84

Анонимен

преди 2 години

Същото като ваксините,как ви поверва цела Европа така и сега същата тактика,да ви верват,чеУкрайна ще победи.Искате да печелите време,да играе мечката по-дълго на борсата,да обезценитв еврото и Сащ дакупат европа на безценица.Нищо може пък да е за добре.

83

Анонимен

преди 2 години

Ей а стига с тая простотия.За пари некой и майките си продават

82

Алекс

преди 2 години

Путин очакваше,че руснаците в Украйна ще го посрещнат като освободител.Обаче вместо с хляб и сол "освободителите" ги посрещат с "Джавелини".Знаят ,че след руско "освобождение" ги чака бедност и мизерия.Когато Русия завладее територия я превръща в ***,когато САЩ завладяха Калифорния,я направиха най-богатия американски щат.

81

дадада

преди 2 години

Бe вие нормални ли сте??? Как ще си ползва авиацията, като в УКРАЙНА в момента има поне 100 000 мобилни ракетни установки БЕ! Няколко военни експерта вече се изказаха, че 10 украинеца с 20 ракети ще бутнат 20 САМОЛЕТА! Т.е. само 20 украинеца могат да нанесат удар за стотици милиони! ТУК не става въпрос за държава като Афганистан или Сирия, които имат максумум някои калашик или картечница върху пикап!!!

80

1

преди 2 години

Гледам тук само руски *** дращят и замърсяват пространството.Но истината е че тази война започва да става лична като ВСВ.Защото окупаторите първо ти разрушават дома,после ти избиват приятелите,после ти изнасилват жената и като ти прекипи грабнаш оръжието и почваш наред.Така Хитлер загуби ВСВ, така путин ще загуби тази.

79

Шаламанов пророка

преди 2 години

Така си мислиха и Наполеон и Хитлер. Не се напъвай да говориш безсмислени неща един пробит долар от Козяк. Спец. Операцията се движи по план. Руските войски не използват тежки оръжия за да няма цивилни жертви. Ако бяха твоите любими от Юесей, досега да бяха сринали Киев и Мариупол...а всъщност защо не споменаваш за изпратените автобуси от Русия за евакуация на цивилни граждани от Мариупол и кой не ги пуска да се евакуират. Какво става със нацистите от батальона Азов попаднали в котел там. А ?

78

Анонимен

преди 2 години

От къде ги вадят тези или от къде изпълзяха ? И те като стари моми търсят внимание. Смешни са.

77

Румен

преди 2 години

До AnonimenКакви протести бе..ти нещо сънуваш.Аз съм живял в Русия 10 години..що не идеш там да ти пром ият мозъка и да умреш от глад. Ей сега ще има революция в Западните държави защото и немците и австрийците и швейцарците всички са много по зле от руснаците-- Цирк.. По недодялан коментар и по *** не съм виждал..бе се;лянинн

76

Анонимен

преди 2 години

Не по три направления, а губи войната по всички направления. Такъв резил Русия не е изживявала от времето на Николай I. Но по негово време срещу Русия са воювали Турция, Великобритания и Франция, а сега Русия е жестоко унизена от Украйна. Държавата срещу която Русия 8 години бълваше змии и гущери и твърдеше че ще фалират всеки момент че умират от студ и глад че биват тормозени от някакви нацисти бендеровци и наркомани. По ирония на съдбата Украйна уби чудовището Русия.

75

Христосков

преди 2 години

Ей, откъде избуя толкова опростачена плява в коментарите. Стягайте куфарите и марш към Сибир, ама нещете, все към ЕС ви тегли. Мижитурести продажници.

74

Anonimen

преди 2 години

С тази специална военна операция Русия даде старта на обратното броене до началото на антиправителствените протести в западните държави.

73

може

преди 2 години

Русия да губи,но българите печелят,колкото повече продължи войната,толкова повче милиарди ще натрупат българите,така е било от както свят светува,така и ще бъде,това никога няма да се промени,независимо какъв ред идва и си отива,на българите косъм не може да им падне от главата,нито стотинка от джоба

72

Гошо

преди 2 години

До СатирТой Шаламанов да се огледа ,коя зала му допада от съдебната палата за провеждане на неговото дело , зала Тържествена е най подходяща ,все пак води се бивш министър

71

Aide da pishem i nie

преди 2 години

Според Нас, Путин го прави за РУСИЯ, занапред, за поне 100г. Всички в СВЕТА ли изтъпняха и не го схващат??? и разбират, ЖАЛКО!!!

70

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 73// НЕ ЛЪЖИ , ЧЕ Е БЕЗПРИЧИННО! ФАЩ ТРЯБВАШЕ ДА ОСВОБОДИ ИРАК , ДА ПРОВЕДЕ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ И ДА НАПУСНЕ!!! НО ТЕ НЕ НАПУСНАХА :D ДА ИРАК БЕШЕ ОКУПИРАН ОТ ФАЩ ,НО НЕ СА ИМ КРАЛИ ЗЕМЯТА САМО ПЕТРОЛА

69

русофоб

преди 2 години

Останаха ли още идио*ти, които да ни баламосват, че Русия губела войната, а пък партизаните в Украйна ще родят нова Кубинска революция ??? Ненавиждам Русия, но още повече ненавиждам идио*ти, които се опитват да ме правят на идио*т !!

68

Атаще

преди 2 години

РУСИЯ може да губи само ,ако имаше за министър такъв некадърник като тебе! Не плачи на чужд гроб , че не знаеш къде е главата му!

67

мнение

преди 2 години

Прав е само в едно. Русия за сега губи информационно-пропагандта война. Отвсякъде ни залива фалшива пропаганда използвайки нещастието на хората, което е в голям плюс. Няма нищо по-трогващо от снимка на разплакано дете посред разрушения. Само, че не се задава въпроса защо се стигна до тук и кой насъска два братски народа? Кой стои в сянката на конфликта? Кой стои в сянката на разрива на отношенията Русия - ЕС? Кой има полза от това?

66

Анонимен

преди 2 години

Над 500 000 човека загинаха в Ирак, след БЕЗПРИЧИННОТО Брутално нападение от САЩ !! Всички помним, но осъдени от съда а Хага ! Демокрация, а ????

65

АнонимеН

преди 2 години

ФАЩ, РУСИЯ, ИСРАЕЛ, А И КИТАЙ И ТОЙ НЕЩО НЕ РАТИФИЦИРАЛ СВЪРЗАНО СЪС СЪДА!! ТЕЯ ДЪРЖАВИ СМЯТАТ , ЧЕ СА НАД ЗАКОНА! ПЪЛНИЯ СПИСЪК Е 5 ДЪРЖАВИ НА СВЕТА НЕ ПРИЗНАВАТ ООН! ФАЩ, РУСИЯ, КИТАЙ, ИСРАЕЛ И СУДАН!