84

Bili

преди 2 години

МО да коментира защо азов използва български боепропаси да бомбардира и избива мирни граждани в донецк.

83

ПРОФ. ДЮЛГЕРОВА,

преди 2 години

Путин унищожи Украйна.ЛЪЖЕ света с тези преговори.Използувал е ВАКУУМНА бомба да разруши училище.Утре ще настъпи към нас.И вие ще кажете: да излезем от ЕС. ДА не ГО ядосваме.!??ПУТИН дете ли е или диктатор с промяна в психиката.Приготвил и атомната бомба.

82

марги

преди 2 години

Ми нали, каквото кажат господарите, това правим! Спукана ни е работата....много чевръсти слуги сме!

81

Дрът Пърч

преди 2 години

Трябва умна и умерена позиция. Емоциите не помагат. Огънят на войната трябва да се задуши. Там умират невинни хора. Нито Путин, нито Байдън, нито Зеленски или техните семейства ще ходят да убиват и да бъдат убити. Обикновеният гражданин страда. Доставките на оръжие само подклаждат този измислен конфликт. Хубаво е че много Хора помагат истински с храна и подслон.

80

Анонимен

преди 2 години

Смяната е стратегическа. По същество нищо не се променя в отношението на България към съюзниците. Свидетели сме на раждането на нов месия. За съжаление опасността, която ни дебне сега, е вного по-страшна от измислената пандемия. Наказани ще бъдат овчарите, а не лъжеца от приказката. Липсата на справедливост и възраждането на фашизма ще свърши своето.

79

Дядо Иван

преди 2 години

Браво на новия министър-председател! На следващите избори ще гласувам за него със сигурност, въпреки че на последните не гласувах за него. Млади хора с все още здраво мислене трябва да управляват света, че пенсиите всички видяхме до къде я докараха.

78

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ ЯНЕВ ТРЯБВА ЛИЧНО ДА ТЕ ПОСЕТИ И ДА ТИ СЕ ПРЕДСТАВИ У ВАС. ДОПУСНАЛ Е ГРЕШКА И СЕГА ПЛАЩА ЗА НЕЯ. ЕЙ СОПОЛАНКО Я КАЖИ ДО СЕГА КОИ БЯХА ВОЕННИТЕ МИНИСТРИ И КАКВО СВЪРШИХА. ТЕ БЯХА ЦИВИЛНИ ЛИЦА НЯКОИ ОТ ТЯХ НЕ ПОМИРИСВАЛИ КАЗАРМА. ЯНЕВ Е ВОЕНЕН И ТОЧНО ТАКЪВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВОЕННИЯ МИНИСТЪР А НЯКЪВ СИ ПРОФЕСОР. ПО КАКВО ПРОФЕСОР. НА ВАС ВИ ТРЯБВА САМО ЕДИН КАТО ДОБРИ ДЖУРОВ И ЩЕ КРОТНЕТЕ.

77

Анонимен

преди 2 години

Според мене има голяма вероятност Украйна да си остане в сегашните граници. Путин не иска да настройва украинците срещу Русия. На него му трябва лоялна Украйна. Така че, нищо чудно ЛНР и ДНР отново да се присъединят към Федерална Република Украйна.

76

мнение

преди 2 години

Смяната изобщо не е рискова. За първи път чувам подробности за проф.Тагарев, но, при такава добра подготовка на това поколение, завършил в Д.Митрополия, преди това завършил математическа гимназия в Пловдив, в последствие учил в Русия и САЩ, сега професор - няма да има рискове от смяната. Даже може и да е по-добре.

75

Янев

преди 2 години

Каква война бе? Няма война. Това е операция.

74

Анонимен

преди 2 години

Киро байдьна ви е любимец идете му целунете рака той ще ви каже тенкю

73

Анонимен

преди 2 години

Янев е отявлен руски агент. Цял живот е лапал народна пара и за благодарност предава България. Незабавно трябва да му се отнеме пенсията !!!!!!!!!!!!!

72

Luben Стойков

преди 2 години

Министър на отбраната, който ползва езика на врага, за да заблуди обществото за опасността, е риск за националната сигурност.Това показва дълбочината на руското проникване в основите на българската държавност.Браво на министър председателя!!! Мъжко момче излезе Кирил Петков.

71

Георгиев

преди 2 години

Колко рискова ли?Толкова че утре можем да осъмнем с руски войски в България и да молим като Украйна ЕС или Кирчо да ни прати война за чужди интереси ако му кажат началниците от САЩ?А за горивата,инфлацията и храните хич да не ви пука иде лято ама есента ще се озъбим!

70

Паню Баирски

преди 2 години

Дюлгерова да върви при тоя жалък мръсен комунист Путинч - тук няма място за такива комунистически издънки!

69

пияница мистик

преди 2 години

Колко рискова е смяната в МО ли? Ами никаква. Аз този лешпep Янев ни го чух, ни го видях докато беше служебен министър-председател сложен от Фигуранта. Пълна мишka :))) И като стана министър на отбраната сега пак същата работа.

68

Анонимен

преди 2 години

Някъде между нула и николко, ние сме последна глуха, и едно пиуе без глава да сложите все тая

67

В хапченцата

преди 2 години

Йод ще има и Провиотик - ако не помогне срещу ядрените бомби, поне ще ни се изпъне кожата.

66

Питане

преди 2 години

Как Янев да обясни на просто Киро последствията от ядрена война, ако този планира да ги бори с хапченца йод. Трудно е.

65

Анонимен

преди 2 години

Подкрепете Стефан Янев. Аз го подкрепям.