13

Анонимен

преди 2 години

добре че сега им зададоха новия тон да говорят внимателно а не глупости , като в оон *** са началото на края на нато

12

Анонимен

преди 2 години

Министъра каза че НАТО не била лоша дума )

11

Анонимен

преди 2 години

Отбрани грайндъри поканиха министъра на закрито "заседание". Дрескод ВСВ,

10

Анонимен

преди 2 години

Комисията по отбрана трябва да разгледа най-важният въпрос,.Да предложи в Народното събрание разжалване и отнемане на дебелата пенсия на генерал Стефан Янев.Доказал се, че работи против БГ интереси и с голяма доза вероятност агент на военното ГРУ на Русия.

9

ЕТО Я ВАШАТА...

преди 2 години

"отбрана", от която всичко отбраха за себе си и продадоха!!! Затова сега " ръководството на министерството на отбраната" не върви, а се търкаля!!!

8

Анонимен

преди 2 години

8 Ако влезнат тука афроамериканци знаеш ли кво ше стане? Ще влизат в къщи ще се гаврят с жени ,тропай да не става .Не са ли ти разказва ли какво са правили турци тука а и руснаци също ?

7

Анонимен

преди 2 години

Те и да знаят как се държи АК-47 за къв дедов ше мpат за Киро Простото и Рундю?

6

Никой

преди 2 години

1 въпрос: Вярно ли е че имаме армия антика.Отг: Вярно е. 2 в: Вярно ли е, че кадрите са с русофилска ориентация и се възхищават на друга армия.Отг: Вярно е. 3 в: Вярно ли е че не искат да се бият заедно със съюзниците ни. Отг: Вярно е. 4 в: Вярно ли е, че пазят границите ни. Отг: Те само за това стават. 5 в: Трябва ли да им плащаме заплати и за какво ни е такава армия. Отг: Не,не трябва да им плащаме и не ни трябва такава армия като член на НАТО. Затова е засекретено заседанието.

5

Анонимен

преди 2 години

Еми вероятно, защото трябва да се получат инструкциите от Париж... Съвпадение..

4

Анонимен

преди 2 години

Да имат предвид ,че сегашните момчета от 18 до 35 няма да станат (оскубани вежди епилирани крака ръце ) и като знам Ак 47 какъв откат дава ще си натрошат ключиците .Другите над 35 са възрастни и те няма да свършат работа ,тъй че оставате сами

3

Дедо Либен

преди 2 години

САЩ ни кандърдисваха да даваме МиГове на УкраИна за да си запълнят що-годе унищожената авиация, и какво стана? Поляците предложиха своите МИГове, но янките казаха ЧУШ, това не е мъдро, не е съгласувано със съюзниците, не ги щем в базата си в Рамщайн. Виж, ПЛЮШЕНИ МЕЧЕТА И ЧАЕНИ СВЕЩИ МОЖЕМ ДА ИМ ДАДЕМ, но аероплани ТЦЪ! Та ЯНИ ДУДЪЛ означавало СТРАХЛВИ ЯНКИ!!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Вкарахте ни във войната г.з.лиз и!!!! Ние не искахме! И вас не ви искаме!

1

Анонимен

преди 2 години

Ами воювайте си щом имате желание ама май само вие сте и ако ви пратят палячовци