69

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 96 От един десарски дол дренки сте :)

68

Хайдеее,

преди 10 месеца

...руските таракани сега ще ни направят Киро-Ментето положителен герой! Путин е пътник, въпросът е колко трябва да плати обикновеният руснак заради болните мозъци в Кремъл? Те май още си мислят че войната е някъде далеч и тях не ги касае!

67

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 95 Е, баце ви го търпяхме цели 12 години. И вие ще потърпите 4, гербав. Такъв е животът.

66

българина

преди 10 месеца

нямаше такова разграничение като мятаха бомбите с убеднен уран над Югославия! а сащ как разгриничиха Хирошима и Нагазаки в центъра на градовете от военните??? разделяй и владей ли бе те посъветваха от козяк? чак толкоз прости не сме

65

77

преди 10 месеца

Дано в Харвард са те научили да бягаш бързо, че скоро ще ти потрябва

64

Анонимен

преди 10 месеца

Добре, че сме до Сърбия. Ако стане нещо, там ще се спасяваме !

63

Анонимен

преди 10 месеца

Във Русия не харесваха толкова Путин защото беше мек със лъжливия запад. Сега рейтинга му е ударил небесата!

62

Анонимен

преди 10 месеца

Всичкото политик безродник, сигаанин, безродник,, сииганин, клоун, наркоман, клоун, безродник.

61

До Кире

преди 10 месеца

Киреее, пак много говориш. "Европа е във война. Това, което до момента се говори енергийна криза, газова криза, това всъщност са измерения на войната, заяви Петков."Само прочети какво си надрънкал. Европа била във война. Тя ако е във война ти ще си в Канада вече. Моли се да не идва война в България. Това ти е останало Кирее. А освен оня Плювнелиев питай и ти партньорите дето ти се обаждат по телефоня, дека са ни самолетите дет платихме. Говоря за краварите дет им лижиш ***.

60

Ех Киро

преди 10 месеца

Аз ако бях на Киро щях да арестувам всички *** от Израждане и щях да ги натикам по затворите, после щях да отида и да сменя фасона на тая Мутрофонова,щях да я пратя с шут към Русия пребита от бой. А всички русоробчета дето се отварят - на един влак и еднопосочен билет в Сибир.

59

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 81 Аз ги разграничавам, вие не умеете. Гербави, какво да се прави.

58

Анонимен

преди 10 месеца

До Аз промяната 79 Пак ли Вие, гербавият тррол, "случайно" непрекъснато сте тук. Първо обяснете Вие какво работите, защото сте тук и когато мен ме няма :) Имам дом и близки, разбира се, само баце ви събира такива изпадняци, та нямате. Защо да ги заклеймявам тях, те не крадат, не лъжат, не са престъпници, като баце ви.

57

Анонимен

преди 10 месеца

Цените гледай, киро, цените, не Путин! Да не се налага да се евакуираш.

56

Аз промяната

преди 10 месеца

До 67 ПАК ли ти *** на Подмяната ДА те питам работиш ли изобщо ИМАШ ли дом А близки И тях ли така заклеймяваш постоянно

55

Анонимен

преди 10 месеца

И аз така правя по отношение на България.Не смесвам люблвта си към родината с режима на мутрите и мутресите на днешните й господари!

54

ЬЬЬ

преди 10 месеца

Трезвомислещите в русия са малцинство,а болшинството одобрява войната с украйна и при това положение няма много-много какво да разграничаване.Време е българите да изтрезнеят от любовта си към тази престъпна порода.

53

Анонимен

преди 10 месеца

От каде ще внасяш бе, или ще сложиш по покривите слънчеви панели.

52

ДДРОнег

преди 10 месеца

За всички хора с малко мозък е ясно, че пут*ин е изперкал военнопрестъпник !!!___Но се оказа, че в България има много ***, същества без мозък, които подкрепят този убиец и разрушител !!!

51

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 70 П.р.остак човек на п.р.о.стащини се радва :)

50

Анонимен

преди 10 месеца

30% са според официалните данни робите на Путин в България.Те са повече в сравнение със Сърбия и Унгария.Това са единствените държави в Европа,в които Пуин има подкрепа.Боко да разкаже за великия Газопровод построен за рекордно време за Путин.450 км за 1,5 години за Путин.А газопровода от Гърция 150 км.за 11 години.От Гърция газта е с 120% по-евтина в сравнение с Путинската газ.