69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 От един десарски дол дренки сте :)

68

Хайдеее,

преди 2 години

...руските таракани сега ще ни направят Киро-Ментето положителен герой! Путин е пътник, въпросът е колко трябва да плати обикновеният руснак заради болните мозъци в Кремъл? Те май още си мислят че войната е някъде далеч и тях не ги касае!

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 Е, баце ви го търпяхме цели 12 години. И вие ще потърпите 4, гербав. Такъв е животът.

66

българина

преди 2 години

нямаше такова разграничение като мятаха бомбите с убеднен уран над Югославия! а сащ как разгриничиха Хирошима и Нагазаки в центъра на градовете от военните??? разделяй и владей ли бе те посъветваха от козяк? чак толкоз прости не сме

65

77

преди 2 години

Дано в Харвард са те научили да бягаш бързо, че скоро ще ти потрябва

64

Анонимен

преди 2 години

Добре, че сме до Сърбия. Ако стане нещо, там ще се спасяваме !

63

Анонимен

преди 2 години

Във Русия не харесваха толкова Путин защото беше мек със лъжливия запад. Сега рейтинга му е ударил небесата!

62

Анонимен

преди 2 години

Всичкото политик безродник, сигаанин, безродник,, сииганин, клоун, наркоман, клоун, безродник.

61

До Кире

преди 2 години

Киреее, пак много говориш. "Европа е във война. Това, което до момента се говори енергийна криза, газова криза, това всъщност са измерения на войната, заяви Петков."Само прочети какво си надрънкал. Европа била във война. Тя ако е във война ти ще си в Канада вече. Моли се да не идва война в България. Това ти е останало Кирее. А освен оня Плювнелиев питай и ти партньорите дето ти се обаждат по телефоня, дека са ни самолетите дет платихме. Говоря за краварите дет им лижиш ***.

60

Ех Киро

преди 2 години

Аз ако бях на Киро щях да арестувам всички *** от *** и щях да ги натикам по затворите, после щях да отида и да сменя фасона на тая Мутрофонова,щях да я пратя с шут към Русия пребита от бой. А всички русоробчета дето се отварят - на един влак и еднопосочен билет в Сибир.

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 Аз ги разграничавам, вие не умеете. Гербави, какво да се прави.

58

Анонимен

преди 2 години

До Аз промяната 79 Пак ли Вие, гербавият тррол, "случайно" непрекъснато сте тук. Първо обяснете Вие какво работите, защото сте тук и когато мен ме няма :) Имам дом и близки, разбира се, само баце ви събира такива изпадняци, та нямате. Защо да ги заклеймявам тях, те не крадат, не лъжат, не са престъпници, като баце ви.

57

Анонимен

преди 2 години

Цените гледай, киро, цените, не Путин! Да не се налага да се евакуираш.

56

Аз промяната

преди 2 години

До 67 ПАК ли ти *** на Подмяната ДА те питам работиш ли изобщо ИМАШ ли дом А близки И тях ли така заклеймяваш постоянно

55

Анонимен

преди 2 години

И аз така правя по отношение на България.Не смесвам люблвта си към родината с режима на мутрите и мутресите на днешните й господари!

54

ЬЬЬ

преди 2 години

Трезвомислещите в русия са малцинство,а болшинството одобрява войната с украйна и при това положение няма много-много какво да разграничаване.Време е българите да изтрезнеят от любовта си към тази престъпна порода.

53

Анонимен

преди 2 години

От каде ще внасяш бе, или ще сложиш по покривите слънчеви панели.

52

ДДРОнег

преди 2 години

За всички хора с малко мозък е ясно, че ****ин е изперкал военнопрестъпник !!!___Но се оказа, че в България има много ***, същества без мозък, които подкрепят този убиец и разрушител !!!

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 П.р.остак човек на п.р.о.стащини се радва :)

50

Анонимен

преди 2 години

30% са според официалните данни робите на Путин в България.Те са повече в сравнение със Сърбия и Унгария.Това са единствените държави в Европа,в които Пуин има подкрепа.Боко да разкаже за великия Газопровод построен за рекордно време за Путин.450 км за 1,5 години за Путин.А газопровода от Гърция 150 км.за 11 години.От Гърция газта е с 120% по-евтина в сравнение с Путинската газ.