122

До 130

преди 2 години

До моето мнение Имам издължено парче месо което можеш да завреш заедно с мнението си на определено място !СЛАВА УКРАИНЕ!СМЕРТЬ ПУТЛЕРА !

121

Анонимен

преди 2 години

За такава помощ ЕС трябваше сами да се сетят, а не ние да им се милим. Когато искат да налагаме санкции и да затваряме за руски полети, много бързо реагираха, Сега, като трябва да дадат пари се ослушват.

120

Анонимен

преди 2 години

До ПенсионерТи си токова пенсионер ,колкото аз милиардер.

119

Анонимен

преди 2 години

Докога чужденците у нас ще се ползват със специален статут и ще бъдат настанявани в 4 звездни хотели с всички екстри, а местните ще живеят като бежанци, с липса на базови доходи и средства за съществуване, и човешките им права ще бъдат нарушавани? Настанявайте ги в Полша, там местните си живеят добре и ще поемат с лекота издръжката им, но дали ще ги настаняват в хотели и по колко злоти на ден ще им отпускат?

118

Не се стеснявайте

преди 2 години

Дръпнете още някой и друг заем, да помогнем на страдащите, да осигуриме на клетите хотелиери сезон от първи март, пък после ще му мислиме за връщането. ... Ей, хората от война бягат и не искат да остават в БГ. Това нищо ли не ви говори?!

117

Това става през 1881

преди 2 години

И колониалният режим продължава до 1945 - когато е прекратен съгласно конференцията в Ялта. Лобито на колониализма тук обаче не се отказва да върне Сакскобургите в България, както и Великите колониални сили. Второто пришествие на Сакскобурготите е много по-добре подготвено .,.

116

През 1881 година

преди 2 години

Александър Батенберг е обявен за Княз на Княжество България част от България освободена от Османската империя . Започва колониалният период от Българската история , който е планиран след Батемберг чиято цел е да формира институции, държавна уредба , но не и да подчини местното население. Това прави неговият наследник Фендинант 1 след като датски принц отказва поканата на умни местни българи пратили свещенници - той затова отказва и под заплахи Сакскобурга бил пратен да бъде България Дойна крава

115

През 1881 година

преди 2 години

Александър Батенберг е обявен за Княз на Княжество България част от България освободена от Османската империя . Започва колониалният период от Българската история , който е планиран след Батемберг чиято цел е да формира институции, държавна уредба , но не и да подчини местното население. Това прави неговият наследник Фендинамт 1 след като датски принц отказва поканата на умни местни българи пратили свещенници - той затова отказва и под заплахи Сакскобурга бил пратен да бъде България Дойна крава

114

Ми кво да ви кажа:

преди 2 години

Вашият любим инцест нацист е малко поумрял! Къде го чуууукаш къде се пука!

113

Добър опит момчета

преди 2 години

Много добър опит ...Колко *** трябва да си да ти кажат: Не активирай защитата, че ще си изпатиш! И ти да направиш точно това!Не ме кефи факта някак си ... Че постоянно се бъркаш в работата и живота ми!

112

Знаеш ли!

преди 2 години

Марката Cerruti 1881 - правят оръжия от 1881 година някъде и точно тогава някъде стават еднощининтересни неща...

111

Наложи се ...

преди 2 години

Да използвам едно малко мръсно оръжие ако толкова ви интересува ... Има само един етнос и само едно място от което Сакси може да бъде ударен, защото никога не би предположил, че може да бъде убит от тях!Нациста от никой не го е страх , а тях счита за достатъчно прости и незначителни и неспособни да мислят...

110

Анонимен

преди 2 години

а за шенген защо спря да се говрои

109

Анонимен

преди 2 години

Същата работа като с вируса, всички запяха хорово заради компенсациите

108

Анонимен

преди 2 години

А българите????България ок... бежанците ок !!!

107

Путин е пътник...

преди 2 години

Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...

106

Пп

преди 2 години

Петков , ще се нагуши като пеликанЗа нас скьпият ток , вода и олио -5,50

105

Анонимен

преди 2 години

Баце даде над 2млрд долара за чертежи на стафи самолети, кире сега ще даде поне половин милиард за укрите... Нашите пари!! Т.е. сме от трън та на глог. Май май скоро и тоя че го чегъртаме.

104

Шаши

преди 2 години

Кирчо, ти колко деца взе във вас? Ще има ли безглутенова баница за всички?

103

psiho

преди 2 години

Психично болни пишат тук