34

Анонимен

преди 2 години

Local authorities will be given just over 10,000 pounds per Ukrainian who is accepted on the scheme.Ще дават по 350 паунда на човек За гостоприемство на месец. Условитво е да се съгласиш да дадеш подслон бежанец за не помалко от 6 месеца. Не знам къде Ги четете тези неща и изобщо разбирате ли какво четете ..

33

Анонимен

преди 2 години

Local authorities will be given just over £10,000 per Ukrainian who is accepted on the scheme.Ще дават по 350£ За гостоприемство на месец. Условитво е да се съгласиш да дадеш подслон бежанец за не помалко от 6 месеца. Не знам къде Ги четете тези неща и изобщо разбирате ли какво четете ..

32

Анонимен

преди 2 години

Това тук е дразнещ сайт, много противен, също като на собствениците му !

31

Анонимен

преди 2 години

Значи в Англия дават пари на къщи които са приютили украинци, ние даваме на хотелиери-измамници нали са БИЗНЕСМЕНИ, за да ги хранят с посни супи и таратор без краставици, хората от къщите на добра воля ще ги подслонят и нахранят, защото парите им не са за развиваме на бизнес а за помощи...да ви ш'и"бам Българията пак "сполучихме" на "експерти" в политиката, без война сме като във война, глад, мръсотия и мизерия.....

30

Евроатлантик

преди 2 години

И тука 1200 лв на калпак на украинец избягал от войната.Идват със скъпи джипове по 200 х лева,тия пари ще им стигнат за гориво.А българина да бачка цял месец за минимална заплата ,да спазва евроатлантическите ценности.

29

Анонимен

преди 2 години

Всички български пенсионери да изчакат още 10-15 години за увеличение, сега имаме наплив на страдащи украинци, те бягат от война, а трябва да докажем на Европа, че не сме бедни, затова ще дадем повече на горките украинци от англетата и поляците и да им затворим устите, че сме биле най-бедни, те нашите пенсионери всякак се справят, ще се хранят временно през три дни, те са издръжливи, от "Голи и уплашени" как издържат без храна по десетина дни, без подготовка, а нашите са тренирани на глад...

28

Натали Трифонова

преди 2 години

Скъсаняци ние даваме пи 600 ойро месечно

27

Христо Христов

преди 2 години

Какво рИвете?! Нали искахте харвардски евроатлантици да ви управляват? Качеството е скъпо - плащайте за про'стотията си!

26

емигрант

преди 2 години

Хотелиер съм, отдавам стаи под наем само на украинци, имам и конюшня застлана със плява, покрита с черги и там може да се спи, всичко съм превърнал в спални....мога да приема стотици страдащи от войната, ако трябва и в двора ще издигна чардаци се икраомците, аз съм гостоприемен човек...

25

Христо Христов

преди 2 години

До неграмотника под мен. Великобритания ги дава месечно, а ние дневно. Но е нормално като си неграмотен да си комплексиран българомразец.

24

Алчен брокер

преди 2 години

Англия пи 450 долара ние по 40 лева .Направете си сметка колко сме зле и кой иска да остане тук.Само цените на имотите растат като бамбук вече и аз незнам кой копува и защо,но няма лошо комисионната не мирише.

23

Анонимен

преди 2 години

Ба си ний като най-бедни в вропа плащаме по 40 лева на ден, а алчните аланглета по 28 лева. Явно ирбиват номера колки са човеколюбиви. Тъй де ефтин PR за коло зетната империйк колкото 2 сел вече.

22

Митьо Питона

преди 2 години

Приемам безвъзмездно украински бежанки до 19 години и 45 килограма

21

mm

преди 2 години

Не разбрахте ли че ние бежанци реално не подпомагаме ,а отново тия кърлежи от туризма

20

Анонимен

преди 2 години

Тук 1200 лв на месец,най богатите в ЕС ,ПП оставка

19

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо ще им подобрят генофонда.

18

Анонимен

преди 2 години

До 9,Бихте ли обяснили от къде идва числото 2160 лева минимална пенсия в Англия?Максималната държавна пенсия в Англия е около £179 на седмица. Максималната! Или около 1560 лева на месец.Съвсем друг въпрос е, че жабата вдигнала крак и дала 40 лв на ден. Слава на хотелиерите.

17

Анонимен

преди 2 години

Много стиснати бе. Да вземат пример от богата България и да увеличат помощта

16

Анонимен

преди 2 години

Е този полицай НЕ Е Великобританец та какво ще да е - Ша на СВИНЯВАТЕ много ама ....!!!

15

пецата

преди 2 години

да изчезват всички към англия че там имат недостиг на работна ръка, цяла европа намаза от тея бежанци дето ще бачкат сега денонощно за 1 пилешка супа , на всички това им трябваше