119

Анонимен

преди 2 години

После им вярвайте на тези измек.яри. фурнаджийски лопати.

118

Анонимен

преди 2 години

Имах чичо отдавна избягал в САЩ ,през 74 година. Видях го през 91 година.Мислехме си,че си в Америка е било демокрация и можеш да си говориш и правиш едва ли не каквото си поискаш.Да,ама не... .както тук и соц държавите,говориш ли много "изчезваш" физически. Та комунизма и капетализма е една монета с различни цени.И гордо мога да кажа,че което поколение имахме Незабравимо детството,което запасните деца можеха да ни завиждат.Е,ядохме филии с червен пипер,с лютеница,със сирене и домати.А сега?

117

Анонимен

преди 2 години

Фашисбук! Без коментар!

116

Анонимен

преди 2 години

Егати лицемерието толкова са долни че нямам думи.. Срещу Путин може обаче срещу Фащ не може това ли е вашата демокрация?

115

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са новите евреи. А ФБ трябва да бъдат съдени за геноцид. Някога.......

114

Икономът Джон

преди 2 години

Фашисти, Сър!

113

ЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

преди 2 години

"ще позволяват призиви за насилие срещу руснаци" - на журналето трябва да му се забрани достъп до всякаква медия. Изведнъж го прочетох, че трябва да отида при съседа си - руснак с две деца , който е в България от 20 години и едва ли не, трябва да лиша децата му от баща.

112

ПроСоТо

преди 2 години

сега стана ли ви ясно защо ви дадоха "платформите",в които да се фукате кой е по-по-най?..-За да си позволят да влияят на милиарди "човешки" същества..За да ви ВЛАДЕЯТ по начин,по който ТЕ искат...Нещастно смартфоново поколение !

111

Тото

преди 2 години

Пролича си кои правят войните.Сега Путин виновен.Виновен е само за бавноразвиващите се

110

Магелан

преди 2 години

Света тотално се побърка.Човеци спрете се и се огледайте на къде отива самото човечство.Всички хора сапростосмъртни и са гости на тази земя.Госпот е призовал всички човеци да се обичат защото Исус неговия син беше разпнат за да бъдат опростени нашите грехове.Покайте се и бъдете смирени защото не е късно когато ще дойде денят на страшния божи съд .И тогава ще бъде късно да за вашето покаяние.Амин

109

Анонимен

преди 2 години

Фейсбук трябва да бъде обявена за терористична организация.

108

Иван

преди 2 години

Смятайте за какво иде реч. А уж са 'неутрални' ...

107

profetey

преди 2 години

Имам фейсбук, но от доста време не го ползвам заради многото реклами и също защото в последно време има някои функционалности които не ми допадат. Но след като прочетеното направо си го закривам. Това е много неморално. На каква агресия учим бъдещите поколения. Мнението ми е че трябва да се защитава позиции, но не и с убиди и прекалено агресивно/престъпно поведение.

106

до 132

преди 2 години

Еквивалентен на хитлеризъм е това което позволяват мета и инстаграм,всичко друго е твоята слепота за случващото се.ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ пич/ка.

105

Анонимен

преди 2 години

дано не е истина!

104

Смях

преди 2 години

Това ми звучи като онзи виц от ерата на соца: "Един американец казал: аз мога свободно да плюя американския президент, когато си поискам. Руснакът казал: че и аз мога." Та и в социалните мрежи е сега така, само дето с обратен знак: свободни сме да плюем руския президент, когато си пожелаем :) Е, не сме свободни да плюем други неща, ама то със свободите е така.

103

Анонимен

преди 2 години

Тези социални мрежи унищожават ценностите! ТРЯБВА ДА ГИ ЗАБРАНЯТ!!!

102

алоо

преди 2 години

Ако това не е фашизъм....Адолфчо доволно притрива ръчички,че неговата идеология се възхвалява от новият ред-социалните мрежи....ужасТ

101

Анонимен

преди 2 години

Нямам фб от почти десет години. И обмислях да си купя акции на мета. Но и от това се отказвам. И въобще не подкрепям Путин. Против всяка агресия съм, но това към което призовават е вахти двойния стандарт. Най-големите манипулации стават чрез фб, но откъде да го разберете, като само от там се осведомявате. Много лесно отатък океана да призоваваш някой да се бие с някои от тази му страна. А и с биолабораториите.. Стана тя..

100

Анонимен

преди 2 години

А същите възгласи само че със сменен адресат? Дали ще може?