64

АнонимеН

преди 2 години

ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ООН ЩЕ ГЛАСУВА АРЕСТ ЗА ТЪМНИЯ ГНЬОМ И ОСТАНАЛИТЕ ОТ РЕЖИМА МУ!

63

Сатир

преди 2 години

"По думите му стотици военни ще бъдат осъдени в Хага заради войната." Още един съдник, притежател на абсолютната истина, говорещ с Господ и от време държащ го за пеша.

62

Господин Господинов

преди 2 години

До всички Путк(н) истинското, вземете си кърпички да бършете Крокодилови сълзи като собствените му генерали го обесят с краката нагоре.

61

Анонимен

преди 2 години

"Основното ударно средство на украинската армия са турските безпилотни самолети срещу които Русия се оказа безпомощна" - откровено смешно твърдение на бившия министър на отбраната ни. "Разсъжденията" му са изцяло в кошницата на информационната война срещу Русия.

60

До Този дали

преди 2 години

До Анонимен Товарищ, рушкият министър на отбраната, еленовъдът Шойгу НЕ Е ходил в казарма. Учил е за милиционер, за кагебеец. За това го гледат на криво истинските военни. Издигнал се е, като домакин на п* кин в сибирските ловни подвизи. Руски източници от преди войната. Виж че гледа сато наакано бебе, откакто започна "операцията".

59

Джери Бадалуна

преди 2 години

Този съд от Хага, нали знаете от кои е финансиран и на кои е подчинен? И защо няма осъдени за зверствата в Виетнам за хвърлените атомни бомби върху Япония за убииства и военнопрестъпления в Ирак, Сирия, Либия, Афганистан и бомбардировки с обеднен уран на цивилно население в Сърбия и др. престъпления и въобще какво още правят в Европа след изстеглянето на съветския контингент от Германия?????????

58

Анонимен

преди 2 години

Измишльотини...След няколко дни дали ще напишеш подобна статия...

57

Ром"с

преди 2 години

Войниците изпълняват заповедите на командирите си ,те пък н своито командири...това между другото ..ако не знаее този екс министър... .Да ,Русия губи войата информативно..ююда ,тя ще издържи санкциите,но Европа дали ще издържи санкциите..военно отношение..тя не губи ,а се забавя..заради мирните жители които не им са дава възможност да напускат..за Хага ще има ,разбира се..за затвора в месарарския цех в Украйна ..за американските биологическите лаборатории в Украйна дали ще има наказани !?

56

Анонимен

преди 2 години

До 58/Защо мислиш, че е важно само мнението на джендърските *** и всеки ,който има друго мнение е някакъв фил или фоб. Независимо, че са блокирани много сайтове все пак може и има възможност да се информираш.

55

Анонимен

преди 2 години

Китайското външно министерство призова САЩ да публикуват данни за военните биолаборатории в Украйна. Говорителят на министерството Джао Лиджиан каза, че на територията на Украйна работят 26 американски лаборатории и други подобни съоръжения. По думите му, САЩ контролират 336 лаборатории в 30 страни,. Руснаците говорят за това от няколко дни. Посолството на САЩ в Украйна триело данни, опасяват се, какво може да бъде намерено в тези лаборатории.

54

Психолог

преди 2 години

Тези които подкрепят Русия подсъзнателно искат да вземат благата на запада и той да им слугува . Тези които подкрепят запада подсъзнателно искат те да ми слугуват !

53

Анонимен

преди 2 години

До Хора "Да Русия щеше да е победила ако действаше като сащ и нато." Русия не може да дейсва като САЩ и НАТО, защото няма тези технологични възможности. Русия може да действа само като Путино-Сталинска Русия, каквото и прави.

52

АнонимеН

преди 2 години

4 ДЪРЖАВИ НА СВЕТА НЕ СА ПРИЗНАЛИ МЕЖДУНАРОДНИЯ НАКАЗАТЕЛЕН СЪД КЪМ ООН КОЙТО Е В ХАГА И Е НА БАЗАТА НА ДЪРЖАВИТЕ ЧЛЕНКИ НА ООН! ФАЩ, РУСИЯ, ИСРАЕЛ И СУДАН ОТХВЪРЛЯТ ПРАВОМОЩИЯТА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ НАКАЗАТЕЛЕН СЪД В ХАГА КЪМ ООН И ТОВА НЕ Е ОТ СЕГА А ОТ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ!

51

Анонимен

преди 2 години

Този дали е ходил в казармата. Това да не е екскурзионно пътуване бре, от единия край на другия по територията с пикник.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 "Поредната глу.пост...Тоя явно не се информира за нищо" Ооох. Добре, че експерт по национална сигурност и бивш военен министър "не се информира за нищо", а трябва да го чуе от експертите руски *** по форумите.

49

тТт

преди 2 години

Не знам кой какво губи и печели от войната в Украйна. Само ще ви кажа, че сигурно над 70% от металите в България се внасят от Украйна - арматури, тръби, листове и т.н. Ха сега сложете и горивата, който внасяме чрез рафинерията и Булгаргаз и ще ви се изясни съвсем картинката. За торовете за земеделието само подхвърлям... Та стягайте се за поголовна инфлация у нас! ПОГОЛОВНА!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Поредната глу.пост...Тоя явно не се информира за нищо. Мачът отдавна е свирен, резултатът е ясен и скоро ще излезе класирането. Жалко за съсипаната страна...

47

Полковник

преди 2 години

Велизаре внимавай!Путин си записва .

46

Хора

преди 2 години

Този и подобни на Шаламанов диванни експерти искат кръв,убити мирни граждани и разрушени градове,както правеха нато и сащ.Да Русия щеше да е победила ако действаше като сащ и нато.

45

Анонимен

преди 2 години

Още ли има некой който не е наясно, че Украйна е разграфена още преди войната и че Русия и САЩ са доброто и лошото ченге? Хахаха. Само Зеленски не забеляза, че още преди да започне войната имаше поредица от срещи където на Украинската делегация им бе забранено да присъства. Там се договаряха западните територии и разпределянето им между Полша, Румъния и Унгария. За капак на всичко ще им вземат на скинарите излаза на Черно Море и ще им се смее цял свят.