138

FMC

преди 2 години

Потомък на Аспарух, напуШшен ли си? Спокойно бе човек, целия свят е с теб, лягай да спиш, не се пени, вредно е за здравето, щото и Ковидо дебне в тъмното. Лягай, лягай по-бързо.

137

Анонимен

преди 2 години

запомнете душата и сърцето може да го намерите само на изток , западът си търси облагите винаги и от самото начало

136

Хахаха

преди 2 години

Никой няма нищо против Русия и руснаците. Стига с тази путинска пропаганда. Против сме путинската агресия и правото на по-силния. Вече сме 2022 година, а не 1922 година. А на този роб, който с треперещ глас се отчиташе на господаря си и се тресеше от страх като говори, както и позволяваше да бъде унижаван, само мога да му съчуствам, защото е събирателен образ на немъжеството. Между другото, това на снимката като ги говореше тези неща, трепереше ли му пак гласчето и избиваше ли на фалцет?

135

Анонимен

преди 2 години

157 голяма загуба, че няма да си купят айфон. Въх, света се свърши. А пък ако спре и фейса направо ще се бесят по тополите. Вие сериозно ли? Аз бих се радвала ако някой спре тия пиявици у нас, ама от къде такъв късмет!

134

Анонимен

преди 2 години

празен , блуждаещ поглед , вероятно с една единствена мисъл която го не му дава мира - кога ще дойде и моя ред .

133

Анонимен

преди 2 години

139 прав си, не трябва да се водят преговори с руснаци, които воюват с иранци... украинци исках да кажа. Трябва да се подкрепи иранския народ, ааа украинския исках да кажа. Трябва да се водят преговори само с помнещи хора. Каква ли ще е съдбата на иранците? Или може би на украинците? Не знам, но знам че не е добра, предвид факта че тоя дето им дърпа конците не знае иранци ли са, украинци ли са. Горките хора.

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155 Охххх, ето ТОВА пропускаха европейците - компетентното мнение на българските русофили за това кое какво е. СмЕх, смЕх.

131

Grom

преди 2 години

Първите два Рим-а да си отивали бавно и с години. Дано и третият е влезнал в тази спирала и дано няма връщане. Време му е. Навредили са достатъчно на света.

130

Анонимен

преди 2 години

Сега прочетох, че Епъл вече не си предлагат продуктите в Русия, а и от страната не може да се пазарува в Аппстора им, та се сетих за една руска тинейджърка, която се беше закахърила, че сега няма да може да си ползва пълноценно айфончето :)))) Тя милата не знае къде се намира. Скоро ако иска "ябълка" ще трябва да ходи до кооперативния пазар. Обаче с малката уговорка, че техните трябва да са ПОНЕ милионери, за да може да си я позволи. И така :)))

129

Брад Пит

преди 2 години

до Потомък на Аспарух "е практика всеки да докладва и клевети другия. Това е и единствения начин и за професионално издигане там за разлика от свободния свят." Видно е, че не си живял на запад да видиш какво значи доносничество, да не споменавам други пикантни думи.

128

Анонимен

преди 2 години

в погледа на Наришкин се вижда неописуем страх все едно че е погледнал в очите на Сталин

127

Анонимен

преди 2 години

До Gartman 1912.Не си добре осведомен. Най-големия ядрен арсенал е на САЩ. Но дори и така, те не са стигали до атомния шантаж на СССР при Карибската криза. Нито са заплашвали да го използват, както се закани Путин.

126

Майна

преди 2 години

В желанието си да се отървем от източния диктатор и лъжец - отиваме право в обятията на западния диктатор и лъжец. Жалко за нас!

125

Анонимен

преди 2 години

Тези *** украинците не са си узаконили границити, хахахаха следователно Путин не навлеза в чужда територия.

124

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 6 Трябва да забраним на РФ да използва Нашата Азбука. Предлагам да използват китайски йероглифи. И без това руснаците претендират, че са най-знаещите и най-интелигентните в света. Нека да го докажат. Освен това ще им е от полза понеже след наколко години Китай ще е до Урал или отвъд.

123

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 5 В Русия, където съм работил, пък и в някои нейни сателити е практика всеки да докладва и клевети другия. Това е и единствения начин и за професионално издигане там за разлика от свободния свят. За съжаление само ние гледаме (поне досега) на тях като на братски народ. Те винаги са ни наричали циг*ни в разговорите помежду си. Както казах възпитанието в страх и подлост не им дава кураж да го кажат лице в лице. Писах преди - не обвинявам руския народ, а неговите "възпитатели".

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143 "тук не става въпрос за русофили и русофоби, а за истина и двойни стандарти." Просълзих се. Русофил говори за истина. Следващото кое е, вълк говори за благоденствието на овцете?

121

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 4 Работил съм в 4 европейски държави и искам да споделя опита си. Никога Русия не е имала власт пряко и ЧЕСТНО избрана от народа. Винаги са имали "цар батюшка" и това им трябва в състоянието, в което са. Те са свикнали да живеят с ниско наведени вратове. Аз не обвинявам за това руския народ, който притежава забележителни качества. Но властта държи този народ в страх и подлост. Всички нейни институции са проводници на страха и подлостта. Те самите живеят в страх.

120

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 2 НАТО ще ударят първо Беларус като реципрочен удар. Това ще е голям удар за логистиката на зомби армията на полуделия лилипут. Ще бъдат унищожени всички крупни военни обекти и то по начин, който ще покаже как се прави това, не както лъжеца лилипут. НАТО и западното разузнаване е на такова ниво, че РФ няма да може да насочи успешно нито една далекобойна ядрена ракета. До няколко години Китай ще е до Урал и отвъд. РФ НЕ "будет".

119

Анонимен

преди 2 години

135 тук не става въпрос за русофили и русофоби, а за истина и двойни стандарти. Света е гадно място, в което доста често се прилагат двойни стандарти и силния е прав винаги, дори когато лъже и върши същите гадости в които обвинява другите. Писна ми от този запад. Писна ми от двойните им стандарти, от двойни скорости, различно качество храна за изтока и запада в една и съща верига магазини, визи за едни, а за други не, нищо че има договор за всички. ПИСНА МИ!