697

Бай Танас

преди 2 години

Киро се озъби. В случая го подкрепям. Какъв генерал е Янев, като не е помирисвал барут. Сега да ритва и Рашков, че и той много го излага. По нататък и Корнелия. Ако иска да си вдигне рейтинга и народа да го подкрепи трябва да се освободи от квотата на Радев в правителството

696

Анонимен

преди 2 години

Този и той се ококори. Явно зорът е голям. Байдън е дърт но е гадно ***. Гледайте го в Ютюб....а и защитава семейния бизнес. Унищожиха Украйна за да притиснат Русия в ъгъла. Сега си стоят на 10 000 км и се подсмихват. Както Хишари се смееше когато убиваха хора. Психопати.

695

Xa-xa

преди 2 години

Киро почна като Бойко. Не, че канцеларския генерал е някаква стока и голяма загуба. Сега да натири и Асенчо.

694

Да

преди 2 години

Не сме народ, не сме народ, а ***. Колко са актуални тези думи сега.

693

Анонимен

преди 2 години

"Аз съм против санкциите на Русия. Смягам, че военната ОПЕРАЦИЯ в Украйна е оправдана и дори закъсняла. Русия ще победи." - Правилно. BBC, CNN, ABC всички наричат случващото се операция, само наш Бачи Кико го нарича война. Пълен *** е. Явно и той като Зеленски е комедиен актьор... Само дето не са забавни, а смешни.

692

Кико

преди 2 години

Мижитурките вън! Браво !

691

Най-после

преди 2 години

Правилно решение!хич,не му се ставаше на Янев ,на съвета днеска!Ама сърдитко Петко,празна му торбата!

690

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен754 На Киро му е през патката. Ще измъкне от някъде канадския паспорт и ще си бие камшика, а останалите ще опъваме аврамкаиша. Колкото до военната операция /нахлуването в чужда държава/ не го приемам като вариант, поне от държави, които се имат за цивилизовани!

689

Анонимен

преди 2 години

Браво на Премиера!

688

Анонимен

преди 2 години

Киро, ще ти отиде главата.Аз съм против санкциите на Русия.Смягам, че военната ОПЕРАЦИЯ в Украйна е оправдана и дори закъсняла.Русия ще победи.Да му мислим ние.

687

Гриндер,търсиш

преди 2 години

си послушен и безгръбначен министър, за да ни вкараш във война,продажен ш******к!ОСТАВКА!Изчезвай за Канада, продажник!

686

Анонимен

преди 2 години

Задаваха въпрос на Петков що е казал моя министър )отговаря беше не ясен

685

Алооо

преди 2 години

До Професор Пръц ще направят да, така хубаво ще оближат някой части на господарите си , че ще ни вкарат във война като стой та гледай. На всичко са готови само и само да угодят на чужди интереси и всякакви, но и не българските. Дано повече хора го осъзнаят, че този човек е спуснат и ще се погрижи да ни занули и най-вероятно, ако може и във война да ни вкара. Само чака нареждане на господарите...

684

Алооо

преди 2 години

НЕ МИ ТРИЙТЕ КОМЕТАРА *** ДОЛНИ, ОТНОВО ПОКАЗВАТЕ , ЧЕ СМЕ НАД 120 МЯСТО ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО. НАЛИ ЗА ТОВА РЕВЕТЕ, АЙДЕ КАЗВАМ ИСТИНАТА, ЩО Я ТРИЕТЕ А ? КЪДЕ Е СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ, ВСИЧКО Е ЕДНА ПАРОДИЯ И ИЗМАМА... ХОРАТА НЕ СА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ ДА ГИ РАЗИГРАВАТЕ, ЩЕ ВИДЯТ ИСТИНАТА РАНО ИЛ КЪСНО !!!

683

Професор Пръц

преди 2 години

Продължаваме промяната?Хайде да видим вече промяната ,бре?Гласувахме за вас и си чакаме промяната.Борба с корупцията,справедлива съдебна система,достоен живот????Направете нещо реално за народа искаме евтина електроенергия от българска атомна електроцентрала.Искаме добро здравеопазване,хубави пътища в градовете,бъдеще за младите в България???Почвайте вече,че да видим промяната??

682

ОСТАВКА! НЕЗАБАВНО!

преди 2 години

Лично Кирил П., ще си позволя да го кажа - ПРОДАЖНИЯТ КИРИЛ П. ни ВЪВЛИЧА ВЪВ ВОЙНА! Това е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО! Това правителство изживя мизерния си живот. Стига толкова! ОСТАВКА! НЕЗАБАВНО!

681

Петков,

преди 2 години

Странно, но все БСП старши гледат да останат верни на ПУТИН:Гечев, Паргов, днес и Радев.НИНОВА и ЙОТОВА запазиха мълчание.Че ПУТИН е готов да взриви света, че РАДИАЦИЯТА е с 20% по_висока откакто има танкове, войски... НЕ Е ли ВОЙНА това...

680

Анонимен

преди 2 години

Като видях как трепереше докато говореше, не приемай оставка! Подай оставка!

679

Вече

преди 2 години

По брой коментари просто киро води на биби и то няма и 3 месеца, откакто са на власт. Все повиче мирише на оставка и то до края на този месец.

678

Пижо

преди 2 години

Този започва да ми прилича на Борисов. "Моя кабинет, моята бащиния". Зорлем ще ме накара да му цъфта пред МС з радост на ГЕРБаджийската мафия