41

Анонимен

преди 2 години

Защото и заедно с нея и други шефчета са получили милиони от Китай под масата

40

Анонимен

преди 2 години

Защо тази жена е несменяема?

39

Анонимен

преди 2 години

сталинке слугинаж лезподобен не се мяркай в българия , пенсията в сащ там да умреш пълна забрава

38

Киро брейка

преди 2 години

Тази ,кво лае,за теб няма кризи ,а за българския народ ,разбра ли

37

Анонимен

преди 2 години

Тези ли печатат хартийките наречени пари ,или техните членове и партньори.Направиха кризата с ковид за да накарат повечето страни да вземат огромни заеми,а после,като не успеят да ги върнат в брой,защото са ги изхарчили за мерки и обезщетения,ще връщат с природни ресурси или с приемане на наложени правила и политики в интерес на корпорации и фирми.Но обезценката на напечатаните хартийки,изразяваща се в инфлация,ще поеме населението,а материалните активи,например злато ще отидат където трябва

36

Анонимен

преди 2 години

тая не я ли обвиняваха в кражба,кво сипе акъл

35

Анонимен

преди 2 години

От как подкрепихте Гърция,още има да връщат 165 милиарда,въпреки че им бяха опростени лихви за близо 100 милиарда.И сега им вземат имоти и животи.

34

Анонимен

преди 2 години

Ха,ха ,стенбай споразумението с Украйна за 2.2 милиарда долара.Ама разбира се,че ще я подкрепите с един заем от 20 милиарда зелени хартийки.А защо не я подкрепите със злато или диаманти ами със зелени гущери,без стойност вече.Превърнете ги и тях в икономически роби.

33

Оня

преди 2 години

Когато истината излезе наяве,ще има нова война но този път няма да е на изток.

32

Анонимен

преди 2 години

И как е възможно това? Ще коткаме украинци, а българите ще мрем по стълбите на болниците.

31

Анонимен

преди 2 години

Ковид не успя да съкрати населението според плануваното с война и криза ще довършите

30

Анонимен

преди 2 години

Можете ли да си представите-болниците били издихающи и не можели да поемат болни, но сега щели да приютят пристигащи от Украйната. Вие нормални ли сте?

29

Анонимен

преди 2 години

Тази коя е? Не я познавам под маската.

28

подкрепа

преди 2 години

СЪС ЗАЕМИ ????? Благодаря .

27

Дрт

преди 2 години

До 13 и 15, Ваксините показаха "полезността" си, да ви помогна ако не сте разбрали кавичките, полезност около нулата и под нулата. А да вземата отношение по ситуацията Русия-Украйна е крайно неуместно, предвид,че не сте запознати с реалността.

26

Антикомунист

преди 2 години

Тази недоклатената като се изкаже с нещо, все едно че ние не знаем!!! Да не би да падаме от Марс !!!

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 "Путин обърка плановете на глобалистите ! Някой ден ще му благодарите !" --- за съжалени реалността е друга - Путин е поредният "млад лидер" от структурите на шваб! По всяка вероятност това, което се случва е поредната планирана стъпка към преминаването към 4тата индустриална революция и следващия етап в историята на човечеството. Естествено има шанс (макар и малък) все пак Путин да играе контра на глобалистите, но аз лично не вярвам.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Едни и същи *** лаят против ваксините и защитават Путин. Забелязахте ли?" --- да те поправя - "едни и същи хора не вярват на това, с което медиите облъчват денонощно, имат критично мислене и могат да анализират информацията без да реагират първосигнално!"

23

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам на сталинка, клаус шваб и компанийката им бавна и мъчителна.... И ако се чудите кой седи зад всичките злини, които се случват - погледнете горната снимка! Това е истинският враг, а не някакви измислени вируси и медийни диктатори!

22

Страхотни в ЕС

преди 2 години

Точно така-продължавайте да осъждане как ще окажете помощ на Украйна...поне още 3 месеца! Засега -правите нещо "страхотно" като оцветявате шадраваните и чешмичките в цветовете на Украйна и се снимате с украинското знаме-това е...такава безценна помощ,равносилна на велик успех!Всъщност-тя нали се е казвала преди-Сталинка Георгиева?