85

Позор и

преди 2 години

Смърт за кремълския кръволок - фашист, Сатана и Антихрист !!!

84

Прозрял

преди 2 години

Поздрави от дявола неприемаме, дявола работи за затриване на човечеството!!

83

Бебо

преди 2 години

До Пейтриът Не съм знаел за този лаф на американците. Не съм съгласен че са ни поробили руснаците, само ни направиха още по глупавички.

82

Анонимен

преди 2 години

Това пропагандата е страшно нещо.В политиката няма приятели - има интереси. Руската империя води серия войни срещу Османската империя - всяка си защитава геополитическите интереси. Колко наивен трябва да си, че да вярваш, че Руската империя е тръгнала на война срещу османците, за да ни освобождава - искали са контрол над Проливите. И двете империи са изостанали и мракобесни. Руската е православна, но държи в робство собствения си народ - закрепостен. Четете Раковски, Захари Стоянов, Стамболов...

81

Анонимен

преди 2 години

На каква азбука е написана тая депеша? Може ли да отгонори? Много им се искаше да направят България поредната им губерния ама не им се получи. Добре че имахме държавници като Стефан Стамболов.

80

Анонимен

преди 2 години

До Ок "Защо Вашингтон реши да не даде шанс на мира? Това е въпросът на нашето време, но той не се задава." Как да не се задава? Този "въпрос", конструират да отвлече вниманието от руския държавен тероризъм се споменава всеки ден десетки пъти от пропагандата на Касапина от Кремъл!

79

За Турция

преди 2 години

Там почивам всяко лято.Отношението е буквално като "брат с брат" .Затова живейте днес ,а не вчера или утре.Ако всеки разсъждаваше така всички щяха да мразят България.Клали сме половин Европа векове.

78

Зайобаев

преди 2 години

Много здраве на пипин, но българската свобода идва от македонските земи, както и руската! Слава на Сашо македон, слава и на мен неговия внук по учинайска му линия! Къде е ръгнал сибирския тартарин?!!!!!!

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126 "Руските агресори и Българските сепаратисти водят война със законната османска власт...Те това е българи : Мислете....." Изоставяйки българската армия и подклаждайки сърбите да ни нападнат в гръб, руснаците са провеждали операция по "денацификация" на България. Мислете

76

Ок

преди 2 години

ПРОДЪЛЖЕНИЕ::"Обърнете внимание на това, че нито една от преститутските медии не попита Байдън защо е избрал да не успокои ситуацията, като отговори на нуждите на Русия за сигурност. Защо Вашингтон реши да не даде шанс на мира? Това е въпросът на нашето време, но той не се задава.Такива уместни въпроси не идват в ума на американците, защото те са индоктринирани по такъв начин, че виждат Русия като враг. Това е реликва от Студената война на 20-ти век. Американците са научени да гледат на Русия като на враг.Съответно, американците не виждат опасността в ситуация, в която висшите външнопо

75

Анонимен

преди 2 години

До Аз Ами той никой не знае всъщност кои са руснаците след като Петър I прекръства москалите от блатата край Москва за руснаци. Всъшност това са москалите. Всеки егнос си има територия на която е възникнал и която му е родината. Руски етнос и територия няма. Има Московия, удмурдия и т.н. Русия е пълна измишльотина на Петър I който се е възхищавал от Прусия и просто е премахнал от буквичката П и се е получило Русия.

74

Анонимен

преди 2 години

Благодаря на Русия от 19ти век, но повече не искам "помощ" от тях! Да помагат на Северна Корея и Иран. Тук повече да не "спасяват" никого и никога!

73

До 119

преди 2 години

За църквата "Света Неделя" ли говориш

72

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин,не стана ясно новия господар що го споменават първи не помня да са ни освождавали,американеца нищо не прави без полза,за тях сме папуаси длъжници.

71

Анонимен

преди 2 години

Русия ни освободи от Турско робство. Но пък ние днес сме във военен съюз с Турция, НАТО! А враг на НАТО днес е Русия!

70

К. П.

преди 2 години

Аз сега не разбрах Крим руски ли е ...

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116 "България е била поздравена от много държави, но в заглавието се мъдри името на Путин. Това някакво внушение ли е ?" Не е внушение, ами направо си е очевидно.

68

кръпел

преди 2 години

Защо нямаме поздрав от ердоган ?

67

Анонимен

преди 2 години

Тука един,двама *** се опитват да омаловажат победата над турския ятаган и си мечтаят отново да се върнат мрачните времена,когато избиваха в църква невинни жени и деца и насилствено отнемаха малки деца за да ги правят еничари.Не сме го забравили и няма да се повтори.

66

Джон Ленин

преди 2 години

До Анонимен 105 .....Без Русия днес щяхме да сме на нивото на ШВЕЙЦАРИЯ , товарищ , панимаеш ???