85

Позор и

преди 1 година

*** за кремълския кръволок - фашист, Сатана и Антихрист !!!

84

Прозрял

преди 1 година

Поздрави от дявола неприемаме, дявола работи за затриване на човечеството!!

83

Бебо

преди 1 година

До Пейтриът Не съм знаел за този лаф на американците. Не съм съгласен че са ни поробили руснаците, само ни направиха още по глупавички.

82

Анонимен

преди 1 година

Това пропагандата е страшно нещо.В политиката няма приятели - има интереси. Руската империя води серия войни срещу Османската империя - всяка си защитава геополитическите интереси. Колко наивен трябва да си, че да вярваш, че Руската империя е тръгнала на война срещу османците, за да ни освобождава - искали са контрол над Проливите. И двете империи са изостанали и мракобесни. Руската е православна, но държи в робство собствения си народ - закрепостен. Четете Раковски, Захари Стоянов, Стамболов...

81

Анонимен

преди 1 година

На каква азбука е написана тая депеша? Може ли да отгонори? Много им се искаше да направят България поредната им губерния ама не им се получи. Добре че имахме държавници като Стефан Стамболов.

80

Анонимен

преди 1 година

До Ок "Защо Вашингтон реши да не даде шанс на мира? Това е въпросът на нашето време, но той не се задава." Как да не се задава? Този "въпрос", конструират да отвлече вниманието от руския държавен тероризъм се споменава всеки ден десетки пъти от пропагандата на Касапина от Кремъл!

79

За Турция

преди 1 година

Там почивам всяко лято.Отношението е буквално като "брат с брат" .Затова живейте днес ,а не вчера или утре.Ако всеки разсъждаваше така всички щяха да мразят България.Клали сме половин Европа векове.

78

Зайобаев

преди 1 година

Много здраве на пипин, но българската свобода идва от македонските земи, както и руската! Слава на Сашо македон, слава и на мен неговия внук по учинайска му линия! Къде е ръгнал сибирския тартарин?!!!!!!

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 126 "Руските агресори и Българските сепаратисти водят война със законната османска власт...Те това е българи : Мислете....." Изоставяйки българската армия и подклаждайки сърбите да ни нападнат в гръб, руснаците са провеждали операция по "денацификация" на България. Мислете

76

Ок

преди 1 година

ПРОДЪЛЖЕНИЕ::"Обърнете внимание на това, че нито една от преститутските медии не попита Байдън защо е избрал да не успокои ситуацията, като отговори на нуждите на Русия за сигурност. Защо Вашингтон реши да не даде шанс на мира? Това е въпросът на нашето време, но той не се задава.Такива уместни въпроси не идват в ума на американците, защото те са индоктринирани по такъв начин, че виждат Русия като враг. Това е реликва от Студената война на 20-ти век. Американците са научени да гледат на Русия като на враг.Съответно, американците не виждат опасността в ситуация, в която висшите външнопо

75

Анонимен

преди 1 година

До Аз Ами той никой не знае всъщност кои са руснаците след като Петър I прекръства москалите от блатата край Москва за руснаци. Всъшност това са москалите. Всеки егнос си има територия на която е възникнал и която му е родината. Руски етнос и територия няма. Има Московия, удмурдия и т.н. Русия е пълна измишльотина на Петър I който се е възхищавал от Прусия и просто е премахнал от буквичката П и се е получило Русия.

74

Анонимен

преди 1 година

Благодаря на Русия от 19ти век, но повече не искам "помощ" от тях! Да помагат на Северна Корея и Иран. Тук повече да не "спасяват" никого и никога!

73

До 119

преди 1 година

За църквата "Света Неделя" ли говориш

72

Анонимен

преди 1 година

Браво на Путин,не стана ясно новия господар що го споменават първи не помня да са ни освождавали,американеца нищо не прави без полза,за тях сме папуаси длъжници.

71

Анонимен

преди 1 година

Русия ни освободи от Турско робство. Но пък ние днес сме във военен съюз с Турция, НАТО! А враг на НАТО днес е Русия!

70

К. П.

преди 1 година

Аз сега не разбрах Крим руски ли е ...

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 116 "България е била поздравена от много държави, но в заглавието се мъдри името на Путин. Това някакво внушение ли е ?" Не е внушение, ами направо си е очевидно.

68

кръпел

преди 1 година

Защо нямаме поздрав от ердоган ?

67

Анонимен

преди 1 година

Тука един,двама *** се опитват да омаловажат победата над турския ятаган и си мечтаят отново да се върнат мрачните времена,когато избиваха в църква невинни жени и деца и насилствено отнемаха малки деца за да ги правят еничари.Не сме го забравили и няма да се повтори.

66

Джон Ленин

преди 1 година

До Анонимен 105 .....Без Русия днес щяхме да сме на нивото на ШВЕЙЦАРИЯ , товарищ , панимаеш ???