92

Анонимен

преди 2 години

сега е подходящ момент Китай да нападне руската федерация и да завземе средната земя като я раздели на две.

91

Страхова невроза

преди 2 години

До 79 Китай ще изкупят на ниски цени петрола,газа,всичките природни богатства на Русия,те са приятели само на приказки,чети и руски икономисти,те поне не лъжат,ала Путин е сляп.

90

Анонимен

преди 2 години

Изпращането е лесно. Получаването ще бъде проблем.

89

ТраЛаЛа

преди 2 години

До ДимитърКато пуснат една заглушаваща бомба и тези дето си играят на пилотчета ще се хванат за палците.

88

Инфи

преди 2 години

Боби е с руско IP. И доста още руски

87

Анонимен

преди 2 години

А памперси няма ли да изпратите??

86

Анонимен

преди 2 години

Значи САЩ ще са виновни за Третата световна война.

85

Димитър

преди 2 години

Трола Боби ли се появи? Липсване ни прорушки послушнико, ти и тввоята проруска помия. Ако САЩ реши наистина да помага и изпрати MQ09 Reaper, RQ-04 Global Hawk и другии подобни, ще навре рускаците на кучето вв Г.Ъ.З.Ъ. и нищо и никой, няма да може да им помогне. Става т.н. GAME OVER.

84

Митко

преди 2 години

Незнам какви хора могат да подкрепят Путин, но определено не са част от homo sapiens. По-скоро са някаква група неандерталци, които искат унищожението на хората. В момента умират хора, разрушват се домове, но хиените вият че руснаците били правите... Те в момента са фашистите, и моля свалете си розовите руски очила и ще го видите. А при огромната ви любов към Русия - какво чакате, а не ходите натам? А само мечтаете за гнилия Запад и плодовете му...

83

До Боби

преди 2 години

Като е толкова хубаво, отивай да живееш в Русия, и ако можеш да ми обясниш защо по половин милион руснаци годишно напускат Русия, а тая година ще са доста повече.

82

Анонимен

преди 2 години

До Гроби Таласомо само дето Русия праща най вече стари бракми които иначе са за скрап. Няма и помен от мощните оръжия и високотехнологични системи, явно смятата за ненужно. Така че никаква важна информация не получават на запад, а и като гледам как дори генералите им папагалстват глупостите от медиите, не мисля че имат достатъчно акъл да извадят каквито и да е поуки... Те си вярват, че Русия върви по някакъв техен си план и не можела да го изпълни, което е налудничево.

81

Анонимен

преди 2 години

Киев има нужда от поне капка разум. Ама не, ако питаш Киев, то не е Киев а е Киийййийв... доказателство, че праурките са го създали, не Русия...

80

expert

преди 2 години

По *** от управниците Зеленски - фошисти до сега не е имало в Славянския свят!... Путин трябва бързо да приключва с тях!

79

Анонимен

преди 2 години

До 79.. До боби........ Само че Китай са насреща за тези неща.

78

Анонимен

преди 2 години

Вече не могат да пратят нищо голямо, и съответно с висок обсег. Русия има варианта да лети извън обхвата на ръчните системи, или да ползва широк обхват артилерия, и в двата случая недосегаеми за тези системи.

77

Анонимен

преди 2 години

Всяка ракета върви с туба грес.

76

Анонимен

преди 2 години

Прекрасна новина! Ще има още много руски трупове върху великата украинска земя!

75

коко

преди 2 години

джевелина в ръцете на бандит е супер срещу инкасаторски коли да му мислят застрахователите

74

Анонимен

преди 2 години

До 81Те в Украйна до сега не са ли имали ПВО?)))))С-200 и 300 са стари системи и са почти неефективни срещу новите крилати ракети,, Калибър", с които руснаците почти им унищожиха ПВО то. Имат и РК,, Бук", но и те са модифицирани стари РК.

73

аноним

преди 2 години

САЩ, ако продължават в това направление ще го събудят с порасналите дъщери на гъбките, които пусна Япония