268

Дядо Щукар

преди 2 години

И тоя, дето е написал тоя пасквил се нарича журнслист... Жалка работа!.

267

87 поздр

преди 2 години

Поздрав от танкист от танкова бригада Сливен! Мразът е най.добрият приятел на танкистите-движим се като по асфалт , некадърнико!

266

Анонимен

преди 2 години

Много смешно. Браво на автора.

265

Анонимен

преди 2 години

И понеже руснаците не знаят какво е студ,ще берат пикници...хахаха,как има толкова простотия по тези ширини?????

264

Анонимен

преди 2 години

Вие за нафтови печки не сте ли чували ????? Климатици няма , но печки колкото искаш .

263

Бай Ставри

преди 2 години

Искам Бойко и Путин ! 2 в 1 !Добра комбинация !

262

Анонимен

преди 2 години

Анализаторите са анализирали себе си и възприятията си към студа и мислите си. Доволни са. Важно е да са доволни, не е важно да е истина това за руснаците.

261

Анонимен

преди 2 години

Хм...Две бързи мисли: 1. Откога руснаците се плашат от зимна война (повече от врага си)? 2. Приведените тук "анализи" са "случайно" все от "обективни експерти" - британци и пр. Я най-добре умниците да си траят, а руснаци и украинци да вземат да се споразумеят. Не че вярвам, че ще се случи, но е човешко да се надяваш.

260

Анонимен

преди 2 години

абе аз бях свързочник, и в УАЗ-ките имаше едни компактни печки на газ, нямаше нужда да палиш двигателя и да го държиш да работи. Армията имаше много практични джаджи, имаше едни пожарогасители с пиро-патрон - удряш патрона и той създава налягане в пожарогасителя. Сега не ги знам рашките бойната им техника в какво състояние е но нашата през 90-те си беше морално остаряла но в добро работно работно състояние.

259

Анонимен

преди 2 години

Хахааааааа с такива *** нямате никакъв шанс срещу руснаците.

258

смех

преди 2 години

със тоя скрап произведен от СССР тръгнали на война в 21 век - голем виц. На топлото време не можаха да изминат сто километра, *** инак ги гледам путинистите на -70 градуса щели да ги подкарват хахахаххаха

257

Оня

преди 2 години

До анонимен.Може да си карал някакво т но не си руснак.И аз съм шофьор ама не съм рали състезател.

256

Оня

преди 2 години

На минус 35 не спряха през всв.че сега ли.Няма кои да ги спре.Както каза Путин всичко върви по план.Нали Байдън каза че чакали да замръзне че било кално още.Значи по план.

255

Зозо

преди 2 години

Да пият антифриз бурятите :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

254

хахахаха

преди 2 години

СкъпиТретополови войници в кънтръСтрайк от Нато, Русия има различни бойни машини и агрегати за тях, което100% този тъпГенерал /не мръднал от топлото лондонско бюро/знае. Русия има машики, които работят на -70 и +70 градуса. Имат войски дислоцирани в Сибир и на Турско и Китайската граница. Кашите псевдоКурвиПолитици да му мислят -1 Херкулес, чертежи на самолети и 2 кугара, но ще обявяваме война на русия за кефа на Кравария!

253

Идиотщина

преди 2 години

Разбира се! Каква прозорливост!Техниката на Русия, която сигурно я сглобяват на -30 градуса по тениски и бутилка водка, щяла да се скапе в студа. Умопомрачително.Да ги видим сега руснаците, като дойде студа. Лесно е то в Русия с коктейли под палмите цял живот.

252

Кики

преди 2 години

Аз пък съм виждал в Мурманск ходят на - 65 градуса на плаж.Алкашите са безсмъртни.Наздраве на руШофилията

251

ДО 271

преди 2 години

Май, ти си джендър и сигурно не си ходил и в казарама! Ако не бяха руснаците да ни освободят от турците, половината от вас дето плюете сега или щяхте да сте с турски имена или въобще нямаше да съществувате! Прочетете малко Бг история, а да не говорим пък за Баташкото клане!!! Против войната съм, но такъв като теб да каже, че руски войник е джендър, май си прекалил с тревата пич!

250

Сталинград

преди 2 години

Температура минус 40 градуса. Германската техника отдавна е замръзнала. Руските танкове нападат, германците нямат с какво да отговорят. Вие сега плашите с минус 10 градуса. Слезте на земята, ако обичате,

249

...

преди 2 години

Колега като дете е живял в Русия, каза че при -28 ги пускат в дървена ваканция и отиват да играят хокей на езерото.