44

Анонимен

преди 2 години

Шамандуров не е въобще наясно какво се случва в Украйна очевидно. Да кажеш, че Русия не ползва авиация в Украйна, в предвид, че дори има няколко свалени хеликоптера и самолети вече е знак за нивото на неговото невежество. Не знам защо се дава дума на хора, които очеизвадно не знаят фактите по темата за която говорят?!?!

43

Ъъъъъъ

преди 2 години

Московската фондова борса защо не работи от 25-и февруари, че нещо не мога да схвана? Някое русофилистиченце може ли да ми обясни?

42

Анонимен

преди 2 години

Виж в какво състояние остави армията ни този министър и после му се връзвай на приказките

41

ПорЦелан

преди 2 години

И да не беше войната санкции пак щеше да има. Войната е срещу това.

40

за сведение на :

преди 2 години

Шаламанов.....виж какво казва по въпроса евреинаНАЦИСТ...володоМОР Зеления: Аз обещах да вкарам украинците в ЕС ...и ето то стана ...1,5 емигаранти са вече в Европа...очаквайте още емигранти...пука ми за останалите...ЩЕ ВОЮВАМ с Русия ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ !!!! Да живее володоМОР и неонацистката му ***!!!Нещастна Украйна няма да съществува след войната!!!Жалко за невинно загиналите хорица-славяни християни....МАМИЦАТА му на тоя ЕВРЕИН-НАЦИСТ!!!Съсипа една държава и един народ!!!!

39

Предречено от Пагане

преди 2 години

Войната ще свърши, но санкциите ще останат за вечни времена.

38

ЦЪ ЦЪ

преди 2 години

Днес започна практическото обкръжение на 120 000 украински войници но ДА руснаците губят ..........

37

Анонимен

преди 2 години

Много са ми интересни тия военни експерти.Та не гледат ли картата.На практика украйнците са победени.Нямат флот.Нямат военно въздушни сили.Всеки ден губят по няколко града.Руснаците могат да ударят където си поискат каквото си поискат и когато си поискат.Ако това не е тотална загуба не знам тогава какво е.Фактът че Зеленски още не е избягал в САЩ или Евтопа се дължи на фактът че на кукловодите му още им се иска да направят така че да умрат колкото се може повече руснаци и украйнци.

36

ПорЦелан

преди 2 години

Някакъв прокурор в Украйна беше направил дело срещу Шойгу. Още тогава казаха, че той ще дойде в Киев на разпит, но това няма да им хареса. В Хага вървят по същият път.

35

Ивелин Михайлов

преди 2 години

В отговор на кризата, най-големият Исторически парк в света до Варна утроява своята земеделска продукция в село Неофит Рилски с новия проект за чиста храна - "Храна от село."

34

Анонимен

преди 2 години

То бива да си "евроатлантически"наведен,ама бивол за курбан не бива!Русия щяла да загуби войната и стотици нейни офицери щели да бъдат осъдени в съда в Хага!Някой все още живее в свой измислен свят и това ястребче е живото доказателство за това!

33

Анонимен

преди 2 години

Ще има пак война Русия - Турция, след което ще дойде Ал-Махди и края на света. Така пише в хадисите, и предсказанията на Пророка (сав) вече се сбъдват. Мюсюлманите ще победят.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32 "Русия губи войната по пропаганда, ама къде я губи? В Запада, където наложиха цензура над всичко в подкрепа на Русия." Губи я навсякъде, затова спряха и последните независими медии в Русия а от началото на войната има над 10 ХИЛЯДИ арестувани за протести. Руската пропаганда работи на 100% и съпреки всички лъжи не могат да скрият реалното положенеи, затова се налага да прибягват до сила, за да потушават общественото мнение.

31

Анонимен

преди 2 години

Цял свят видя какво представлява армията на русите, същата работа като иконимиката им.Освен това с всеки един изминал ден им се намалят шансовете да се борят после за нещо повече от живот тип Северна Корея.

30

Анонимен

преди 2 години

До Опааа... Ти с космите на краката си ли мислиш? Това обяснява доста неща.

29

Анонимен

преди 2 години

Русия губи войната по пропаганда, ама къде я губи? В Запада, където наложиха цензура над всичко в подкрепа на Русия. То така и баба знае. Русия също наложи цензура на всичко западно в РФ и там си печели пропагандата - рейтинга на Путин е плюс 12%, независимо какво драскат тука. А че Русия губела реалната война в Укропия - тоя май не е погледнал скоро картата на обкръжените градове и войски. Украинския фронт се пропуква на две места, руснаците не бързат - изтощават резервите на противника.

28

Анонимен

преди 2 години

То бива да си "евроатлантически"наведен,ама бивол за курбан не бива!Русия щяла да загуби войната и стотици военни щели да бъдат изправени пред съда в Хага?Настина има хора които все още живеят в някакъв свой измислен свят,това ястребче е живото доказателство!

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 "няма нищо чудно в това,че русофилията в България се увеличава с всеки изминат ден." Грешиш. С всеки изминал ден все повече хора в България виждат уродливото лице на руснаците и техните лъжи. Лично познавам хора, включително и на години, които след като Русия нападна Украйна, вече нямат никакви симпатии към руснаците, а цял живот са ги чувствали "близки".

26

Опааа...

преди 2 години

Русия губи виртуалната война...Нооооо...печели в реалната война!!!!Украйна е превзета и армията и е унищожена!Альоууу...Шаламанчоооо...кой сега е ПО-ПО-НАЙ...?Оди кажи на менторката ти ХероМустакатата да си обръсне краката,че космите и пречат да мисли реално какво става в Украйна ,а и не само там!!!Информацията в интернет пространството е прекалено подробна и обемна за да можете с такива плиткоумия на пропагандата да промивате мозъците на хората!!!!!Финито ла комедии....на САЩ и компания!!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Евроатлантическа пропаганда . Руската федерация много отдавна не признава съда в Хага. За да направиш такъв съд не е достатъчно да си назначиш твои съдии да съдят тия които не харесваш . Съда трябва да доказва безпристрастност .Тоест на пандара трябваше да бъдат и американските пилоти бомбандирали Белград ;) Очевидно е че това отдавна не е съд а политически инструмент. Русия не иска да нанесе големи щети което забавя резултатите. Трябва да се търси обсади и предаване след свършване на ресурсите.