215

Анонимен

преди 2 години

От години готвя със зехтин или кокосова мазнина. По-добре е. От един испанец го научих.

214

Попов

преди 2 години

За Бога, сестри,Не купувайте....И друго....Що ли, когато имаме бсп във власт и в частност в икономика, винаги се случват опашки и битки за нещо,.....сигурно ще да е от партизанското им миналоДнес ще е за олио, утре ще е за хляб, в другиден за поршета...Всъщност за поршета няма да се случи

213

Анонимен

преди 2 години

А преди малко Кокорчо елегантно ви подхвърли, че ще има спекула и с брашно и захар. Айде хуквайте към Кухланд!

212

пияница мистик

преди 2 години

Нянкова се оказа най-големия печеливш в случая. Хен си остана начело на БСП, за да може да бърка в касата и да си купува хотели из Гърция, хем влезна в управлението с четворната коалиция, хем стана и вицепремиер и министър и то на икономиката, дето най-много има какво да се краде :))) 4 в 1 ! Евала !!! :)))))

211

ДВГ

преди 2 години

Изкупуването на олиото от магазините не се случва само в България. Вчера в Карлсруе, Германия, в три от трите магазина, в които бях нямаше никакво слънчогледово олио останало. Само зехтин и тук там рапицово олио.

210

Да позная

преди 2 години

Пак ще обвинят правителството на Бойко Борисов. Те друго не правят. Не решават проблеми а търсят някой който да им е виновен.

209

Анонимен

преди 2 години

Ако ви се вижда скъпо ,, Братя ,за Бога, не купувайте!!! Нещо май се връщаме към едни истории от преди 25 години.....??!!!

208

Анонимен

преди 2 години

Винаги ,когато дойдат на власт комунисти с тях идват кризи,фалити,глад,мизерия ,високи цени и опашки.Не го ли разбра вече това нашият народ и защо го допусна?Сами сме си виновни.Защо сега никой не протестира?

207

Анонимен

преди 2 години

До 236.Така е колега.Москва ще падне за няколко часа ако има евтино олио там.Тая стихия и борбеност проявена от българина в битката за олиото мисля че е стреснала руснаците и ще се замислят дали да се занимават със такъв сериозен противник като нас.

206

Shark

преди 2 години

Като е спекула впрегнете цялата държавна машина, ДАНС и прочее да намери кой стои зад истерията с олиото. Човек почина в Бургас на опашка за олио. Знам, ще кажете, че никой не го е карал. Да, така е! Но виновните за това трябва да понесат последствията от действията си. С горивата не им се получи, затова минаха на олио. Чакам кой ще е следващият продукт. И СТИГА СТЕ КУПУВАЛИ ПЪК ВИЕ, ТЪПАНАRИ ПRОСТИ!

205

как' Сийка

преди 2 години

Цената на слънчогледово семе (черното злато) е 2 лв. Умножено по 2,5 рандеман= 5 лв/литър. Прибавяйте преработка , данъци, печалба на търговци....

204

Анонимен

преди 2 години

До Софиянец - драги, ти много ги поощри с граница 50%! Те едва завързаха малко под 30% избиратели, като се включи и опозицията, с почти половината от тези 30%! Аре, наздраве!

203

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Курнелке засрами се, хората умират на опашките -....- ми тя това цели, веднага нейните клакьори започват от парламента: ГЕРБ, ДПС, Кауфланд това-онова! Нали помним, как същата тази другарка громеше немските хипермаркетски вериги пак от прламента!

202

Софиянец

преди 2 години

До инвеститора.Хиляди казваш че ще оцапят гащите. Повярвай оцапаха ги отдавна но са с бидета та вестници им не трябват.Остава останалата част от нас дето живеем в Бг.не е проблем да си измиеш подгръбното устройство.дори е добре. Проблема е че избраните управляващи с под 50 процента национално гласуване ни потапят в криза, която е и в световно ниво ни тласка към *** на пропастта но както бай Тошко казваше: "Бяхме на ръба,но направихме смела крачка напред!" Да живее ПП!

201

Анонимен

преди 2 години

Нинова преди няколко дни пусна едни конски мухи на материала отзад и он пощръкля! В една голяма верига (дналфуаК), колички излизат с няколко етажа стекове с олио! Защо ви е толкова,то ще граняса! Иначе добре пласираха залежали количества. По-късно следобяд в магазина рехаво с купувачи, олио, брашно, захар, месища колкото щеш! Цената на олиото 2.99лв, както е цяла година вече!

200

Щерев

преди 2 години

ако в Москва пуснат олио по 1 лв българите ще победим Русия и ще превземем Москва само за 3-и часа. Винаги когато дойдат червените на власт- фалит на държава,бизнес,банки и всички хора по отделно.. Винаги когато са червените на власт има опашки за банани , портокали, олио ,горива и захар..

199

Анонимен

преди 2 години

90 те години се завърнаха. По-младите ще имат възможност да се наслядат на това прекрасно време. Разликата е, че населенито на България тогава беше над 7 мил.

198

Анонимен

преди 2 години

Държавата трябва да се намеси! Точно така, както се намеси и раздава грантове на бизнеса! Но очевидно няма да го направи, защото 20% от 3 лева са по-малко от 20% от 7.50. И пак печалбата отива у тези, които са получили държавни пари, и в бюджета и т.н. Грабят, защото им се позволява. Тълпата вчера не трябваше да се ръга пред магазините, а да бъде на площада.

197

Демократ

преди 2 години

Нинова какво става хората се бият за олио ?

196

нАучен сътрудник

преди 2 години

Стадно мислене в последно време... Беден човек, купува бутилка, две, три. Вижте от предходния материал, възрастният мъж с трите стека олио в количката - магнат ли е, беден ли, що ли? Или е хвърлил последните си спестявания на Ало-измамник? Преди купуваха тоалетна хартия за месеци напред. Пълниха резервоари и туби, за да "спестят" от нещо, дето след ден-два го няма. Вземете изкупете и презервативите, щото такъв народ май е по-добре да не се размножава повече! Целувам ви :*