28

Косьо

преди 2 години

До 36 Ами повръщай бе,като ти е празна главата повръщам.Американците окупатори,а Путин какъв е?Диктатор,агресор,самозабравил се до неадекватност,КГБ.Я се разкарай,я заминавай да повръщаш

27

Анонимен

преди 2 години

Русия няма никакви шансове за успех в тази война... Това не е война на бойното поле в която тя да има предимството на бойната си техника и военна мощ... Украйна диктува бойните действия, които са партизанска война или война в градски условия... Поражението на Путиновата войска е гарантирано.

26

Бай Гроздан

преди 2 години

8 години Киев не успя да си върне Донецк и Луганск,а днес руската армия е там.За мир се иска от Русия да признаят съществуващото положение и да не членуват във военни блокове.Докато няма мир загиват хора.Падне ли Киев,Одеса и Мариопул руснаците дали ще искат вече неутрална Украйна или ще последва съдбата на Крим?Една Северна Корея щом си е самодостатъчна,то какво остава за най-голямата държава.Русия няма как да загуби тази война,а в момента само страдат хората заради нея.

25

Анонимен

преди 2 години

Ще спре огъня като не остане здрава сграда в Киев.

24

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: САЩ се изтеглиха защото няма начин да спечелят афганистанците и една партизанска война. Какво те кара да мислиш,че Русия би спечелила такава война в Украйна ??!! Имай в предвид ,че тези партизани ще бъдат здраво снабдявани с най-модерни оръжия ... санкциите ще си стоят и просто ще чакаме фалита...

23

Solar Power

преди 2 години

До FMC: Точно ти трябва да знаеш,че партизанската война винаги се губи :) Русия и САЩ и всички са губели от такава война. Последния опит на Русия от Афганистан я докара до фалит. Сега в Украйна има поне 3 милиона партизани. Дори и да превземе разни градове какво ще ги прави тези хора как ще се пази ?!?! Луд ли си ? Най-доброто е Путин да се извини и да напусне. Срам не срам това е. А и да плати за разрушенията и убитите !

22

Solar Power

преди 2 години

Зависи ! Струва ми се ,че *** лер не умее да губи. Нищо чудно да подхвърлят някъде ядрена ракета или нещо био и да кажат после ето имат оръжия и след това да пуснат 2-3 атомни бомби над Киев. Аз лично това очаквам от тези гномове :((

21

Анонимен

преди 2 години

До 24Някои хора не разбраха, че няма вече Украйна, няма и армия. Има само отделни въоръжени хора без централно командване.)))))Да, ама НЕ.Нито един голям град не е превзет от руснаците, фактически РА владее не повече от 10%от Украина.Градове като Харков и Мариопул, които са на половин час път от Русия са в ръцете на украинците.

20

Анонимен

преди 2 години

Този конфликт може да се реши на фронта и с жестоки санкции.Всеки унищожен танк, БТР, и убит руски войник приближават Украйна към мира. След 2-3месеца на тежки загуби Лавров няма да се подиграва с Кулеба и да му казва, че ще ги унищожат, ако не сложат оръжията.

19

Щирлиц

преди 2 години

Този платен словоблудец е толкова военен,колкото аз съм пианист.

18

FMC

преди 2 години

Някои хора не разбраха, че няма вече Украйна, няма и армия. Има само отделни въоръжени хора без централно командване. Да го кажа така - вече войната е партизанска. Руснаците няма да се откажат за нищо на света. Не го твърдя аз това, ТЕ го твърдят! И ако щрауса си заравя главата в пясъка, проблемът е на самия щраус. колкото и наемници да отиват в Украйна, единственото, което ги чака, е стена от куршуми и ракети. За тия няма да има милост. Жалко, че ще пострадат много невинни.

17

FMC

преди 2 години

Няма да има спиране на огъня, няма да има разговори. Единственият изход според руснаците е Зеленски да капитулира. Относно контраатаките, вероятно говорите за наемниците до белоруската граница, опитвайки се да прекъснат снабдяването? Жалко за наемниците, защото срещу тях няма да се отнесат толкова благосклонно, както с редовната украинска армия.

16

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрах защо американците така скоростно се изтеглиха от Афганистан - искали са да започнат истински преговори с талибаните.

15

Анонимен

преди 2 години

Според мен Шаламанов е доста умерен в изискванията към руснаците - можеше да каже да спрат огъня, да се изтеглят, да предадат всичките си оръжия на украинците и да им предават Воронежка и Ростовска област - тогава вече могат да започнат истинските разговори.

14

бедна Русия

преди 2 години

За съжаление в страна населена предимно с неандерталци и комунисти, много хора ги влече към Русия(СССР). Предимно хора невежи, получили образоването си в Русия или интернет.

13

Анонимен

преди 2 години

Шушумиго пак ли си в окопа?

12

Наказаха Русия

преди 2 години

Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?

11

Анонимен

преди 2 години

Русия да спре огъня и да се изтегли от Украйна и тогава вече можели да почнат преговори - този не знам руснаците за наивници ли ги има? А може би да предложат на руснаците да си унищожат ядреното оръжие и да им обещаят, че след това ще почнат истински преговори за взаимно ядрено разоръжаване?

10

Въпрос ?

преди 2 години

Къде пият антифриз и препарати за вана и къде уиски ??? Нямам повече въпроси...

9

Мен

преди 2 години

Тоя злобар фашистки, а и т. ъ. п