18

Анонимен

преди 2 години

60 процента данък за бизнесмените Андрешковци. После да искат помощи за милионери.

17

Анонимен

преди 2 години

Путин ще отмени и Зелената сделка, както отмени ковид мерките.

16

Цървул

преди 2 години

Не е ли по-добре да публикувате списъка с търговците на електроенергия в България?Ние,НАРОДА ще намерим начин да внесем ЯСНОТА по този толкова "парлив" проблем.И да ги "компенсираме" тези бизнесмени както си можем!

15

Мнение

преди 2 години

Всеки реве за компенсации но най голям вой надават таканаречените бизнесмени- крадци милионери!И защо изобщо го вдигат тоя ток като ще им дават компенсации?Не го вдигайте и няма компенсации!С едната ръка вземаш пък с другата същото го раздаваш!Преливане от пусто в празно!

14

След

преди 2 години

Компенсации и субсидии продукцията им е почти безплатна,на държавна хранилка. Заплащането на работника е като в Африка. А цените им като в Америка. И всички милионери и едри йобаняци путяфилски. Спрете им кранчето и да купуваме от борсите,по ще е на сметка България. Да фалират,или да не мислят като маймуни

13

После

преди 2 години

Ще реват същите,че не сме купували тяхната родна продукция,която държавата субсидира. И борсови цени. И на държавата, ,, абе няма майка да питам,но защо има субсидии и после пазарна цена и тука политиците: вашта мама да,,питам добре ли е?

12

Анонимен

преди 2 години

Кви компенсации бре цените са двоини с леко увеличение на тока. Няма нужда да им се помага.

11

Да

преди 2 години

Да ви е,а исканията по време на война. Само искат и получават, а какво дават? Мафия и това е. Съдебната система също. Путинистанската работа. Работим за милионери алчни,за които държавата е дойка. И вашата мама да,,,питам добре ли е?

10

Анонимен

преди 2 години

Какъв е този жител на малко населено място,?! Защо изобщо си отваря хранителното отверстие?

9

Анонимен

преди 2 години

Не стига че бизнеса ни краде от 32 години с ниските заплати които ни дава, ами иска и да им плащаме и тока. Никаква помощ за тях. Който фалира фалира. Ще дойдат нови. Помагайте само на най бедните.

8

Анонимен

преди 2 години

nikakvi kompensacii. bg tok ot atomnata centrala samo za vatreshen bg pazar. ili bombim centralata.

7

123

преди 2 години

ДГД "бизнеса". Не желая да го спонсорирам с жалката ми заплата, която ми плаща!!!

6

Дедо Мъди

преди 2 години

Извън корпоративния среден и дребен бизнес ще яде дедов... салам!Корпорациите от обсадата и инвеститори КЛАС А, ще получат 100% държавни помощи, както обикновено !

5

Анонимен

преди 2 години

Щом бизнеса вдига цените- никакви компенсации. Трябват протести. Не може да храним бизнеса на бизнесмени с имоти по за милиарди левово. Като не могат да се справят-да фалират!

4

Анонимен

преди 2 години

Аз не виждам пазарна логика в това. Значи бизнеса иска пари от държавата, ковт пък ги взима от данъкоплатците. Какъв е смисъла на цялата въртележка? Да работят свободно без помощи и да си продават продуктите на цената, която мислят, че е нормална за себестойноста им. Така или иначе парите идват от купувачите, само няма да минават през държавата. По този начин пазара ще отсее кършежите разчитащи само на чужди пари и помощи.

3

Анонимен

преди 2 години

т.нар. бизнас е време да спре да източва държавни пари за обезшетения. Всеки трябва да може да оцелява в бизнеса си и да търси начини, а не да реве на държавата. Да си слагат соларни панели, агрегати.. Каквото искат, могат да измислят много неща, но най-лесно е "дайте пари". И откъде идват парите? ОТ всички нас

2

Анонимен

преди 2 години

Алооо бизнесът ами ЗАПЛАТИТЕ падат като Руския петрол копраим

1

Анонимен

преди 2 години

Гражданите също искат обяснение от бизнеса който въпреки милионите държавна помощ постояно вдига цените на продукцията си.