30

Анонимен

преди 2 години

В Южна Корея имат 10 800 починали за цялата пандемия. Население 52 милиона. 87% ваксинирани. Ако не бяха локдаун и ваксинация , при тази гъстота на населението , да са се стопили наполовина.

29

Анонимен

преди 2 години

В Швеция въведоха строги мерки, но с няколко месеца по-късно. След това - масова ваксинация. Тогава чак падна смъртността. В България вече познавам хора, които карат за 3 път ковид и то тежко, с хоспитализация. Не разбрахте ли, че ваксинацията е пътят!

28

епидемиолог

преди 2 години

Aко не бяха се прилагали строги локдауни, до сега да са забравили за ковид. Както Швеция например. А смъртните им случаи са по-малко от тези на САЩ и Великобритания, защото там лъжат поголовно за това кой е починал от ковид. Вече ги изловиха там и си признаха официално дори. Ковидфондовете бонусите създават корупция. Корейците са просто по-честни. А тия 'ваксините' колективен имунитет не правят. Доказано вече.

27

Анонимен

преди 2 години

Тайланд протестираха, че са 100% на китайски ваксини. Искат да се внесат рнк ваксини, защото китайските не пазели.

26

Анонимен

преди 2 години

След 3-4 месеца имунитетът спада както от ваксина, така и от преболедуване. Просто Корея се намира във фаза на подем. Различните държави са в различни фази. А иначе там употребяват главно китайски ваксини.

25

До23

преди 2 години

Алоооо,в Корея има поставени над 65 милиона ваксини на Pfizer и около 14 милиона ваксини на Moderna!

24

Анонимен

преди 2 години

Путин го е пуснал ковида. Няма друг психопат способен на това, който и да има биологическо оръжие освен това.

23

Анонимен

преди 2 години

Алооо, в Китай и Корея дънят ваксини от стария тип, както и векторни. Нямат рнк. То затова и са пламнали сега. Омикрона не го спират тези.

22

аа

преди 2 години

мммм да при 52 милиона население , 300 умрели са статистическа грешка, даже не се борят. Алоууу купувачите на олио, как е пиете ли олио :)))))

21

Анонимен

преди 2 години

Гледайки какво се случва последните дни в Китай и Южна Корея някой добре си е свършил работата с механизма на РНК Интерференцията и създаването на така наречените'Расови'оръжия!

20

11

преди 2 години

Е, и квай ползата от ваксата?

19

Анонимен

преди 2 години

ПО въпроса КОВИД-19, корейците да питат коя биолаборатория на САЩ го разработи.

18

Анонимен

преди 2 години

До Няма отдих. Не е така - сега просто ще боледуват много тези с (п)объркания имунитет, т.е. много ваксинираните по време на пандемия. И тези, които не са го карали, т.е. много затворените. Следващият сезон ще стане ясно дали тази класическа медицинска логика ще се потвърди. Ако се потвърди, у нас ковид положението ще е леко, в сравнение с много затворените и много ваксинираните по време на пандемия с чисто нови ваксини.

17

Няма отдих

преди 2 години

В Китай също биели рекорд по случаи откакто затваряха цели градове. Тъкмо взе да отшумява пандемията и обратно в торбата. Май изпускат нови щамове периодично.

16

Анонимен

преди 2 години

До 8 Анонимен "Ти май не знаеш че сме втори в света по смъртност от Ковид." Пич, ти пък май не знаеш, че за 2019 сме първи в света по смъртност, и то без грам ковид. Хайде стига сте вадили неща от контскста. На една държава, като нашата, с лоша грижа за здравето (по училищата на децата продават само ска.пан джънк), с много хронични болести, без обществени спортни съоръжения, масово храна с лошо качество, пушене, пиене, лошо здравеопазване и т.н., ковид е само един про.ст допълнителен фактор.

15

Търчим за ваксина

преди 2 години

Кой знае от какво всъщност са починали. Да не са им правили аутопсии? Били са болни от друго. Или са починали вследствие отслабена имунна система, по причина троен ваксинаж.

14

Анонимен

преди 2 години

Казвам ви, войната е към края си!

13

Анонимен

преди 2 години

Те са с много висок процент имунизирани, че и с бустери. Не виждам нещо да е овладяно. Тъкмо напратив, ситуацията сякаш излиза от контрол. Но мантрата я знаете, "ваксинирайте се". Може и да са неясни последиците, но се ваксинирайте. Защото друга стратегия отказваме да предприемем. Само от тая се печелят милиарди!

12

АНонимен

преди 2 години

Ковид не съществува, плашат ни с Путин вече.

11

Тъй де

преди 2 години

Много сме изненадани.И тия като японците.Най-много починали не в началото преди 2 години, а след масовата препаратизация и бустеризация.Световнопризнати вирусолози предупредиха, че по време на епидемия вирусът не се ръчка с препарати, ама финансовите интереси надделяха над разума, като си играеха със страховете на хората. И още натискат за "имунизация".Има ли още изненадани.?