17

Българин

преди 2 години

Този ДС БО;:-*** ВЕЛЕВ когато и да си му прерязал гръкляна винаги ще си закъснял . Този кърлеж комунист трябва незабавно да бъде убит както и шефа му главата на олигаргичния октопод Домусчиев

16

Анонимен

преди 2 години

По принцип не съм му фен на този, но е абсолютно прав в момента. Изнасяме ток, трупат се свръх печалби, а без тези компенсации бизнесът е принуден да прехвърля сметката на крайните потребители. Следва инфлация и обедняване на народа. Но сегашните управници са утки заспали и вместо да окажат навременна помощ, те ще им я оказват след като цените вече са се вдигнали и така помощта вече е дотация. Затова компенсации да се дават срещу намаляване на цената към крайните потребители.

15

Бизнес

преди 2 години

Бизнесмени? Тоя ли ревльо? Пазар смотльо. Довиждане. Занимавайте се с нещо в което ви бива. Има тоалетни за чистене.

14

Потърпевш

преди 2 години

Щях првди малко да се трепя с брат си заради психотронните им бомбандировачи . оня гледа

13

Анонимен

преди 2 години

До DAAA Велев иска заплатите да нямат дъно, тоест работниците да му плащат, че му работят.

12

Анонимен

преди 2 години

Крадене без таван.

11

Анонимен

преди 2 години

Напротив трябва да има таван изчислен спрямо оборот, приходи, разходи.

10

Ким

преди 2 години

патентоваме диамантен дрон направо отиват на чистилището упс изтървах се

9

Анонимен

преди 2 години

Тези дрилювци си купуват ток ден напред. Държавата ще купува за повече дни напред и ще им дава ток.

8

Анонимен

преди 2 години

Смятайте какви и.. з... ро... ди ни управляват в България горивата са с 80% руски петрол който е 4 пъти по ефтин от брент които се продава на борсите тока е от местни суровини въглищата за тецовете са наши и имаме за още най малко 50 години доят и стрижат простия народ така както и турчин не го е тормозил

7

Анонимен

преди 2 години

Държавата е добър стопанин, АЕЦ Козлодуй е добър стопанин. Той печели, за да защитава интересите на собствениците си. Пазарът определя цената на тока. Велев да си купува ток от други частни бизнесмени, които да му продават ток на ниски цени. Без държавата, частните бизнес измамници спекулират, олиото е 5 лева. Без държавата няма пазарна икономика, се доказа.

6

Анонимен

преди 2 години

АЕЦ Козлодуй само за година ще събере пари да построи 7 и 8 блок със собствени пари. Държавата каза, че ще купува от борсата ток и ще дава на бизнисменити евтин ток. За да не плачат от пазарната икономика, от борсовите цени и да не гледат в чуждото канче на АЕЦ Козлодуй. Частната държавна собственост е неприкосновена. Ще помага държавата на Велевците, за да не фалирват и да оставят без пари фамилията.

5

Анонимен

преди 2 години

Страхотна идея, и да започнат шмекерлъците , нали в това ни е силата.

4

Петров

преди 2 години

Този Велев беше комсомолски секретар в община Искър, София. Сега се прави на бизнесмен и го кара по комсомолски, все се оплаква.

3

Анонимен

преди 2 години

Пак ли тоя?Докога ще ни го навирате в очите тоя набеден бизнесмен -комсомолец,докога трябва да слушаме неговият постоянен рев за неговите неволи?

2

Анонимен

преди 2 години

Брей, да му се ни види! Алчни. Без таван да доят държавата.

1

Садизъм тотален

преди 2 години

Пернишки полицаи в симбиоза мафиоти близки до Борисов забраняват на хора да се женят и имат деца! Забраняват на хора да имат семейство само защото са критикувал Бойко Борисов и Главният Прокурор Иван Гешев!България е Фашистка Държава!