255

Анонимен

преди 2 години

До ДВГ - и в Карлсруе ли е идавала тази, да ***! Сигурно там е пълно с избиратели на Нинова, кото гледат само бсп телевизия!

254

Анонимен

преди 2 години

КОКОРЧО РЕЧЕ- ОЧАКВА СЕ ИСТЕРИЯ С ЦЕНИТЕ ПОДХВАНАТА ОТ МЕДИИТЕ- ДЕМЕК МЕДИИТЕ ВИНОВНИ- АБЕ НА ПРОМЕНЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ ЗАЩО ВИНАГИ НЯКОЙ ДРУГ Е ВИНОВЕН ЗА ВИСОКИТЕ ЦЕНИ ВИСОКАТА ИНФЛАЦИЯ ЗА ЛИПСАТА НА ПРОДУКТИ, ЗА НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ

253

нали това искахте

преди 2 години

Какво точно не ви харесва, нали това искахте? Продължаваме промяната! Кокорчо го хвана параноята.Започнаха да му се привиждат разни неща. Все някой ги цака, я за бензина , я за олиото. Ще го видим като скочи газта с 35 % какво ще говори.

252

Анонимен

преди 2 години

Когато народа е глъмарест и се бие за левчето в олиото, а търпи тройни цени на електроенергията , всичко е загубено

251

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

А бе,хора,защо ПеткOFF не осъди цuranuте ,които бяха поробили над седемдесет Български девойки сексуално в Пазарджишко? Там издъхна от масово изнасилване и БРЕМЕННА БЪЛГАРКА,чието Българско момче едвам се спаси,за да извести ченгетата! Това Кабинет Борисов Четири ли е или Пет? Защо евреинът ПеткOFF не казва нищо лошо за неговите евреи -цuranuте?

250

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ЗАЩО ОТ КАКТО ДОЙДЕ НИНОВА И ЦЕНИТЕ ЛИТНАХА НАГОРЕ? ТЯ УЖ ГИ СВАЛЯ, ТЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ НАГОРЕ? ПУТИН Й БИЛ ВИНОВЕН? ВОЙНАТА Е ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ А ПОСКЪПВАНЕТО ОЩЕ ОТ ЛЯТОТО.

249

Анонимен

преди 2 години

Спекула има във всяка сделка-продажба! Всеки търговец се стреми да продаде на максимална надценка, клиентите търсят най-изгодната цена.Нима имотите не са завишени до безобразие?! Ами внесените автомобили на 500к км. продавани за почти нови?!Това е принципът на търговията. Да, не е хуманно, но кое в днешно време е?

248

Анонимен

преди 2 години

С букетче цветя първа ще посрещне освободителите на Путин!

247

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ВСЕКИ ДЕН ЛИ ПИЕТЕ ПО ЛИТЪР ОЛИО БЕ? ТОВА ДА НЕ ВИЕ РАКИЯ. 2 ЛВ. ПОВЕЧЕ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ? АМИ НАЛИ ХЛЯБА СТАНА С ЛЕВ, ДВА ПО-СКЪП И ГО КУПУВАМЕ ВСЕКИ ДЕН? ЗАЩО НИНОВА НЕ ГОВОРИ ЗА НЕГО?

246

Анонимен

преди 2 години

Ефекта от борбата на Нинова със спекулата е отрицателен. Където излезе евтино олио веднага се изкупува в големи колличества. Такива точкови изпълнения пускане на олио по 3 лева на ограничени количества спомагат за презапасяването, а това води до още по-голяма спекула. За да се нормализират цените трябва пазара да се наводни с олио което е възможно с вадене на олио от държавния резерв. Това не се прави и започвам да подозирам че в държавния резерв няма олио.

245

СВОБОДНА ТЪРГОВИЯ

преди 2 години

КАКВО Е СПЕКУЛА? ВСЕКИ ТЪРГОВЕЦ КУПУВА СТОКА, НАПРИМЕР ЗА 5.00 ЛВ. И ПРОДАВА ЗА 8.00 ЛВ. НАЛИ ТАКА СЕ ПЕЧЕЛИ? АКО ИМА КОЙ ДА МУ КУПИ СТОКАТА И ЗА 10.00 ЛВ. ЗАЩО ДА НЕ Я ПРОДАВА НА ТАЗИ ЦЕНА? КАК ИМА ПРОМОЦИИ С 50% НАМАЛЕНИЕ? ЗНАЧИ АКО ТОВА Е РЕАЛНАТА ЦЕНА - НАДЦЕНКАТА Е 100%, КОГАТО НЯМА ПРОМОЦИЯ

244

Анонимен

преди 2 години

Така е,като не слушате оня от Банкя,дето ядял филии с мас и не си купувате мас,сега яжте спекулативното олио.

243

Никой

преди 2 години

След убийството на най великия държавник след освобождението ни от османско робство Стефан Стамболов в центъра на София турския султан възкликва с огорчение " Проклета бъди, страна ! Родена си само за чуждо робство ".

242

Анонимен

преди 2 години

Когато комунистите като корнелия разграбват държавата народа обеднява и се бие по опашки! Това го има в учебниците по история и пак се повтаря!

241

Нов ред

преди 2 години

Абе наистина трябва да дойде нов ред, но не новият ред на изчанчените мозъци, които вече от толкова много пари се чудят какво да правят и как да се гаврят, защото вече всичко им е скучно. А трябва да се направи всичко честно, без връзки, конкурсите за работа да са на база кой наистина колко е изкарал на теста, да не се краде, да настъпи равенство, да няма нищо нечестно, за да не се озлобяват хората един към друг. То така се поражда лошотията и злината в света- от неравенството и нечестността.

240

Анонимен

преди 2 години

Мерки ще се вземат.А за тия,които се блъскаха по опашките какво да ви кажа,толкоз им е акъла.

239

Анонимен

преди 2 години

Не е възможно комунисти и аферисти да ръководят пазарна икономика. Нинова говори празни приказки за да чуе нейния електорат, че ще наказва търговците . Да ама не. Нищо не може да им направи, защото всеки може да си сложи такава цена каквато си иска. Другите аферисти Кирчо и Кокорчо нищо не ги интересува освен как и колко да откраднат и след това да бягат в чужбина. Така, че честито другари-чалгари.

238

Анонимен

преди 2 години

Спекулата не се побеждава с методите на Нинова. Вадиш държавния резерв и нека го изкупят скъпо и прескъпи, цените ще се нормализират а палячовците вместо да спечелят от олиото ще загубят. По метода на Нинова ще има опашки и бой за олио на евтина цена и всеки ще се запасява като гледа масовата психоза.

237

Анонимен

преди 2 години

Ами вземете мерки не само да плещите има спекула нека има и санкции

236

м да

преди 2 години

сърдете се на алчните търгаши. Доставна цена 2-97, продажна - 5.97. Три лева отгоре... от какъв зор?