295

Десслава

преди 2 години

Ами какво правите тогава !? Оставате хората да се бият и да нямат какво да ядат ли? Държавата трябва да се намеси и да спре този фарс.

294

Анонимен

преди 2 години

и жито има ПШЕНИЦА - 2021 - 7,313 (ХИЛ. МТ) ПШЕНИЦА - 2020 - 4,962 (ХИЛ. МТ)

293

Анонимен

преди 2 години

Сурово слънчогледово олио EXW България SPOT 4,300.00 лв/тон

292

Пфуу

преди 2 години

И какво направихте лато установихте надценките????От 6 месеца насам се случва това и от вас реакция няма

291

Snorky

преди 2 години

*** вземат ли властта идват проблемите. Проблеми с цените на мобилните оператори, проблеми с цените на горивата, проблеми с цените на олиото....проблеми, проблеми, проблеми....а решения няма. Това са *** начело с радевото.

290

аз

преди 2 години

на Нинова търговеца бил виновен. Имам магазин цената от склад е 4.30 продавам го 5.40, да търси проблема другаде знае къде ако иска какво се прави на загрижена и хръля вината на нас.

289

шопендар

преди 2 години

защо нинова ни набива цената на олиото в очите----ЗА ДА НЕ ВИЖДАМЕ СПЕКУЛАТА В ЦЕНАТА НА ТОКА И ТЯ ....Е ...КОЗЛУДУЙ ПРОИЗВЕЖДА ТОК НА 57/ПЕТДЕСЕТ И СЕДЕМ ЛЕВА/МЕГАВАТЧАС,И НИ ГО ПРОДАВА НА 600/ШЕСТОТИН ЛЕВА/КАТО ГЕНЕРИРА ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ,ТОВА КАРА ЦЕНИТЕ ДА ЕКСПЛОДИРАТ,ФИРМИТЕ ФАЛИРАТ С СТРАШНО ТЕМПО,ДЪРЖАВАТА Е ПРЕД КАТАСТРОФА,НО НИЕ СМЕ СВИКНАЛИ С ТОВА КОГАТО НИ УПРАВЛЯВАТ КОМУНИСТИ.

288

Ние

преди 2 години

Бате Бойко е велик. И Румънците масово купуват олио, брашно и захар. Скоро и македонците ще го последват. Нинова може да ходи да пасе трева. А Кирчо и Кокорчо да си изядат Харвардските дипломи.

287

:)

преди 2 години

Във веригата от която пазарувам, българските марки олио - не са мръднали.около 4-5лв и 7-8 за високоолеиновото. Недостиг имаше докато не заредиха. Паниката беше предизвикана изкуствено, добре, че сме в ЕС и западните вериги си имат собствени логистични бази тук, за да се избягва възможността за импорвизирани симулации на дефицит. Времето, в което *** има 'малко магазинче' ама кара бвм /а сега го е яд, че няма за ауди, нали е с данъчен кредит Н2 все пак/ отдавна минаха и няма да се върнат!

286

П.К.

преди 2 години

Тази, от крушовица удря в десятката за безхаберието и за неспособността - своята и на нейните авери - да се справят с елементарни, за една власт, проблеми.

285

Анонимен

преди 2 години

*** заливай ни с олио брашно захар ориз леща боб ....

284

Анонимен

преди 2 години

Do 315 Затова никой не ви ходи по суперите. Нормалната надценка е 20%, а не 50!

283

4epa

преди 2 години

A НЕ Е ЛИ СПЕКУЛА ПАРТИИ СРУТИЛИ СЕ БЛИЗО ДО 0 ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА- А ТЕ ЩЕ Я ДОКАРАТ ТАМ КЪДЕТО И Е МЯСТОТО- КАКЪВТО И НАРОДА ТАКАВА И ДЪРЖАВАТА

282

Лондончалгин

преди 2 години

В Англия олиото е 6 паунда за бутилка от 5л, вчера си купих без проблем. Един паунд е 2.33лв което прави 2.76лв. за литър олио. Сами си преценяйте има ли спекула в лaйнapия или не.

281

Анонимен

преди 2 години

До 321 Дойдат ли шумкарите на ли на власт и винаги се получава това-спекула! Спекула с червения пипер, чистачките за кола,зърно и хляб! И почват да се печатат купони и да се правят списъци- за Лада, за банани, за лихвоточки ,за олио. . . . . Няма виновен сами си ги избрахте! Има една поговорка п р о с т народ слаба държава - валидна и до ден днешен!

280

Анонимен

преди 2 години

Нинова вън, съд и затвор!

279

кутев

преди 2 години

Като гледам възрастта на хората от опашките за олио съм убеден, че са от младежкото бсп. Сами ще си свалят харвардското управление. 🤣🤣🤣🤣🤣

278

Анонимен

преди 2 години

До ССС държавните бензиностанции стана това, че идеята не се хареса на някой хора, изкараха лум_пените на площада, майките с увреждания дето системата все ги убиваше, но явно в момента са ОК, повлече се и друга нискоинтелигентна пап_лач, наляха се едни милиони където трябва, купиха се едни фалшиви машини за гласуване и властта отиде където трябва. Народа също отиде където трябва, а по-точно - на ма_йната си. Сега се радвайте на инфлация, на цени каквито не сте виждали последните 10 г...

277

СС

преди 2 години

направете държавни магазини за основните хранителни продукти и там олиото като е 2 лева, частника да си слага цената колкото си иска в неговия магазин, както и държавни бензиностанции. какво стана с тях беше започнало щеше да има стотина държавни бензиностанции в страната.... и там горивото като е 2 лева за литър другите да си слагат колкото искат така се регулират цени без да се месиш в бизнеса....

276

Дойдат ли

преди 2 години

шумкарите на ли на власт и винаги се получава това-спекула! Спекула с червения пипер, чистачките за кола,зърно и хляб! И почват да се печатат купони и да се правят списъци- за Лада, за банани, за лихвоточки ,за олио.И следва поредния фалит на държавата-досега сме преживели няколко- социалицма падна, Лукановата зима, Виденовата хиперинфлация, Орешарската окрадена банкова система. Що за народ сме да вярваме пак и пак и пак и пак на тия,че правят промяна? Промяна-да,ама към поредния фалит!