111

ББ

преди 2 години

и ако направите аналогия...България и Народа ни са били в същото положение каквото е днешното на Украйна...османски орди са убивали мирни граждани...,и съм бесен,че пУтриоте оправдават тези убийства...оправдават и убийствата на българи през османско...отричат Априлското въстание...отричат Апостола с твърденията си... се пъчат...пУтриоте...за копейки без стойност...Анатема!!!

110

ББ

преди 2 години

и службите спрете ги...свършете си работата...като Зеленски...смело и почтенно...Война е и продавате Суверенитета на България обслужвайки путин и обслужващите го бг национални предатели...залагате живота на децата на България...това не е щоу...Война е...и вашите деца са в опасност...свършете си работата безкомпромисно...по-строго закоодателство задължително ,спрете троловете на путин и копейковците

109

ББ

преди 2 години

кгб троловете и активистите на дпс-гроб и копейкин...живи с парите на путин го закъсаха...ще им плащат в рубли...и за тоалетна не стават...САЩ ще им отнеме грабежите както направи с олигарсите на путин...те също са вредни,нещата са под контрол...само те си въобразяват че с платноходката си могат да разбият асберг с размерите на .....континетнт,като хитлер...започнаха да вярват на собствените си лъжи...руснак е...м.ъсна дума вече за съжаление,убиват жени и деца...

108

Политнаблюдател

преди 2 години

Хммм! НАТО рабра , че Зеления чорап е готов да клекне на Путин и идва да му дърпа дългите уши . В света знаят, че България е трагичния апендикс на НАТО .

107

Политолог

преди 2 години

Този много изпечене, бе ! Той да не се мота много по улиците, че братята му ( тъмносините) може да го вземат за конкурент за кофите за отпадъци. Доживяхме същества съвсем скоро слезли от клоните на дърветата в Африка да са министри , да са същества с влияние в света на белите !!! Срам !

106

Анонимен

преди 2 години

Айде ,айде,нема нужда! Вън от Европа Американският военен блок НАТО! Европейска армия ни е нужна вече!!!!

105

Анонимен

преди 2 години

идват още 3000 военни на ФАЩ в БГ, разбрахте ли сега? нито са питали, само казват да знаем. Ето това е модерното робство, ако не сте запознати. Скапана държава.

104

Анонимен

преди 2 години

Те тези най много мразят белите )))

103

Анонимен

преди 2 години

За мен не е нормално руски дронове да се размотават над Полша и други страни от НАТО. Просто да се обърне внимание, че ако руски такива апарати нахлуят в небето ни ще бъдат сваляни. Ние не пращаме дронове над Русия, нали?

102

Анонимен

преди 2 години

Братя българи, дипломат Херо Мустафа е най-добрия американски посланник в България за цялата история, имайте уважение към тази достойна и почтена жена. От нея страната ни видя само хубави неща. Толкова ли не можете да разтълкувате новините.

101

Анонимен

преди 2 години

Това е един умерен политик и трябва да бъде посрещнат топло от нашия народ и власти.

100

ББ

преди 2 години

путин лъжеше,че няма да напада Украйна,сега гледаме с очите си как убива мирни украйнски граждани...претиснени сме,меко казано...Черно море е не защитено...териториите на източният фланг на Нато са не защитени...това е грешно!!!

99

ББ

преди 2 години

Добре дошъл г-н Министър,Източният фланг на Нато и България имаме нужда от помощта ви за да гарантираме на Народа си защита от евентуална агресия!!!

98

ББ

преди 2 години

и приятели САЩ ги брой слугите на путин...много скоро ще последват съдбата на олигарсите на путин...вашите нито са по-богати...нито са по...скоро,сами избраха страната на която да застанат!!!Бог да пази САЩ и съюзници!Бог да пази България!!!

97

ББ

преди 2 години

поредната манипулация на дпс-гроб...България няма да влиза във война...член сме на най-силният военен съюз Нато...ако Нато реши ще унищожи путин и армиятаму за два дни макс...не го прови по-хуманни...там са децата на бедните руснаци,те ги манипулират и зомбират..както опитват да правят и троловете тук...да ви зомбират и плашат..САЩ и Нато са наши съюзници,хора готови да изпратят децата си да се бият ..останалото са манипулации на руски слуги от възраждане,дпс-гроб

96

Идва

преди 2 години

Тоз *** идва да ни вземе всички ПВо средства - С-300,Оса,Нава.... както и единствения ни дивизион Точка и да ги даде на Зеленяшкия.

95

Анонимен

преди 2 години

Лошо, много лошо......

94

Ха!!!!!

преди 2 години

На тоя министър от САЩ работа му е да провери колко военния персонал е ваксиниран с трета доза и колко сме напреднали в трансдженда там. И да дърпа уши. Иначе в САЩ си свърши добре работата.

93

Казах

преди 2 години

Българин няма да се бие срещу Русия !!!

92

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма място в България ! Да върви в Украйна !