215

aa1830

преди 2 години

Братя, купувайте!!!! Днес видях по 8 лв... А от понеделник чух че ще се покачва още.

214

Какво следва

преди 2 години

До Анонимен 213: "Защо всички си мислят, че правителството и премиера, имат нещо общо с цените"? Опростяваш нещата. Добре, да мислим пазарно. Качват се цените. Винаги със закъснение се качват доходите на работещите, а с още по-голямо закъснение - пенсиите и социалните помощи. Кой печели в крайна сметка от увеличаването на цените според теб?

213

Срам

преди 2 години

Днес един умря на опашка за олио. И това е само началото. Виденовата зима ще ни се стори детска игра пред Кирчовата пролет. Хора, не виждате ли какво се случва, управляват ни измамници, крадци и абсолютно неадекватни и безхаберни хора. Вместо да излезете и да ги изхвърлите от властта, вие се редите на опашки за евтино олио. Та те се подиграват с нас!

212

Alex

преди 2 години

Олютоооо. Като няма олю да слагат зехтин:)

211

Какво го првят

преди 2 години

Като стане -10 лв ще разбереш

210

Juls

преди 2 години

Добра новина! Сега будалите се редят на опашки за да се презапасяват. Това в последствие ще доведе до силно намалено търсене, спекулантите ще се чудят как да си пробутат залежите количества докато абдалите си харчат резервите, а ние междувременно ще го купуваме за жълти стотинки. Класически пример на саморегулиращ се пазар.

209

Анонимен

преди 2 години

До 222 глупости. Запасяват на 3 щото е на промоция. Олиото е между 4 и 6 от няколко месеца вече. Просто хората ги е страх от войната, това е. И от новините, в които се говори за олио(тук не е важно какво се казва за олиото, просто факта че олиото е в новините).

208

Анонимен

преди 2 години

Само като видя възрастта на тия по опашките и ми става ясно.

207

Анонимен

преди 2 години

Малко предозиране стана. Такива ли скотове сме? И какво го правят това олио?

206

Анонимен

преди 2 години

До преди 5 г в къщи се карахме олио да не се употребява в нищо . Аз не разрешавах защото е вредно ! От 5 г не купуваме и не консумираме олио . Скарата предварително се маже с парче сланина ,в тигана или дълбоката тенджера се слага масло или зехтин според зависи от това какво ще готвим , овкусяването става само и единствено със студено първично пресован зехтин екстра върджин - Гърция Италия Испания Франция или Португалия + балсамов оцет или по леки версии лимон и т н

205

Мда

преди 2 години

Украинците поне олио не купуват

204

Анонимен

преди 2 години

Презапасяват на 6 лева, след две седмици ше стане 3.

203

Анонимен

преди 2 години

Стига с това олио БеГейци(т.е. само Гейци), ползвайте вазелин европейски....мухаха

202

Анонимен

преди 2 години

С такъв народ който вместо да протестира, окупира и блокира НС, а изкупува рафтовете като за последно - България не може да бъде унищожена. Българина вече протестира не с лозунги и искания на оставки, а с масова покупателна възможност. Е нали бяхме най-бедните в ЕС, а първи опразваме рафтовете?

201

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 213Постите кирчовци имат мнозинство в НС,да примеат закон за спекулата,и да хващат спекулантите. БГ е страна поризводител на слънчоглед,и олио,не взимаме от Украйна,и е пестъпление,това,което се прави под носа на чалгаря,кирчовци и радев. Все отбор юнаци.

200

До 206 от 202

преди 2 години

Именно, няма много основателна причина... Но на хората са лъгани дълго време. Страх, спекула и бедност... Затова така става. А това за Армагедона... Никой не знае

199

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 209: Погледнато от добрата страна? Ако разсъждаваме по този начин най-добре е да спрем да ядем изобщо. Колкото по-малко ядем, толкова повече пестим, нали?

198

до 198

преди 2 години

Ще го правим на биодизел, мисли за по-сериозни проблеми, като как да си хванеш приятелка с този външен вид и навици.

197

Анонимен

преди 2 години

Защо всички си мислят, че правителството и премиера, имат нещо общо с цените. Наясно ли сте в каква икономика сме ние, и че нищо не зависи от правителството във формирането на цените. Отново казвам, прочетете за Парадокса на Гифън!!! Там на кратко е описано, че когато се вдигне цената на "нисша" стока, търсенето се увеличава от по-бедното население или тези с по-нисък доход.

196

Анонимен

преди 2 години

Сатанистите ме върнаха в моето детство,90-те години когато ме пратиха веднъж за олио,и имаше опашка. Аз разбира се не чаках,и останахме без олио. И сега не бих се редил.