657

Германец

преди 2 години

********музика за моите уши :)

656

бунаци

преди 2 години

ГАЗПРОМ няма нищо общо с фашиста лилипутин на русия и трябват пари от газ и нефт малко жито друго нямат за износ врътнат ли кранчето умират.

655

Анонимен

преди 2 години

ютюб "Мы вам не враги! Русский СПЕЦНАЗ обратился к армии Украины" - ние не сме американци и не ви носим демокрация, а ако имате демокрация няма да я пипаме

654

Велика

преди 2 години

Ей, Боже мили, дай им малко повече ум, да милеят за България, да служат на народа си. Стига са играли хоро, по чужда свирня. Каква оставка, каво е това "мой министър"? Момче, събери си ума, в опасни времена хората се обединяват, за да оцелеят, ТИ какво правиш? Накъде си тръгнал? Запомни! Никой не одобрява нито военна операция, нито война, както искате го наречете. Но, правете вярна преценка, кой стои зад всичко това и какво цели? Седнете и се разберете и говорете в един глас. Пазете България!

653

Хемус

преди 2 години

Янев имаше предвид,че като рефлектира този конфликт върху нас,първо нямаме армия и второ ще се окажем като в небрано лозе!НАТО единствено ще ни ползва за буфер

652

студент

преди 2 години

Тази сутрин няма новини от братска македония, но вероятно ако махната Янев и за Македония ще е добре. Трябва да поздравим Македония, че запази неутралитет, че ЕС и по0мага да е така, и че не затвори въздушното си пространство!

651

Анонимен

преди 2 години

Киро едно време беше шматка и сега като гледам си останал същия ***-***!

650

Ванга каза:

преди 2 години

" Дръжте се за Русия. България е Ду.хът. Русия е тялото. Америка няма да ви помогне." Много пъти и на много места е казала това. Мштлете и гледайте и с двете очи. Малката истина не е Голямата Истина.

649

Не

преди 2 години

Янев беше трезвомислещ и разумен човек. Аз лично го подкрепям и да продължава да помага на България.

648

Анонимен

преди 2 години

Кои ще бъдат първите натовски пceта които ще бъдат насъскани да се втурнат срещу мечката, и които мечката ще разкъса? Познайте? Или няма да ги разкъса, НАТО ще ги пази?

647

Анонимен

преди 2 години

А ние икаме оставка на Киро и целия му кабинет! Кара ни към война и после пръв ще се скрие, сигурно ще каже, че има ковид. Изчезвай, предател

646

Анонимен

преди 2 години

Тази американска *** ще ни вкара във война с Русия! Проклет да си Киро!

645

Анонимен

преди 2 години

До *** Ето и ти казваш, че е война - а Янев операцийка било.

644

Анонимен

преди 2 години

Разбрахме, защо руснаците са дошли в Украйна: искали да опитат от вкуса на демокрацията!

643

Анонимен

преди 2 години

за да подкрепим Изтока, обърнете всичко в злато / рубла / юан , и дръжте, тези валути сега са подценени ,а западните надценени, и това е целта на занятието, това е целта на Путин, иска справедливост и равнопоставеност при конкуренцията, западните фамилии са в потрес, те са с лъжи са станали богати , наследници на пирати и каторжници.

642

......

преди 2 години

СЛАВА НА РУСИЯ И ПУТИН

641

Striker

преди 2 години

Киро най-накрая си намери топките да изгони тая мужикистанска подметка Янев! Браво! Слава на украйна, смъ-рт на траверса от Кремлин.

640

Анонимен

преди 2 години

Министърът на външните работи Теодора Генчовска: "Готови сме да понесем тежестите от санкции срещу Русия, заставаме изцяло в подкрепа на Украйна"

639

Анонимен

преди 2 години

ЕС защо не уволни всички руснаци и русофили и да назначи украинци на местата им?

638

Анонимен

преди 2 години

Горките руснаци повече от сто години живеят в диктатура и незнаят какво е демокрация Още Ленин като ги е поел през 1917 , после се натресоха на Сталин , после на Брежнев и сега на Питин Дано по скоро се освободят от тоя сатрап