227

Анонимен

преди 2 години

На 3ти Март, България и българите, честват освобождението на Родината от османско робство след войната на Руската империя (Русия) с Османската империя! Тази война за България и българския народ е ОСВОБОДИТЕЛНА! И сме се/са ни освободили, въпреки помощта оказвана на Османската империя от Великобритания! Явно са ни считали за "сепаратисти" и "терористи". Затова и са ни клали! " Днес, с "гордост" сме застанали редом с поробителите си, срещу освободителите!"

226

Сашко

преди 2 години

Честит национален празник, българи! Бъдете здрави ,силни и вярвайте в себе си! Нека моментните събития ( определено много тъжни ) не бъдат повод за подмяна на съзнанието и най - вече историята ! Тя е една и не се дели на две . На тоз ден преди много години сме получили ( от някой друг ) свободата си ( не сме били достатъчно силни да го направим сами ) ! Ето защо трябва да сме признателни към хората направили го вместо нас! Поклон и благодарност ! Смирение и респект към освободителите !

225

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 302 "Спомням си, че в училището при бай Тошо, имаше социалистическо съревновани между класовете за събиране на вторични суровини. Един ден в годината, училищният двор се превръщаше в бо*лукчийска площадка ...Класът-победител получаваше грамота. Останалите бяха мъмрени и заплашвани с наказания. А ти лично, ако не си донесъл достатъчно желязо - си срам и позор." Е, как, опитаха се да "експроприират" опита от братята ромале. Ако не си като тях си враг на народа!

224

Анонимен

преди 2 години

Спомням си, че в училището при бай Тошо, имаше социалистическо съревновани между класовете за събиране на вторични суровини. Един ден в годината, училищният двор се превръщаше в бо*лукчийска площадка и всеки ученик мъкнеше железа и трупаше на купчината на неговия клас. Класът-победител получаваше грамота. Останалите бяха мъмрени и заплашвани с наказания. А ти лично, ако не си донесъл достатъчно желязо - си срам и позор.

223

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 298 Не забравяй и "добрволните" съботници, "доброволните" бригади за събиране на селскостопанска продукция, "добороволното" събиране на билки и друга "продукция" организирано като част от "образователния процес" и други "доброволни" извращения на експлоаторския строй.

222

Анонимен

преди 2 години

До Нищо ново "По времето, когато днешните 50-60 годишни са били ученици ние имахме образование с което можехме да се гордеем." Защо повечето от вас не можеха да си намерят работа по специалността и повечето от вас все още не могат, та се наложи да работите неквалифициран труд или да се криете по канцелариите с връзки, за да добутате до пенсия? Или образованието ви беше като всичко останало: само приказки и тапии и нищо "на мегдана" (то целия комунизъм беше това)?

221

Анонимен

преди 2 години

Слава на Русия, донесла свободата на България!!

220

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 292 Детството ти ли? Непрестанни пионерски и комсомолски събрания. Маршируване, набиване на крак и манифестации. Мъмрене и наказване на инакомислещите. Заплахи за изключване от пионерската и комсомолската организации. И гледаш със завист, когато друго дете, чийто баща не се е връщал 2 години от Либия извади купено от корекома шоколадово яйце.

219

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 287: "То щото днешните 50-годишни, които са продукт на образованието от преди 30 години не са простаци, нали"? Наистина не са. По времето, когато днешните 50-60 годишни са били ученици ние имахме образование с което можехме да се гордеем. Това го признаваха и нашите съседи. Сега за съжаление не е така. .......................... Не че има връзка с темата.

218

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 294 "Едното от децата ми, продукт на сегашната образователна система, знае 3 чужди езика. Колко от 60 годишните знаят дори един?" Е, как бе, те "знаят" руски, нищо, че не могат да оправят окончанията И падежите.

217

Анонимен

преди 2 години

До До 280/288 "Умните и будните приключиха 44та. Оттам насетне в училище по история се учат само измислици." Недей така, че някой пенсионер с портрет на Ленин на стената и "ковьорче" под него ще получи спазъм, че цял живот е лъган от великата ни образователна система на комунизЪма, а той не е бил достатъчно умен, за да го разбере!

216

Анонимен

преди 2 години

Едното от децата ми, продукт на сегашната образователна система, знае 3 чужди езика. Колко от 60 годишните знаят дори един?

215

Бгг

преди 2 години

Честит празник на всички .

214

Анонимен

преди 2 години

до 288 я не ми говори глупости, няма да ми заличаваш детството

213

Анонимен

преди 2 години

моят пра до каза на сина че имало и турци против турци да въюват рус-турската воина и техните пра внуци ги знам и ме е срам пред тях че преписват историята правителството на българия

212

Анонимен

преди 2 години

Тук има американски *** които искат да развалят празника.

211

До 280

преди 2 години

Умните и будните приключиха 44та. Оттам насетне в училище по история се учат само измислици.

210

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 280 То щото днешните 50-годишни, които са продукт на образованието от преди 30 години не са простаци, нали? Само децата са простаци.

209

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 280 "Тук има много разбирачи, защото последните 30 години образователната ни система буквално се срина." Реалността показва ТОЧНО ОБРАТНОТО: огромна част от обучаваните в "онази" система нямат никакви качествени умения, заради това, когато дойде промяната, не можеха и все още не могат да си намерят работа. Защото нямат качества дадени им от образователната система. Сегашната образователна система позволява на българските деца да се реализират навсякъде и стават все по-добри.

208

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 280 Нали не мислиш, ча само в България децата са компютърни зомбита?