219

Българин

преди 2 години

Янев е единственият политик, който милее за България и нейните национални интереси. Той е длъжен да започне нов политически проект, който да спаси България от поредната национална катастрофа, която ни е отредила НАТО и ненавиждащите ни атлантици. Янев, не се спирай, историческият момент е съдбовен!

218

Анонимен

преди 2 години

Че той кво ли може въобще, че това! Не знае от коя страна се държи пушката.

217

хх

преди 2 години

А Янев га яде баницата не се оплакваше нали?! Не забравяйте, кой въведе зеления сертификат - ЯНЕВ!

216

Анонимен

преди 2 години

До ВъзмутенТретата световна война почна. Само ти още не си чул!

215

Анонимен

преди 2 години

Путлеро-фашистът Янев трябва немедлено да бъде разжалван в редник, да се прати да копае шчели и мие тоалетни и да марширува строева подготовка със "за почест" на старата си униформа, закачена на закачалка. Да види, какво е истинска военна служба!

214

Възмутен

преди 2 години

Ако Украйна бързо се присъедини към ЕС, това е равносилно на Трета световна война!!!

213

Анонимен

преди 2 години

Янев е умен.човек направи каквото може. Ся иде поредния хамерикански продажник.

212

Анонимен

преди 2 години

Какво странно виждат някои хора в смяната на Янев. Правителството си има решения. Какви са тия орел,рак и щука. А и бсп загуби изборите.

211

ББ Евроатлантика!

преди 2 години

ГЕРБ гласувайки за смяната на Радев отдаде доброволно 50% от електората си за Новата партия на генерал Янев. ББ шубето толкова е обсебен да не би да го пратят в затвора че направи ГЕРБ за посмешище пред собствените си избиратели.Да гласуваш за министър предложен от Просто Киро определен 1 час преди започването на заседанието на Народното събрание едва взел самолета от Брюксел и пристигнал с закъснение за гласуването му е ПЪЛЕН ПРОВАЛ НА ГЕРБ.Незабавна ОСТАВКА И СНЕМАНЕ ДОВЕРИЕТО към ББ.Оставка!!

210

Анонимен

преди 2 години

чао-чао, *** хахахаха

209

Анонимен

преди 2 години

Можете да намерите англоезичната телевизия RT и рускоезичните Первый канал, Россия 1 и т.н. в интернет! Забраняват ги, защото се страхуват от другата гледна точка, от истината! Това е тоталитаризъм!

208

Анонимен

преди 2 години

В Русия Гугъл предлага първия резултат от търсене "войната в Украйна" с руската гледната точка едва на стр. 11 - никой не отваря резултатите толкова назад. Ютюб, Фейсбук, Туитър спряха излъчването на руските медии, а позволяват изобилие от реклами и постове с фалшиво съдържание. Американските технологични компании са инструмент на правителството на САЩ. Съпротивата е - Duckduckgo/Yandex вместо Google; Telegram/VKontakte - Twitter/Facebook; Tor/Yandex - Chrome/Firefox; Odysee/Yappy - Youtubе.

207

фен(бивш)

преди 2 години

Не го мислете,такива като него,ни краставици гледат,ни домати.ЯД ГО Е,ЧЕ НЕ МОЖА,ДА ВЗЕМА,ПО-ДЪЛГО,ГОЛЯМАТА,ДЕПУТАТСКА,ЗАПЛАТА.

206

Анонимен

преди 2 години

Върви в украйна да водиш спецоперацията! Путин ще ти даде медал

205

...

преди 2 години

Янев, не че не можеш, ами не трябва да си част от това правителство, защото си вреден за България.

204

xcv

преди 2 години

не можеш, защото си уволнен. нормално е.

203

СТАР ЕФРЕИТОР

преди 2 години

ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ

202

Курт Доколенков

преди 2 години

Прав му път на янеф! Няма да ни липсва!

201

Ганди

преди 2 години

Благодарил на българските граждани за подкрепата,тоя ще ме разплаче,еми те бяха точно 25 човека бе пич,устремил си се стремеглаво надолу по стълбата,министър председател,военен министър,изгонен от министерски съвет , а сега обратно на село да гледаш краставици и домати

200

Анонимен

преди 2 години

янеф, още ли имаш усещане, че те послушват?