета, не се бъзикам! А след като Путин изпрати и чеченските башибозуци срещу православните събратя на руския народ в Киев - какво да си говорим!!!

78

hahaha

преди 2 години

Избираме правителство с може би най-силното мнозинство през новата история заради тяхната платформа за присъединяване на НАТО и ЕС. После, ***(оват)ия българин вика - никой не ни е питал. Алллооо къде беше преди двайсе години като те питаха??

77

България

преди 2 години

вън от терористичната организация НАТу. Съд за онези ***, които набутаха българския народ в този изродски кабал. После обявяване на неутралитет по примера на Швейцария. Нямаме нужда от някакви маргинали като този от статията да ни заплашват с войни и да ни занимават с глупости от сутрин до вечер. Две национални катастрофи ни стигат. България има нужда от съграждане и суверенитет, а не от блокове, лагери, оръжие и агресия...

76

бг

преди 2 години

Абе аланкоолу, най-силният член в региона Турция като е в НАТО да не би да иска противоставяне с Русия? Ердоган е мъдър, той знае, че тази война рано или късно ще свърши и затова иска да има добри отношения както с Украйна, така и с Русия. Ние също ще останем да живеем като съседи с тези страни. Защо си създаваме сами проблеми там, където ги нямаме?

75

fuck nice

преди 2 години

Ние сме пушечното им месо

74

Анонимен

преди 2 години

Керемедчиев ,главата ти е пълна с керемиди -квадратни ,правоъгълни ,плоски ,на палети . Такива из...р..роди като тебе трябва с волска талига да мината през центъра на София и целия народ да те дари със своята любов.

73

Анонимен

преди 2 години

ЕС, моля спрете парите към България! Оказа се, че всеки трети българин, не желае да е член на ЕС и НАТО....Ще ставаме Северна Корея...така искат другарите!!!

72

ай с..тир

преди 2 години

До българинИзбирам...да тегля една...на хан Аспарух,,че се е заселил на такова "ветровито" място.

71

българин

преди 2 години

До: номер 79 Ами... как да ти го обясня по-дипломатично? Ние СМЕ пушечно месо!!! Вариантите са два: 1) НАТО твърдо да засили присъствието си в България и то активно присъствие гарантиращо отбраната ни срещу всеки агресор или 2) Да се "снишим", като дойдат "вежливите хора" на Путин и чеченския башибозук да ги посрещнем с хляб и сол и да приключи съществуването на България като свободна държава!!! Още Левски е казал: "Свобода или смърт"! А ти какво избираш?

70

Офф! Бактън !

преди 2 години

Нищо няма да се получи от т.н. "обществено мнение" вътре в Русия. Нито ще има протести,нито сваляне на режима...нито нищо. Руснаците са ирационални..от гледна точка на западната логика. когато има такава криза...война...операция и пр. те се сплотяват около Лидера..който и да е той. ето това не разбират еврогейовете.

69

Анонимен

преди 2 години

Какво звено очаквате? Още на Борис III му се приписва фразата "Винаги с Германия, никога против Русия".

68

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСтрах тресе панелките и по-добре ниско долу....да идва соца и да връща гражданството и ТКЗС и Белене, че не се издържа вече....Е, дойде време в което трябва да избираме...Не може така....Който е свикнал ниско долу да лиже, за да не му падне панелката трябва да се бори срещу диктатори, а не да им лиже.....

67

българин

преди 2 години

До: номер 73 (Колкото) Къде си чул някой да говори че ще вдига оръжие срещу Русия??? Изобщо, кой по дяволите заплашва Русия с каквото и да било???Хайде стига си измисляхте... не знам даже "опорки" ли да ги наречем или какво!Никой, никога, никъде не е споменал че иска да се бие срещу Русия. Това е лична пропаганда на кремълския фюрер Путин!Разбира се, ако Русия нападне България, тогава ще има много мъртви руски войници.Изобщо правиш ли разлика от нападение и отбрана?

66

Анонимен

преди 2 години

До снишаване - ами отивай да се биеш в Украйна, кво си се разписал по форуми!

65

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е след като не можем да различаваме добро от зло, да ни изгонят от ЕС. Да се оправяме, защото свикнахме с демокрацията и забравихме много неща, именно за това трбва да ни се припомни. След като има и % от нашите сънародници, които одобряват войната в Украйна, може пък и ние да я усетим....ВОЙНАТА Е ЗЛО! Бойко не зная какво е искал да постигне с промиването на мозъци, но в едно е успял, да ни превърне безмозъчни ***. Да се разделя света отново на две и който където иска.