422

Нещо подобно

преди 2 години

Защитници те на Путинова Русия,са трето поколение с обувки, те са внуци,на мързеливите бедняци не образовани българи,убили ,Сашо сладура,българският виртуоз цигулар,писателката Яна Язова написала романите Левски,Бенковски и Шипка.стотици хиляди прогресивни интелектуалци, хора с имоти и бизнес,по нареждане на Москва,като тази про Московска клика наричаща се русофили,за благодарност въздигна паметници, на тези които им дадоха власта да убиват и грабят българският народ, наричайки ги фашисти.

421

Анонимен

преди 2 години

тоя иска ядрена война да разпали. вместо да иска и иска, да хвърля властта и руснаците ще спрат - те него гонят не обикновените хора.

420

Анонимен

преди 2 години

С тези коментари ви остава да чакате Путин да дойде и да ви "освободи". Да ви видя тогава строени като през комунизма. Ще протестирате ли? Айде в зандана. Няма да се ваксинирате? Айде вкъщи без заплата. Пфайзер ли? Само Спутник! Нямате идея какво ви чака, платени ***!

419

САМИЯТ ФАКТ,

преди 2 години

че зеленски е евреин ми е достатъчен.

418

Навалнова

преди 2 години

Путин разпореди "военната операция" на предателската невярваща чеченка Кадирова !!! Заповедта на Путин: Обезглавяване на всички мъже в селата и изнасилване на всички жени !!! В отговор официалният президент на независима Украйна г-н В. Зеленски трябва 1 Незабавно да признае независимостта на всички републики в Русия и тази на Чечения 2, за да признае официално Путин като нелегитимен самозаместник 3 Да обяви, че отива на операция и да се правят оправдани пробиви на границата !!! 4 Свободен от "свободния пазар" да купи официално за 1 долар международна армия, колкото му трябва и трябва за

417

един

преди 2 години

Наистина за какво и са на Украйна тези рускоговорящи, ще им са вечен трън в очите, ще се мразят с векове и каквито са отмъстителни и двете страни, мир няма да видят. Моментът е сега да сядат за преговори и това на тебе, това на мене.

416

анонимен

преди 2 години

До не че някой ме пита - няма да стане, защото големите искат да командорят останалия свят, който да им е слуга. Това се отнася и до САЩ, и до Русия. Само те да имат ядрено оръжие, само те това - онова. Путин трябва моментално да спре, но и щатите са същите убийци - направете си справка, а не само едностранно да плюете. Какво са правили с нас в исторически план - да не би да са ни галили с перце..........

415

анонимен

преди 2 години

Не че някой ме пита, но мисля, че единственият начин е Украйна да влиза и в НАТО, и в ЕС, ако ще и ядрено оръжие да има. Като че ли други нямат, а и много малко време трябва на съвременните бомби да стигнат целта. А Русия в замяна да си взема източните райони. Какво са преговорите, освен пазарене и отстъпки. Иначе млатене до край с непредвидими последствия. Ако се замислите, не граничи ли Русия с натовски държави, а самата тя да не би да не е въоръжена!?

414

архангел Мекаил

преди 2 години

Еврйте разиграват цяла европа но господ ще ги накаже

413

NO FAKE

преди 2 години

Айде вече да се скрие този еврейски шут който хленчи като насрано хлапе Заради него се води война заради него убиват хора а той се прави на жертва и обвинява тоя и оня, Иска другите да му помагат като си дребен няма да се закачаш с големите.Прави се на голямата работа после нацапа гащичките и вика другите да му оправят акотоАйде давай си оставката и отивай да преговаряш

412

Вълканов

преди 2 години

ѝкъде си ти убиецо на деца. От 2014 год. до 2022 година в Донецката и Луганска република са убити общо около 14000 , от тях 500 дуца, за което се занимава Хагския трибунал, заради което избухна тази война. Съдят не Руснаците, а Украинските бандеровци

411

Анонимен

преди 2 години

"Зеленски към НАТО: Плащате с литри гориво за литрите наша кръв" ...... ........................ А НАТО пита Зеленски - "кога се е проливала пък твоята кръв, не проливаше ли ти - славянска кръв?"

410

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, ти извършваш геноцид над славяни, върви си! Ти си за съда в Хага, заедно с Коломойски!Статия в "Афера" - "Е, КЪДЕ Е ЗАПАДА? ОЩЕ ЛИ ПУТИН Е АГРЕСОР? ГОВОРИМ ЗА ЦЯЛ ГРАД ЗАЛОЖНИЦИ! АЗОВЦИ СА ВЗРИВИЛИ СГРАДА С 200 ДУШИ ЗА ДА СПРАТ ЕВАКУАЦИЯТА! СВИДЕТЕЛСКИ РАЗКАЗ НА УКРАИНЕЦ КАК СА РАЗСТРЕЛВАНИ ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА НАПУСНАТ ГРАДА!" Спрете да убивате славяни!

409

Анонимен

преди 2 години

Кръв се леее...от компа ми, когато стрелям по враговете...пак от там.Затварям компа - няма врагове, няма кръв, а само мир и благоденствие.

408

Анонимен

преди 2 години

Старият нафталин - Александър Йорданов - "Трябва НАТО да се намеси с войска "Налива масло в огъня отпадъка седерастки..

407

Анонимен

преди 2 години

До Еееххх, Зеленарски Ама едновереца ,Нафтали Бенет ,тича на помощ в Москва . Отиде проекта ,,Нова хадария ,, в канала .

406

Анонимен

преди 2 години

Пуснат ли Руснаците въздушна атака със Су-35 ще отиде НАТО и Натовица ..

405

Анонимен

преди 2 години

Не са решили Руснаците -за да няма цивилни жертви..Украинската армия се укриват във жилищни згради

404

Анонимен

преди 2 години

Русия (СССР) в Литва, Латвия, Естония, Финландия, Полша, Чехословакия, Унгария, Румъния, България, Афганистан, Виетнам, Сирия, Украйна - също може.

403

Анонимен

преди 2 години

САЩ -Във Афанистан може ,във Сърбия -може ,във Сирия - може ,във Витнам - може