208

do 241

преди 2 години

,,Да вадя ли карта,за да ти показвам общата граница на Русия с НАТО белким про-стата ти тиква проумее" Още един изтърван от психодиспансера. А ако бяхме направили Южен Поток, по-евтина ли щеше да ни е газта, продажна шушомиго?

207

до 252

преди 2 години

Путин е с ботокс за това е по-висок. Нечестна игра.

206

са

преди 2 години

А бе нали руснаците разполагали с собствена система подобна на суифт и нищо немало да им стане от нови санкции? Е па пуснаха ли а вече,че рублата лети в небесата, всичко западно се изнася от Русия. Руснаците вече не могат да теглят дори от банкомати. Виза и мастеркард се изнесоха и те. Тия живот-ни не знаят ли кой спечели студената война, та решиха и втора да започнат?

205

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще избият 40 милона украинци, а къде че ги копаят

204

Д-р ОхБооли

преди 2 години

Херсон е руски, за новините в 19:00 и Киев ще бъде. Хохлите ще гладуват пак, комика слиза от сцената...бездарен е. :)

203

До Алекс

преди 2 години

На Путин Афганистан по времето на Брежнев ще му се стори като райска градина в сравнение с Украйна!!! Не само че са много повече снабдени с оръжия от други държави, но украинците са и много повече подготвени, образовани и с умения да водят продължителна война!!! Путин направи фатална грешка!

202

Само смърт рращат

преди 2 години

Жалостивият запад изпраща хуманитарна помощ за Украйна и основно я тъпче с оръжие и боеприпаси!!! Или както Ботев казва душа дават братя, но не свойта душа, а душата на другите народи"А може би най добре беше да бяха посъветвали Зелински за спирането на военните действия и за по малко жертви и разруха да направи най доброто - КАПИТУЛАЦИЯ, ПРЕГОВОРИ и МИР ... Или да не стане като оная притча дето един тарикат изял солта, изял боя с тоягата и чак на другия ден му дошел акъла да се предаде!!!

201

Алекс

преди 2 години

Ушанките се набутаха в нов Афганистан.Този ще е много по-зловещ от предишния.

200

Пийт Moндриан

преди 2 години

Съвремените британските леки противотанкови оръжия NLAW и американските Javeline се оказаха свръхефективни срещу старата бронирана техника на руснаците. Оръжието удря на повече от 2 км и се взривява над купула на танка, като вади техниката от строя и убива с шокова вълна нейните оператори. Украинците имат около 3000 броя от тях и дори при 50% успеваемост могат да извадят огромен процент от техниката на руснаците и го правят. Байрактарите им пък удрят цистерни за гориво и доставки на провизии.

199

до 241

преди 2 години

Дизелът и газта се качва заради войната бе шмурхел. Да ти обяснявам ли защо цяла зима плащаш скъпа газ. Защо русия достави с 50 % по-малко газ от миналата година. Да ти обяснявам ли колко залежи на газ има в украински води и защо русия воюва? Да вадя ли карта,за да ти показвам общата граница на Русия с НАТО белким про-стата ти тиква проумее,че е напълнена с руска баластра.

198

Анонимен

преди 2 години

Имате дръжки!

197

българин

преди 2 години

Та значи, всички казват братоубийствена война. Всички украинци на практика са роднини на руснаците, така че да, това е вярно в буквалния смисъл. По този повод се сещам че преди години четох за войната между СССР и Финландия. Дадоха за пример някакъв съветски генерал, командващ някаква голяма армейска част нахлуваща във Финландия. А от другата страна на фронта е синът му - офицер, не генерал но пак командир на войсково поделение, отбраняващо страната срещу армията на баща му! Замислете се!

196

Анонимен

преди 2 години

В Twitter може да видите десетки клипове на горящи руски тенекии, изоставени танкове и техника, пленени окаяни руснаци и т.н. пародия на армия.

195

до 239

преди 2 години

Ти кажи колко е дизелът днес, защшото ние с рубли не се храним. Присмял се хърбел на щърбел

194

Смях

преди 2 години

Тези руснаци не могат да завземат градове на 40км от границата.....Къде са тръгнали? Смятайте колко са зле.

193

TT

преди 2 години

Русия-страна на убийци.Горете в ада кървави престъпници!!!!!

192

Сто

преди 2 години

Американците също са военнопрестъпници и агресори, но не са водели братоубиствена война през последните 160 години

191

Анонимен

преди 2 години

До 233. И какво значи зачистен? Избиха цялото население ли? Гнусни окупатори, целият украински народ ги мрази и ще ги презира оттук нататък завинаги.

190

Анонимен

преди 2 години

Паднал е чушки! Ако слушате руските дезинформационни медии, непобедимата руска армия няма нито една жертва!

189

Анонимен

преди 2 години

"НАТО ще е като на стрелбище ако магучая си позволи да нападне"---------------------------- Така говореха и укро-бендеровците буквално до 23.02. А сега или драпат или молят за помощ.