9

Анонимен

преди 2 години

Няма начин да бъде назначен някой на висш пост в МО в този момент, без да е посочен от американците. Всички кариеристи в момента се надпреварват кой да използва възможно най-русофобската риторика и да демонстрира възможно най-кучешката вярност към американците - сега това е пътя към заемането на по-важните постове в управлението на българската държава.

8

ГЕРБ и ПП се взеха!

преди 2 години

Божилов е бил началник на политическия кабинет на министъра на отбраната в 1кабинет на ББ ген.Аню Ангелов.Божилов заедно с другото протеже на Ангелов Иван Иванов който после стана зам.м-р от БСП а сега областен на София-област съкратиха бюджета на МО от 1,5милиарда на 950млн. и МО има пари само за персонала в наличност а не по Щат.Сега става ясно защо ПИК дни наред громи генерал Янев и хвали Кирчо че го уволнил заради ген.Цанков.ПИК министър Ан.Найденов с съветник ген.Цанков уволниха Янев 2015г.

7

Браво на Кирчо

преди 2 години

Поредният руски агент завършил Московския държавен университет - МО !

6

Петров

преди 2 години

Рядко противна фигура, съветски възпитаник който се изживява като русофоб и антикомунист, Иво Инджев втори номер. Минава за експерт без да казва нищо експертно, освен обвиненията че Путин яде деца.

5

Мани, мани

преди 2 години

Само това е достатъчно: Има магистърска степен по политология от Московския институт ?!?!?!

4

Йончо Попов

преди 2 години

До До кога бреПо скоро на фондация Маршал - човек на САЩ

3

До кога бре

преди 2 години

Още един агент на КГБ. Всеки завършил в Москва е Съветски (Руски) шпионин.

2

Старшинката

преди 2 години

Тоя шмульо знае ли от коя страна се държи автомата ?!

1

Анонимен

преди 2 години

Говори се че е рушки cлyra!!!