283

Кики

преди 2 години

Мархаба на русофилите поздрАв от чеченските ви събратя.

282

до 309

преди 2 години

Последните 10 години руснаците са на 11то място по посещаемост в България. 80% от руските "туристи" ползват имотите на своите сънародници по нашето Черноморие и не внасят почти нищо в държавната хазна. Така че няма нищо притеснително освен ако не четеш определени медии.

281

Влад

преди 2 години

Очаквам руския отговор - запориране на банковите сметки на западните лидери в руски банки,,,

280

Анонимен

преди 2 години

А руските туристи откъде ще дойдат и хотелите как ще се напълнят, тези удрят по нас и европейските интереси!

279

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 302........Произвежда и твърда пшеница! Имат много вкусен пшеничен хляб - багети, батони, "обдырной". Не обичам ръжения им хляб, а те си го харесват. А с меката пшеница хранят пилета, пра-сета и други животинки! Едно време пилешкото беше деликатес, внасяха от Дания и от нас! Сега имат в изобилие! Както и да е, изнасят! И са на първо място по експорт на зърно!

278

Анонимен

преди 2 години

До izh, к.307. А ако Русия забрани на Газпром да подава газ на Чехия, Полша и България какво правим? Кирчо, имаш ли останал природен втечнен газ в гащите?

277

До №303

преди 2 години

До хахаха-----------Запомни от мен: глупостта не е добра черта, затова трябва внимателно да се крие! Послушай ме и няма да ти се подиграват! Балтийците са много зян! С едни шпроти не се живее! Като им спрат окончателно трафика на въглища и други въглеводороди, транспорта на китайски стоки, ще се озъбят! А за руските самолети има трасета по Балтийско море!

276

Анонимен

преди 2 години

Голяма вълна, без косми! Пак ще ги пуснат!

275

izh

преди 2 години

Май тукашните просъветски , присъщо на умствения им багаж не са успели да проумеят за какво става дума. ЗАБРАНЯВА СЕ НА РУСКИ САМОЛЕТИ ДА ПРЕЛИТАТ ПРЕЗ ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ. Изключение за хуманитарни мисии.

274

Zeitgeist

преди 2 години

Дали е добра за животните, чието месо консумираш? Не разбираш ли, че хапем ръката, която ни храни? ПС: Чакам някой с твойта дълбочина на разсъждения да ми пише, че не се отоплява с въглища, ами с климатик!

273

Истукан

преди 2 години

Сърдитко Петко, празна му торбичката. Да се сърди на себе си Путинската угоена и преяла ламя.

272

Gogo

преди 2 години

Абсолютно никой не трябва да забравя, че ако не беше Русия да спре хитлер нямаше да я има нито Франция, нито Англия, нито Европа! Щатите до последно продаваха и на хитлер и на съюзниците и правеха кеш. В последния момент се включиха на страната на съюзниците. После спечеления от чуждото нещастие кеш щатите го дадоха в заем на Европа и я поробиха. Ако не дълбок поклон, то поне елементарна благодарност всички без изключение дължим на руснаците. Да е ясна ситуацията!

271

хахаха

преди 2 години

Балтийските републики затварят също за руските самолети, Путин ще трябва да лети през Пекин хахахаха

270

Анонимен

преди 2 години

До302. Русия произвежда фуражна пшеница, която не е добра за хляб. Хлебна пшеница е съвсем друго.

269

ран

преди 2 години

Е, както казва стар авиационен служител, "летенето не е абсолютна даденост и никой не ти го гарантира". Руските авиокомпании от среден калибър имат около сто, сто и двадесет машини горе-долу. А елитни и модерни български авиокомпании са велики с по два Ербъса и два АТРа, примерно, къде се репчиш, не знам...

268

Zeitgeist

преди 2 години

Защо се радвате? 95% от пишещите тук са пъпчасали тийнове, които се радват на НАТО и САЩ. Русия и Украйна да най-големия производител на пшеница и царевица. Ако те не внасят, познайте кой ще го прави? Щатите...но на тройни и четворни цени. С газта и въфлищата е същата работа. Чака ни гладна и студена зима. Канадския джендър зимата ще избяга в Щатите, а ние ще чакаме помощ от ЕС. А всички видяхме как бутнаха Украйна в пропастта и ги оставиха да се оправят сами.

267

Анонимен

преди 2 години

До Един БългаринЕх, на тебе всичко ти е смешно. Какъв поглед над нещата, какви оценки, колко си се издигнал даже преброи до пет пътника! Ха!

266

Бгг

преди 2 години

Костадинов беше отново прав.

265

Голяма грешка

преди 2 години

Това, което направи нашето правителство е голяма грешка. Да затворим въздушното си пространство за руски самолети е враждебен акт който ще се запомни. Досега някак си успявахме да минем за неутрални, макар и да сме в НАТО. Сами си създаваме проблеми, и то от г'лупост.

264

хм....

преди 2 години

До 238 TTАми тъй кът гледам освен с ферибота "Варна-Иличовск" с друго не виждам.Ако не са го спрели и него де.Другия вариант е с плуване, то лятото в Черно море е топла водата. Дан съ объркат само и да изплават нейде около Станбул че там не си поплюват много много местните гларуси, а и съм чувал че за тех немало значение момиче - момче и от русофили дан станат манафофили.