287

анонимен

преди 2 години

какво знаме, казват че е поставено на връх Шипка???????????!!!!!!!!!!!!!!! неграмотни , неуки, ................

286

!

преди 2 години

3 Март 1878 г е една срамна дата за международното право, тогава агресивна Русия и т.н опълченци които са всъщност одески пияници окупират част от свободна и призната тогава европейска империя. 3 март не е ден на освобождението а е ден на окупацията. Време е да спрем да празнуваме измислени от комунистите руски празници. Прочетете книгата на Иво Инджев и ще разберете че това е фарс. Така наречените "БЪЛГАРИ' са траки и руснаците им измислят това име за да имат причина да ни окупират.

285

измама

преди 2 години

Голяма измама е че Русия е дала 200000 жертви да ни освободи.Архив на Русия- Руската войска е от 117000 войника предимно от Украйна. Около 110000 са войници от Румъния, Сърбия, Финландия, и Черна гора.Убити руски войници в бой са 11905, починали от рани, болести и безследно изчезнали 55512 войника.Български опълченци са около 10000, убити в бой 3456

284

XA XA XA

преди 2 години

"По времето на соца градовете ни се покриха със статуи на новите освободители. Така столицата ни доби съвсем колониален вид. Тръгваш от булевард "Ленин" покрай Братската могила, после идва благодарственият Паметник на съветската армия, пресичаш булевард "Толбухин", вървиш по булевард "Руски", преминаваш покрай "Царю Освободителю", за да стигнеш до монументалния Ленин, възторжено взрян в тортата стил сталински барок на Партийния дом"

283

До Венелин

преди 2 години

Само да допълня - убит от червените терористи-комунисти, чиито наследници са Путин и обкръжаващия го съвременен руски елит ! Ето защо трябва да се прави разлика между русофили и путинофили !

282

Венелин

преди 2 години

Честита свобода българи! Не мога да не отбележа, че България не е освободена просто от някакви случайни руснаци, а по волята на Великиа император Александър , благодетел донесъл свободата и на други народи, убит заради добрината му от терористите.

281

Вечна

преди 2 години

Признателност на Александър II и всички воювали за освобождението ни ! Но да не бъркаме царска Русия с днешната !

280

ВЪН

преди 2 години

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ, ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ! ОТИВАЙТЕ ДА ЦЕЛУВАТЕ ЗНАМЕНАТА, НА КОИТО СЛУЖИТЕ, НЕ ДОКОСВАЙТЕ НАШИТЕ СВЕТИНИ!

279

АНОНИМЕН 007

преди 2 години

ОСВОБОЖДЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО, ДАМИ И ГОСПОДА!!!

278

Анонимен

преди 2 години

До До 333, срамотаг-н приятел тогава украйна не е сществувало изобщо как може тези неграмотници които не си знаят историята да пишат за история вие не сте българи а предатели след като не признавате русия за освободител

277

Анонимен

преди 2 години

Честит Ви празник, скъпи русофоби. Ще има още много лета, да сънувате генерал Гурко на кон, и да се събуждате в студена пот, докато не Ви дойде акъла.

276

Анонимен

преди 2 години

честито българи освободи русия от османката империя макар че нащо правителство не упоменява че българите бяха освободени от русия ние това го знаем

275

П.К.

преди 2 години

УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ, БЪЛГАРИ. ЧЕСТИТ ДА Е НАЦИОНАЛНИЯ, ГОЛЕМИЯ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ ТРЕТИ МАРТ. ТОЗИ ПРАЗНИК НАИСТИНА Е ГОЛЯМ, ЗАЩОТО ПРЕЗ ТЪМНИТЕ ГОДИНИ НА ЗЛОЧЕСТНОТО, МРАКОБЕСНИЧЕСКО ПЕТСТОТИН ГОДИШНО ТУРСКО РОБСТВО, БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ОСВОБОДЕНА И СТАНА НЕЗАВИСИМА, СВОБОДНА СТРАНА ЗА СВОИТЕ ИЗМЪЧЕНИ И ОНЕПРАВДАНИ, ГЕРОИЧНИ БЪЛГАРИ.

274

Анонимен

преди 2 години

От кого и от какво сме се освободили, че не разбрах?

273

От Берлин

преди 2 години

Преди малко гледах кадрите от Шипка..... Нямам думи! Ще бъде интересно, официалните медди да излъчат резила на ,,Киро Мустафа" ... Беше грандиозен срам за него....!!! Браво, БЪЛГАРИ!

272

До 308

преди 2 години

Кви украинци бе хахахааа..украйна я създава Ленин 20 година.

271

Анонимен

преди 2 години

Вечна слава на загиналите украинци, загинали по нашите земи. Вечна слава и на загиващите украинци сега! Позор за агресорите!

270

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли е притеснително да напишете,че честваме освобождението от турско робство бе драги джурналисти?Или е в разрес с евроатлантическите ви ценности.Сакън!

269

Анонимен

преди 2 години

До До 333, срамота....Срамота е че не си внимавал в часовете по история.Срамота е,че лижеш з.ад.ници за 25ст на *** пост.Срамота е,че ти отделих време.

268

ноне

преди 2 години

И да не забравяме Украйнските войници който са участвали в освобождението.