218

Анонимен

преди 2 години

Запада ще натика Русия в ръцете на Китай, после ще се обедини с Индия и ще стане част от кастовата им система. Даже за евреите с техния бог има място в индуизма. А Америка ще стане обединител на латиноси, черни, китайци и идийци и по стар навик ще набутат всички изоставащи от модата, в трета глуха с нова гражданска война.

217

Анонимен

преди 2 години

Скоро всичко ще излезе и безмозъчните *** и русофоби ще се крият в миши дупки.

216

Анонимен

преди 2 години

Френска журналистка, прекарала няколко години в Донбас, разказа как управляващите в Украйна унищожават своите рускоговорящи граждани от 8 години. Да, абсолютно. Бомбардиране с ГРАД. Хората в Донбас бяха мишена на собственото си правителство, на властите в Киев. Имам всички доказателства. Мога да ги осигуря, когато се върна във Франция. Всичко съм заснела, неопровержимо е. Завчера бях в едно училище. Двама учители бяха разкъсани наполовина. Видях и много деца с откъснати от бомбите крайници. Това е нечовешко.

215

До Alah

преди 2 години

А в Русия ?

214

До Alah

преди 2 години

А в Русия вече можеш да получиш до 15 години затвор, само ако споменеш думите "инвазия" и "война" в коментарите за ставащото в Украйна ! За това ще кажеш ли нещо ?!

213

СПАСИТЕЛИ ЛИ?

преди 2 години

ВСИЧКИ В КРЕМЪЛ СА ИЗТРЕЩЕЛИ- ТЕ ДАЖЕ ЗАБРАВИХА, ЧЕ ТРЪГНАХА ДА СПАСЯВАТ РУСНАЦИТЕ В УКРАЙНА, ДНЕС ВЕЧЕ СА ЗАЯВИЛИ ЧЕ ТРЪГВАТ ДА УНИЩОЖАВАТ ВСИЧКИ КОИТО СА АНТИРУСИЯ.

212

ДО Сандо

преди 2 години

И....,няма американска операционна система с работещ под нея интернет,няма Ай Би ЕМ и Ейпъл и доста други ,американски ,,измишльотини"!?!?Връщаме се на сметалото и пощенските гълъби! Ако човечеството беше с твоя мозък и мислене,още щяхме да дращим с въглен по стените на пещерите !

211

Кънчо

преди 2 години

Много ме кефи цинизма и лицемеривето на западните "развити" общества. Когато Великобритания, Франция и САЩ нахлуваха в Ирак, Афганистан, Либия, Югославия и извършваха наземни и въздушни операции под предтекст за защита на ч. права и демокрация, да не би да нямаше жертви на цивилни? да не би да не беше военно положение, но никой тогава не ги осъди...напротив. Бежанците тогава се гонеха и даже ЕС плаща на Турция да не ги пуска. кой решава чий живот е по ценен. Цинично е, грозно е...гнус ме е

210

Сандо

преди 2 години

някоя сутрин ще се събудим и САЩ няма да ги има просто ... и всичко ще кротне

209

Скитник 13

преди 2 години

Не. Русия се самоунищожава в момента сама, а някой казваше че каквото сам си направиш-цяло село да се събере не може го направи.

208

Джо

преди 2 години

След тази поредна руска престъпна изява, трябва да ги унищожат. Крадливи, убийци и некадърни, няма как да им имаме доверие. Рассията ке падне!

207

ЛоШо

преди 2 години

Нацистите лъжат манипулират населението на Германия, че Полша струпва армия срещу Германия и тръгват на война, за да спасят Германия от враждебните поляци. Поне имат топки да кажат ВОЙНА, а не спациална операция хахах Путин го чака Хага или куршум в главата

206

Анонимен

преди 2 години

САЩ са започнали 21 войни от 1991-ва до сега. Русия изостава само с 13 за същия период. Затова пък Русия води по отцепени и откраднати земи от други нации с 8 към 0. Но това за Българския русофил винаги е оправдано. Когато Американец убие Сириец русофила крещи фашизъм. Когато Руснак убие Грузинец русофила вика ах тоя долен 3 годишен Грузинец сигурно лично е искал да бомбандира Кремъл!

205

Праведен

преди 2 години

Стига с тоя "Запад", иначе парите ви са там и то предимно в евро и долари !

204

Анонимен

преди 2 години

Прав е! Русия е прекалено голяма, прекалено богата, прекалено силна (и зле управлявана) за да съществува (според англосаксонците). Странно, но Германия може сега да протегне ръка на Русия и да измъкне и себе си и руснаците... Ако Русия изчезне, Германия никога няма да се докопа до отнетия й суверенитет..

203

Анонимен

преди 2 години

а западнашки алчни приказки през 100 г се опитват да вземат ресурсите на Русия, то не бе наполен , то не са германци , жупинци , октомврииски болшевики е не ста техни ресурсите ,

202

фермер

преди 2 години

Русия замърсява околната среда. Извличането на природните богатства изисква се и възстановяването на природата. Това Русия не прави. Прибира богатствата и не възстановява. Мърля и бяга

201

Румен

преди 2 години

Територията е много голяма на Русия. Не е за нея . Няма капацитета да я управлява. Не може да се задържи единия и крак в Европа другия в Азия.

200

Анонимен

преди 2 години

Тия не престанаха да окупират други народи под претекст,че все някой искал да ги унищожи.Проклети да сте.

199

Анонимен

преди 2 години

Тия не престанаха да окупират други народи под претекст,че все някой искал да ги унищожи.Проклети да сте.