158

Анонимен

преди 2 години

Не неутралитет а Русия ще вземе цяла Украйна за да няма нови проблеми в бъдеще. На НАТО и ЕС не може да се вярва. Като моя Дормуш. Каза, че няма да ме ръмби тази нощ, но пак ми разпра цъфката

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 191 Пак ще ревете.

156

Анонимен

преди 2 години

Не неутралитет а Русия ще вземе цяла Украйна за да няма нови проблеми в бъдеще. На НАТО и ЕС не може да се вярва.

155

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 188 "И сега Русия щеше да е 500 милиона население ако не бяха войните при които загуби толкова много население." Аз бих отдал това по-скоро на психясалите руски диктатори, които са избили повече руснаци от който и да било. Путин не правещ изключение. На съвестта му само от Ковид лежат почти милион руснаци.

154

Анонимен

преди 2 години

Почна да ви става горчива войната ли копеленцааа нагли

153

Анонимен

преди 2 години

Вие не знаете че по прогнози след 300 години Русия ще бъде най голямата страна по население и ще задмине Китай и Индия.Със тази голяма територия познайте коя ще е водещата икономическа сила в света.А на запад има хора които не искат да го допуснат.И сега Русия щеше да е 500 милиона население ако не бяха войните при които загуби толкова много население.

152

Анонимен

преди 2 години

Наришкин, който нож вади от нож умира.

151

Анонимен

преди 2 години

А какво може да предложи вече сащ? Напечатани долари, айфони, които всъщност са китайски и кофти холивудски филми с цифри след името.

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 181 "марин райков е в тежка дс зависимост , сега със запада" ДС със "запада"? Тук определено коментират доста пубери.

149

Анонимен

преди 2 години

Г-н "седни си, 3" този път си е научил правилно урока :)))

148

Анонимен

преди 2 години

тука пубертети ли коментират марин райков е в тежка дс зависимост , сега със запада преди с русия , много киряковци има в българия

147

Владо

преди 2 години

Трябва да я унищожи. Това е най-голямото зло.

146

Разузнаване ли?

преди 2 години

Руското разузнаване мислеше че в Украйна ще ги посрещнат едва ли не с хляб и сол. Защо да ги посрещат? Олигархите дето ги грабят. Олигарха знае само да бие и да взема парите на обикновенните хора. Държи народа си в крайна мизерия и го изтезава. Извинявайте но не става така. Разбирам ги Украинците защо се бият буквално със зъби и нокти и с каквито подръчни материали намерят. Никой с акъла си не желае да го управлява Олигарх!

145

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 174 "Украинския елит е съставен от юдеи, които са в близки отношения с демократическата партия на Байдън и Клинтън. Най-корумпираната и зловредна пас мина." Чакай малко, нали бяха "нацисти"? Така каза Джуддджи. Вече съвсем се обърках.

144

Анонимен

преди 2 години

До Така е Тавариш "Сигурно ще кажете Лада, ок." Лада е всъщност Рено. Да не ти пука. Сега пак ще стане руска и ще може да си ги бууутат колкото искат. :)))))

143

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 163 "157 голяма загуба, че няма да си купят айфон. Аз бих се радвала ако някой спре тия пиявици у нас, ама от къде такъв късмет!" Ееех другарко, аз всъщност казах за някоя, която вече си е купила айфонче каква точно й е драмата. Примера ми илюстрираше както неадекватността на руснаците за собствената им страна, така и свързаната с нея бъдеща действителност. Ти сигурно би се радвала ако се върнеш във времето, когато си била на 20, ама де де .... :))

142

Така е Тавариш

преди 2 години

Русия е много зависима от запада. Кажете ми 1 марка която руснаците ползват и и се кефят? Сигурно ще кажете Лада, ок. Колко Лади има в Русия и колко продадени извън граница? Обличат се с Найки, носят Ролекс * или поне сейко. Карат западни коли, ползват бяла и черна техника пак западни. Може да са правени в Китай но са западни марки. Русия няма нищо друго освен оръжия. Въпрос на време е докато грохне. Сега ще почнат да питат? Къде са ми найки маратонките? Защо струват тройно и ги няма в магазна?

141

Анонимен

преди 2 години

Щом големите корпорации се оттеглиха от руския пазар за седмица, такова мощно корпоративно и политическо обединение с,у Русия много ми напомня на пандемията как ни обявиха извънредното положение като команда. И тава ще е същота. Циркът няма да свърши скоро.Може да няма вече Ковид пропаганда, но ще сме рязидинени по политически въпроси. А ако просто Киро ни вкара във война ще трябва да се молим на Путин да ни пожали.

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 168 "Марин Райков. Отбелязал 3 март, игнорирайки руския посланик в Лондон и благодарейки на украинците за нащо Освобождение." ВЕрно ли? Тоя ми се издигна в очите. Дано да ни е следващия президент, след като Фигуранта го осъдят за предателство.

139

Анонимен

преди 2 години

Искам иная гнида наш посланик в Лондон Марин Райков да бъде отзован. Отбелязал 3 март, игнорирайки руския посланик в Лондон и благодарейки на украинците за нащо Освобождение. Няма такава наглост и русофобия ! Същия Марин Райков, който беше служебен премиер на Плювню. Искам отзоваването му!