105

Анонимен

преди 2 години

Не цензурирайте истината

104

Анонимен

преди 2 години

Що за глупаво и платено проучване. Толкова ли не можаха да зададат един простичък въпрос- а коя страна сте в конфликта? Вместо това с това проучване отново насаждат страх-оооо, виждате ли колко се страхуват, страхувайте се и вие!!!

103

СМЕХ...

преди 2 години

Да ,бе....баба ти на село само със газ си е топлила чорбата до днес....И ТО ВСЕ СЪС РУСКА...ха,ха,хаааааа.....ЩОТО НЕМАЛО ДРУГА!!!

102

нн

преди 2 години

Само едно нещо. Газта за Европа ще стане 2000 евра ли, долари ли няма значение за 1000 кубика. Нека познаем, колко ще спечели Газпром. Много. България къде е? В кюпа. Азерски газ, незначителни количества, втечнен газ, още по-скъп. С тази зелена енергия, Европа такъв си го ......, че ще и държи влага за дълго. Кой има газ в Европа, Гърция, Италия, Испания, Португалия и Англия, другите чакат от Русия, това е истината. Петрола и там така.

101

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ЧЕРВЕНИЯ ФАШИЗЪЪМ НА ПУТИН , ШЕ ВИ СЕ ОТРАЗИ ДОБРЕ.....НЕМА ДА ВИ КОЛЯТ ТУРЦИ ---ШЕ ВИ КОЛЯТ ЧЕЧЕНЦИ , ТОЯ ПЪТ!....ХЕМ ПО "БРАТСКИ " ---КАТА В УКРАЙНА И ГРУЗИЯ....!

100

СМЕХ...

преди 2 години

63%...ТОВА ДОБРЕ ---А ДУПЕ ШЕ ДАДАТ ЛИ , АКО ГИ НАДУПЯТ ОТ ИЗТОК.....??!!!!...ЩО НЕ ГИ ПИТАТЕ... ИЛИ ПУТИН ДА ВИ ДОКАРА , ЧЕЧЕНЦИ ДА ГИ ПИТАТ...ХА,ХА,ХАААААА...??!СПОКО ---НЕМА ДА СА ТУРЦИ ОТ 13-ВЕК .....АМА И ТЕ РЕЖАТ ГЛАВИ ОЩЕ В 21-ВЕК....ХА,ХА,ХААААА....

99

Анонимен

преди 2 години

До ЗАВИРАЧА Бг няма не само 1 самолет но и танковете са за скрап.

98

Анонимен

преди 2 години

До 1 седмица ще се решат проблемите в Украйна и всички ще са доволни освен Украйна и средната класа в ЕС. ЕС ще си намери извинение за инфлацията, че Русия и войната са им виновни не КОВИД свинщините от последните 2г. САЩ ще са доволни, че бързо са приключили нещата и купените медии ще изкара Байдън "силен" за да му вдигнат рейтинга преди изборите на есен. Путин ще е доволен, щото ще си вземе Украйна естествено неофициално. А ние ще обеднеем с 15-тина процента понеже сме зависими и ще си траем!

97

Анонимен

преди 2 години

Опасяват се нормално!!!Газта е руска , петролът е руски, след санкциите ще се вдигне всичко.

96

Анонимен

преди 2 години

До ЗАВИРАЧА - а 80% от народа на България да не би да тъне в разкош, богатство, да се къпе в злато и мляко като сме в мизерния и изкуствен ЕС и са ни взели за патрулиращи в НАТО?Къде са ни фабриките, заводите, селското стопанство, 120 хилядната армия, образованието?!?!

95

Анонимен

преди 2 години

Основно Европа ще пострада. Путин ще е на плюс с помощ от китайци и американци. Ние да му мислим

94

Анонимен

преди 2 години

И аз вече не се чувствам христянин , турчин съм ...

93

До116

преди 2 години

В цяла европа е така. Това е демокрация,плурализъм мнения и свобода..чакам да ударят и интернета..ПОТРЕСАВАШО Е ХООООРААААА ....КОМУНИЗМОФАШИЗЪММММ ...ХОРААААА СЪБУДЕТЕ СЕЕЕЕЕЕ. Утре и лагери може да има за инакомислещите...

92

Анонимен

преди 2 години

От 2 дни и аз съм наложил санкции на Русия - спрял съм водката , карам само на уиски

91

не става

преди 2 години

Вече не се чувствам православен християнин.Не може такива убийци православни християни да заплашват света с ядрено оръжие и аз да се чувствам православен !?!?!

90

Гост

преди 2 години

Призовавам всички симпатизанти на Русия: Ако СКАТ ви е доставчик на телевизия и интернет, преминете към друг. Не ползвайте хотели и всичко останало от фирмите на Валери Симеонов. Да не даваме парите си на нацистките поддръжници! Освен русофобски изказвания и разпространението на укронацистка пропаганда по канала си, той спря руските канали в кабеларката си още в първия ден на антинацистката операция в Украйна.

89

ЗАВИРАЧА

преди 2 години

Това че 80% от руския народ тъне в мизерия и глад не е от значение за Путлярата, за него е важно че той вече е източил милиарди от както превзе властта и няма да я пусне докато дойде мига да се самоубие в бункер по подобие на неговия кумир Хитлер

88

преди 2 години

да се самоизбият ***

87

ГОЧО

преди 2 години

КОга успяхте да ги питате тия 65%???? Стига сте умирисвали ефира с тия миризливи партенки!

86

Анонимен

преди 2 години

До Убаво де 8-9 милиона са загинали от САЩ в Ирак и Сирия и Афганистан и не са само талибан.