39

Анонимен

преди 2 години

До специалиста:Човече *** на лекар!

38

Анонимен

преди 2 години

Единствените бежанци, които могат да идват към България са тези, които са пристигнали по море. Ние сухоземна граница с тях нямаме. Хората не могат да си платят сметките вие ше харчите парите на данъкоплатците за хора, които даже нямат смелостта да си останат в собствената държава и да сърбат, каквото са си надробили?

37

КРЕДИТЛАНД

преди 2 години

ГОСПОДИНА С ФИРМАТА ЗА КРЕДИТИ НИКОГА НЯМА ДА КАЖЕ, ЧЕ ВСИЧКО ОТИВА ПО ДЯВОЛИТЕ !!!! ТИЯ СЪС ЗАЕМИТЕ ЩЕ УМИРАТ ОТ ГЛАД !!!

36

Евала

преди 2 години

Два тр.о.ола си чешат езиците тук и си слагат плюсове. Това било, онова било. Сега било супер, евтино и щастливо. Супер правителство. Само дето е лъжа. Всичко отива на кино, цени, лихви, икономика. Чака ни мизерия, но нека. *** народ, слаба държава.

35

Кочо

преди 2 години

Статията започва добре но после става много тип брокер ска. Та когато лихвите тръгнат нагоре те няма да изпреварят инфлацията защото много държави ще бъдат изправени пред фалит. Та покачване на лихвите от една страна с висока инфлация ще затрие масово кредитополучатели защото доходите им се свиват а заплатите не растат с инфлацията. Освен това в България 99 процента от заемите са с плаваща лихва. Извода е че ще има масово фалира ли хора и фурни а от там и срив на цените на имотите.

34

ЖОРО

преди 2 години

Този искам да го питам плаща ли сметки.Също така искам да го питам знае ли колко струва един хляб.АМАН ОТ БРОЩОЛЕВЕНЕ И ОТ ПРОГНОЗИ.И като се прави на такъв специалист да каже къде по СВЕТА има банки които само вземат без да ДАВАТ.

33

младен

преди 2 години

"Бежанците, които идват към България, ще донесат така необходимите спестявания и харчене. Ще внесат и тази работна ръка, която е безкрайно необходима в различните сектори. Има шанс това да смекчи част от удара към България. Със сигурност ще има приход от украинците, които се задържат в България по-дългосрочно. Те ще си прехвърлят и ще харчат пари в България."Абе тоя, а други ***, чуват ли се какво говорят бе???

32

Анонимен

преди 2 години

"Като цяло, цените на имотите в България са по-ниски от Западна Европа". Дам! И заплатите в България са само 5-10 пъти по-ниски от Западна Европа!!! (превод на бъ;гарски: 500-1000% повече пари вземат там в сравнение с хората тук)

31

Вдигнете ги и...

преди 2 години

Ето така нещата си отиват леко полеко към бой.

30

Островски

преди 2 години

Еми щом имат кеш що им дават още ???

29

Анонимен

преди 2 години

Всеизвестно е, че се изнасят украинци с пари. Бедняците не могат да си позволят този лукс. Защо тогава са тези огромни помощи за чужди хора? Защото са в беда? А българските семейства и българските пенсионери не са ли в беда години наред? А болниците, училищата, читалищата и всякакакви социални заведения заради тока не са ли в беда? Или просто трябва едни пари да отидат пак при бизнеса? Лъжата и несправедливостта достигнаха колосални размери и просто ще взривят света!

28

Анонимен

преди 2 години

Дядо ви да ви каже , защото е преживял туй-онуй , които има кеш ще оцелее .

27

Анонимен

преди 2 години

Боката суджука старият строящ сикаджия и шайката комунизи отдавна точат лиги на седемдесетте милиарда депозити. Вече са измислили схемата.

26

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да се увеличат лихвите както по кредитите така и на тези които имат спестявания. Не може хората които държат парите си в банка да получават 0% лихва, а банките да раздават нисколихвени кредити на *** и пульо. А и се чудя хората как си държат парите в банка без никаква лихва да получават.

25

123

преди 2 години

Бежанците щели да си донесат спестяванията??? Имат спестявания! За чий тогава им плащаме хотелите, ние, без спестявания???!!!

24

Анонимен

преди 2 години

За жалост бежанците нито спестявания ще донесат нито така нужната работна ръка,даже и те горките бягат от рая-България,като попривършат нещата единици ще са тия които ще са останали тук!

23

Анонимен

преди 2 години

некадърниците и крадците в затвора и всичко ще потръгне. хем прости, хем нагли,безкруполни, ще видим тази работа..

22

едва ли е

преди 2 години

съвпадение, по-скоро закономерност, винаги когато дойдат на власт *** започва стагнация , инфлация, кризи всякакви, бежанци, липси, фалити- на човек му се иска да не се е раждал!

21

SHEFA

преди 2 години

АЗ ВИ КАЗАХ-ЩЕ ДОЙДЕТЕ ПРИ МЕН НА СЕЛО-ЩЕ СИ РАЗМЕНЯМЕ ПРАСЕ ЗА ЖИТО-ДОМАТИ ЗА РАКИИКА И НЕМА ДА СЕ НЕРВИРАТЕ КОЕ КОЛКО СТРУВА.-И НА ЧИСТ ВЪЗДУХ.

20

SHEFA

преди 2 години

Войната не ви е виновна-това е оправдание.-каде е връзката?