28

Лешперов

преди 2 години

До Картела е БеГеТо Бензина масове е около 2.85. На по-малки бензиностанции се намира и под 2.80.

27

Бою Тиквочето

преди 2 години

Лошия Бойко ви направи бензина по 1.50, а сега дръжте се за палците на краката.

26

Анонимен

преди 2 години

"За да се усети разлика и на бензиноколонките, трябва да мине определен период от време." - ако съдим по скоростта, с която се качиха - 2 дена

25

Мхмм

преди 2 години

Не. В България кога нещо е поевтинявало? Тук цените имат само една посока - нагоре!

24

Верно

преди 2 години

Верно ли е,че самият путин в комбина с саламченко на границите продавали на черно на 20% от цената в Евро долари,че и в лв? Всичко,бензин,нафта,злато и под наем путинофили безплатно?

23

Анонимен

преди 2 години

Не, ще поскъпнат и олиото и ракията.

22

Агенция голямкур

преди 2 години

Българската мутра-спекулант кръв повръща цени не връща!Със съдействието на управляващите ни 32 години мафиоти!

21

Erik USB

преди 2 години

Надайте се

20

Полит

преди 2 години

Още ще падне блиядки, политика която нито на вас,но найвече на Путин ще хареса,просто му спират кранчето и много съжалявам путиноприматите рублажии-пари няма за вас действайте. И скоро като видите,че не ви плащат достатъчно и ще обърнете дифиренциЯЛите си и няма да повръщате кремълска помия. И няма как,,,, ВАШТА МАМА ДА,,, питам доволна ли е?

19

Картела е БеГеТо е

преди 2 години

много сериозен !!! Няма да ни огрее нас , дори когато беше 140$ за барел , цените не минаха 3лв ...сега на 125$ ...РеЗко отидоха към 3,30-3,5лв/л !!! Спекула и картел ....докато не се почне от там , няма да видим разумни цени на горивата !!! Марешки ги свали преди време , но му издърпаха ушите и клекна на БаЦе....та толкоз за самоинициативата....

18

Анонимен

преди 2 години

цена по голямя от 2 лв е чист грабеж. трябва пълен бойкот ама нали има много тузари..

17

Перничанин

преди 2 години

Тук цените скачат веднага, спадът ( ако въобще има такъв ) отнема месеци.

16

JNS

преди 2 години

Да,чакай ти 14-20 дена да минат ,че да поевтинее! Интересно,как като се вдигне на борсата, тук се отразява на минутата. Нито се чака 14-20 дена да се види дали има "постоянен тренд', нито нищо. Сигурен съм,че дори и да поевтинее,нашите ще чакат да се вдигне още

15

Станчо

преди 2 години

В нашата мула родина, където държавни чиновници получаващи тлъсти заплати от нас данъкоплатците ги проверяват ежедневно за картел и спекула и никога няма съществени ограничения при скок на петрола на минутата цените се актуализират навсякъде. За съжаление все още не съм видял да намалят цените със същото темпо и проценти при спад.

14

Няма конкуренция

преди 2 години

Докато Лукойл е монополист няма да видим конкуренция и намаляване на цените, нали Кирчо затова закри държавната фирма за горива !

13

Анонимен

преди 2 години

Не, най-много да се вдигнат. Винаги е така, каквото и да се случи, у нас цените се вдигат.

12

Анонимен

преди 2 години

От 139 долара за барел Brent, цената е паднала под 100, а руският urals се продава с 28 долара по-ниско, защото никой не го иска и танкерите плават без посока , докато не го купи някой на безценица !

11

Анонимен

преди 2 години

Няма да сте виддли след повишение на цените да има намаление

10

Демек

преди 2 години

Намаление не чакайте.Човека го каза.

9

Терористите са ЕС

преди 2 години

ПЛАЩАЙ руските ресурси в РУБЛИ. ЗАКРИВАЙ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО НА ЗЕЛЕНИЯ ФЕНЕР. СМЪКВАЙ ГАНДАЛФ СИВИЯ. ХРАНТУТНИЦИТЕ КОИТО ИЗДОЯВАТ РУСКИЯ НАРОД И БЪЛГАРИЯ ПРИНУЖДАВАЙКИ НИ ДА ПЛАЩАМЕ 13 ПЪТИ ПО-СКЪП ТОК ВМЕСТО ДА ИМАМЕ ХРАНА И ДРЕХИ ГИ ДАВАМЕ ЗА въоръжаване чрез ИЗПИРАНЕ НА ПАРИТЕ от АЕЦ КОЗЛУДУЙ НА НАТОВСКИТЕ ОКУПАТОРИ.