199

Анонимен

преди 2 години

Всички дето се радват на нашите нагаждачи да си спомнят, че мобилизацията е до 60 години. Политиците в бункера, вие по улиците да се биете, жените и децата в мазетата без вода и ток. Няма НАТО и тинтири минтири, като става въпрос за такъв конфликт, преди някой да ни е нападнал, никакво перчене и жертване на народа, че после ще търсят къде да избягат и те и близките им.

198

Анонимен

преди 2 години

Янев е балансиран човек, той още не е политик . Заради първото трябва да остане министър. Ако бе и политик сега щеше да си е на стола. Господа политици, оставете Янев на поста докато премине тази европейска неразбория. После правете каквото намерите за добре.

197

Предложение за утре!

преди 2 години

Янев Марш! Янев Марш! Янев Марш!

196

пфу

преди 2 години

Не, видя, се че нямаме държава. Можеш да плюеш по президента и всеки друг, но който каже нещо което Америка не одобрява, го гонят. Утре ще накарат да воюват и българи, вместо американците, че да не станела ядрена война. Оттук нататък, който изпрати свои войски срещу Русия първи ще е предател на държавата си, нека като искат американците война , да си я водят. Всичко е за петрола, не пишете глупости, че искали да защитават Украйна, искат да я изцедят както стана и с другите петролни държави.

195

Вън от България

преди 2 години

Да ходи в Русия! Вън ДС/КГБ. Лустрация на Армията! Отврат

194

Анонимен

преди 2 години

Да не утре, Янев, начео с армията и 500 000 бъгларина, да кажат, че са на друг мение?А? ААААА?!!

193

doko

преди 2 години

Сайонара, Рублич.

192

Анонимен

преди 2 години

Жалки са хората , които събарят паметници. Опитват се да съборят паметта си или по-скоро гузната си съвест. Но предателите се наказват за своето предателство.

191

Анонимен

преди 2 години

заради хамериканските предатели кокорчо и канадчето

190

Анонимен

преди 2 години

кво става пу т кофили :)? Скачате ли разпенени на амбразурата да браните матушка Мордор? Май вашето *** ви подведе, не се оказа чак до там кукла на конци за чорапа радев и патриарха кирил. Браво на Кирчо, че изрита предателя янев, време е наритване на ру шко филите по всички фронтове.

189

Благодарна

преди 2 години

Всички, които заставате зад агресивната Ню ейдж протестантска и масонска Америка, просто не сте добре... И не помните миналото - ако Православна Русия не беше дала кръв за нас, щяхте още да слугувате на турците, загубеняци такива и внуците ви да са роби... Няма по-голям грях от неблагодарността. Това, което се случва сега е плод на Щатите, а не на Путин, който просто си защитава прекрасната родина. Има тайно построена Натовска база в Украйна, за която той е разбрал - знам го от местна жителка.

188

Фактите !

преди 2 години

Г-н Шойбле / бивш министър на Германия , беше прав , НАТО е отживелица , на ЕС ни трябва ''ОБЩО ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ '' ...Сега виждаме колко е бил прав , от ЕС не зависи нищо сега , само гледаме ''сеир'' , на приказки не се помага на Украйна , .... трябва НА ПРАКТИКА ДА ПОКАЖЕМ !

187

qwerty

преди 2 години

С голямо нетърпение ще броя минутите и дните, до смяната на това *** просто Киро! Излъга 25% от българите и те гласуваха за него! Но...народа ни е проницателен и на следващите избори ще се поправи! И той ще отиде в забвението така, както дойде от нищото! Янев и министрите от служебното правителство, които проправиха път на к.о.п.е.л.е.т.о ПКПетков ще се върнат, за да управляват България!

186

ЛЕЛЕ , МАЛЕ

преди 2 години

Като си представя , че в ЕС са все такива като Бареков / Д-У-ду-кЪ / , съмявам се че тоя съюз че просъществува дълго .

185

Е , и !

преди 2 години

Отново , Русия и САЩ са на ДАЛАВЕРА , ЕС е на дъното !Кой пак ще ни убеждава че ЕС е някакъв факто И НЕ СЕ РАЗПАДА !?

184

Пижо

преди 2 години

Браво! Достоен човек! На Киро Американеца му броя оставащите дни, дори минути!

183

отговор

преди 2 години

До Анонимен.. Явно няма с какво друго да се хвалят , ПРЕСТРУВАТ СЕ КАТО ЛИСУНГЕРИ , и се крият като мишки !

182

Anonimen

преди 2 години

Г-н Янев! Направете партия и изметете безродника Киро от властта!

181

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен.. 198 . За каква държава говорим , тя отдавна е ПРОДАДЕНА ПОНЕ 10 ПЪТИ , и за каква НЕЗАВИСИМОСТ СЕ ГОВОРИ , КОЙ ЩЕ КАЖЕ , ОТ КОЙ ДО СЕГА СМЕ БИЛИ ''НЕЗАВИСИМИ'' , Византия, Турция , Германия , Русия , или сега ....????ЗАЩО ИМАМЕ НАЦ. ПРАЗНИК НА '' НЕЗАВИСИМОСТТА'' ... Нека Плевнелиев да се изкиха , за независимостта !

180

Киро , Кирчооо

преди 2 години

Като смениш министъра на МО , войната ще свърши ли ?