161

Анонимен

преди 2 години

Ужас, да им забранят да ходят в Русия... Какво ще правят сега

160

Анонимен

преди 2 години

Наложили забрана на Байдън, но не на американския президент, ами на починалия му баща. Северноазиатските сатрапи не могат една забрана да напишат като хората. А като се има предвид, че РУСНАЦИТЕ бягат от Мордор, направо буди смях опита на кремълската жаба да си вдигне крачето.

159

гопник

преди 2 години

На Байдън му запорирали сметките в рубли! Направо да падладейш :)))

158

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Какво стана с похода на мира в Канада бе май го потушиха и конфискация. ........ какъв поход бе вaтникo ocpaн?

157

Анонимен

преди 2 години

Русия наложи санкции на Байдън и Блинкен --------- блокирали са им сметките в рубли :)))))

156

САТАНАТА

преди 2 години

А така,този Байдън за какъв се мисли...

155

Анонимен

преди 2 години

До 163. Бистро Популярна версия е, че думата идва от руските войски, които окупират Париж след Наполеоновите воини. . . . Точно така е! Думата произлиза от руски, което ми го потвърждава и колежката зад мен чиста французойка даже от Париж!

154

ББ

преди 2 години

е щом сте национализирали несъществуващата на Президента Байдън в сибир...ще национализираме...не запорираме...ще отнемем имуществото на руските олигарси ,ще прогоним децата ви от Свободният Свят,ще се държим като вас,всичко почтенно бяга от русия...скоро от китай... и още няколко приятели им,минаха се прекалено много граници за да си правим компромиси,всеки стоящ разкрачен...не е приятел на САЩ...приятели

153

void

преди 2 години

Това руският *** е мега тъпо парче - даже сарказъм не вдява.. Непонятно ми е как ш 21-ви век някой може да е убеден, че целият свят е сбъркал, а не Путин. Дори руският народ е на същото мнение. Хайде, на прибличените си той плаща или ги заплашва, какво обаче остава за тролите у нас - рубли няма да е, предвид че не струват дори хартията, на която са напечатани.. Пълна мистерия.

152

Анонимен

преди 2 години

Байдън най-вероятно има дъсчена ловна колиба в дълбокия Сибир, и сега бункерното джудже ще му я вземе. Да напомня: оня ден щипнаха яхтичката на Путин за 600 млн. евро, хе-хе. Това колко ли е в рубли, хе-хе?

151

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с похода на мира в Канада бе май го потушиха и конфискация. Либерална демокрация.

150

Анонимен

преди 2 години

Хората по света не смеят да кажат какво мислят понеже има цензура и заплахи за живота им. Но се надяваме че това ще се промени макар трудно но истината винаги побеждава.

149

Анонимен

преди 2 години

Прегледах вентилаторно форума. Стана ми ясно защо е започнала войната. Много сте елементарни. Потрес. Не сте прочели една книга. Нищо не знаете...

148

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен Я стига с този Наполеон и Хитлер. Началото на 19 в. армиите са сбирщина хора въоръжени до зъби с примитивни оръжия. Излизат и който когото. Русия не спечелва нито една битка. Загубва Москва. Наполеон заминава за Франция защото му докладват, че се подготвя преврат. Това е късмета на Русия. Хитлер ги беше наврял в *** ***. Обаче загуба на Русия не беше в интерес на САЩ И ГБ и им дадоха технологии, храна и всичко необходимо и пак им беше трудно. Днес са сами срещу света и нямат нищо.

147

Анонимен

преди 2 години

Правото да носят оръжие на американците е дадено за да могат да се вдигнат ако властта се узурпира от тиран. Не е да се защитават от разбойници както ви лъжат тук.

146

Анонимен

преди 2 години

Край на бай дъновия семеен бизнес в украйна, много е близо там. Мисля, че американците няма да го изтърпят до края на мандата му и ще го изгонят. Показателите му са най-лошите в сравнение с всички досегашни президенти.

145

Анонимен

преди 2 години

Бай дън стигна до дъното, ще продължи да копа с нокти.

144

;-)))))

преди 2 години

Бай Дън изпаднал в дълбока депресия след като прочели санкциите които му наложили.

143

Анонимен

преди 2 години

Бай дънчо си мисли аз ще изпращам мои слуги там мене като не ме щат. Няма да пуснат никакъв служител на правителството, даже ще изгонят американския посланик и никой не може да им каже копче. Ха-ха хи-хи! Ще използват макрончо или ердоганчо за куриер ако им се наложи, те ще подтичват.

142

Анонимен

преди 2 години

Защо не налагат санкции по закона Магнитски за корупция с нарушение на човешките права за съществуване на хората според международни норми изработени,утвърдени на световни форуми за прилагане общите права за изпълнение заложени в конституционни документи и приложени в съдилищата за санкциониране на лицата нарушаващи ги заради наложени корупционни практики с натиск за неизпълнение на правата до предизвикване на масово тежки последствия,смърт на граждани по време насилия касаещи провеждащите ги.