89

Анонимен

преди 2 години

много е просто... тоз който е учил/ходил на уроци в Русия - лустрация. Няма генерали, няма прокурори. Всички извън държавните сруктури.

88

Приятел

преди 2 години

То така ако ставаше Кирчо.....и ние щяхме да се разграничим от теб и решенията ти, които взимаш от името на народа без да го питаш дори !.....Ама нейсе

87

Анонимен

преди 2 години

До САНКЦИИ за РУСОФИЛИ 116 Че гешев какъв е :) Защо не казва колко прокурори е командировал в Русия по договора между чайката и цацата :)

86

САНКЦИИ за РУСОФИЛИ

преди 2 години

в БЪЛГАРИЯ........ Списък:...... президент, генерали, министри, държавни служители, партийни кадри, бизнесмени, руски ***........ КОНФИСКАЦИЯ - - - на яхти, имоти, скъпи коли................ Сезиран е Гешев и ЛАУРА КЬОВЕШИ........

85

анонимен

преди 2 години

До Qanon той вече ги докара - 3000 бройки за сега

84

Анонимен

преди 2 години

До Хибридпропаганда 108 Обикновените руснаци никога не са имали държава. При царете са били същите роби, като нас, но на свои господари. Откакто им натресоха соц-а, са по-зле и от крепостни. Сега уж са свободни, но чак пък да имат държава, е силно казано. И при нас е почти същото, само че бяхме заробени от чужди и имахме глътка въздух от 1878 до 1944 г., преди да ни потопят в соц-а. Пък и от диктатора си успяхме да се отървем.

83

Анонимен

преди 2 години

Айде сега ще извадите няколко десетки милиарда и ще ги дадете на Американците да построят нова рафинерия нали? Защото нашата не може да работи с друг петрол освен руския.

82

Анонимен

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ Е ВИНОВЕН! ПРИ НАС КРИЗАТА Е ПРЕДИ ВОЙНАТА!КРИЗАТА Е ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА РАДЕВ И ЯНЕВ! ВСИЧКИ НАЗНАЧЕНИ ОТ РАДЕВ СА НА ЕДНА РЕДИЦА СЪС СПЕЦОВ,ВАСИЛЕВ КАТО КРАДЦИ И СПЕЦИАЛИСТИ НА ЕДНА РЕДИЦА С РАШКОВ И СЕКРЕТАРКАТА НА ХРИСТО ИВАНОВ! ЗЛОБА И БЕЗПОМОЩНОСТ!ЗАЩО РАШКОВ НЕ Е НАМЕРИЛ ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ И ДА ГО ДАДЕ НА ПРОКУРАТУРАТА? ЕДНА ГОДИНА ЧЕГЪРТАНЕ И ТЪРСЕНЕ ОТ НАП ДАНС МВР И НИКО!

81

Анонимен

преди 2 години

Да спасим Кирето от Путин, като го скрием при талибаните!

80

Анонимен

преди 2 години

До Аз промяната 107 А Вие защо не спрете да се правите на обиден от констатация, която не отричате :) Вече 20 пъти :) Лъжете, че сте в чужбина. Наистина няма нужда повече да си измисляте, защото никой не Ви вярва. Вие, изобщо непрекъснато лъжете.

79

Хибридпропаганда

преди 2 години

Русия не е приятел на България. Путин е враг на целия свят, но това не означава, че Русия е приятелска държава на България. Историята МНОГОКРАТНО го е доказала, последно с атаката върху българската азбука, за която руснаците цял филм направиха , за да фалпифицират произхода й! Руската кукла Радев пак е впрегнал подчинения си да прави ХИБРИДНА ПРОПАГАНДА!

78

Аз промяната

преди 2 години

Защо не спреш с обидите най сетне АЗ и цялото ми семейство от много много години работим извън България И си харчи парите тук за което вече съжаляваме Повече не е необходимо да обяснявам по този въпрос А България наистина се е върнала в 90 год сега с тези подмяната Инфлация и некадърност на сегашните назначени а не избрани А колкото до ГЕРБ за нас те са единствените за момента направили за България Вярно имат много грешки НО няма как да се вържа на лъжите на сегашните

77

Анонимен

преди 2 години

да разграничим българския интерес от този на САЩ и Козяк първо киро

76

Анонимен

преди 2 години

До Аз промяната 102 Аз не Ви обиждам, само Вие - мен. Но аз не питам защо го правите, аз знам - защото сте гербав тррол. Политиките на герб ги искате, защото лично печелите от тях. За останалите българи не Ви пука, ама се пишете патриот. Инфлацията никого не радва, но е факт в цял свят. Вие световните новини не ги ли четете. България от соц-а така и не излезе напълно. Като искате демокрация, примирете се, че не може вечно баце ви да управлява. А кражбите бяха по ваше време.

75

Анонимен

преди 2 години

БСП комунистите на власт начело с Рундьо ще ни довършат. ОСТАВКА

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 101 Хапчетата си ги пийте, не Ви преча :) Даже ви плаща в момента баце ви.

73

Аз промяната

преди 2 години

Защо пишеш обиди против мен само защото искам Политиките на ГЕРБ Защо е тази омраза Искам стабилност искам отговорни политици Ходиш ли на магазин Радва ли те инфлацията кризите кражбите лъжите манипулациите ДА работя И за разлика от теб и скам Демокрация А не Комунизъм България се върна 80 год назад

72

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБопитеците вече дори и не четат, явно са спрели и да разсъждават, онзи от пожарната на Банкя им е забранил ! Какво лошо видяхте в това да се разграничим от Путин не от народът на Русия ? Защо в тази овча кошара "България" семето на простащината се разпространява толкова бързо и резултатно ?

71

Анонимен

преди 2 години

Кире, не спекулирай с отношението на българите към Русия! Явно малко снежни топки хвърлиха по теб! Русия е тялото, а България е душата! Това го е казала Ванга! Тепърва ще ядеш дървото с твоите нелепи изказвания по адрес на Русия!!

70

Анонимен

преди 2 години

И като имаме приятелство с Русия, защо им налагаме снакции? Защо затам не се изпращат вече лекарства, например? Като ЕС им спря вноса на храни, какво стана - разшириха всеобхватно селкото си стопанство. Знаете ли какви оранжерии за домати имат? Високи 4-5 метра доматени растения, с плод един до друг като грозде. Работниците берачи се придвижват на платформи между редовете.... Никаква конкуренция никакъв доставчик вече не можен да сме им. Имат газ за отопление, имат вода бол, имат земя, имат ток.