9

до 7

преди 2 години

Русия дори не знае, че княз Милан ще напада...Останалите глупости, които си написал дори не си струва да се четат. Издават остро психотично мислене, параноидни налудности и т.н.

8

Анонимен

преди 2 години

Русия не дойде тук да ни освобождава от турско робство. Русия дойде да си направи задунайска губерния. Българите помагаха на руснаците в Плевен с всички възможни средства, иначе щяха да капитулират. Българите се биха на Шипка , без тях Шипка щеше да падне. Българите защитаваха Стара Загора но руснаците отстъпиха. В Сан Стефано не беше поканен и един българин. Договора беше между турци и руснаци, въпреки че българския батальон от Шипка беше там.

7

Анонимен

преди 2 години

След 1878ма година Русия подкрепи крал Милан да ни нападне заради съединението, което не се хареса на руския император. През 1944та година стъпиха тук и стояха 3 години половина за да сложат комунистите на власт, понеже българите не желаеха комунисти.45 години гледахме терор, лагери и празни магазини. И сега пак са ни хванали в клещите си и не ни изпускат. Жалък народ. От кръвта на другие нроди живеят.

6

Анонимен

преди 2 години

Еха, пак забравят руснаците. Нищо, то неблагодарността се наказва. Като дойдат да ви колят турци, ще има да пищите и никой не ще ви чуе. Американските ви приятели ще се смеят на глупостта ви и ще нехаят за мъките ви.

5

Анонимен

преди 2 години

Сакън да не забравите да поканите руската джоффффра

4

Анонимен

преди 2 години

Митрофанова и предателя Малинов да си честват. Това им е работата.

3

Анонимен

преди 2 години

3ти март е българсият позор. Долу руските окупатори! Още Левси, Раковски и Ботев са казали, че това е против българските итереси. 140 говини мълчим за истината.

2

Анонимен

преди 2 години

Дайнов и евроатлантическата агентура подготвят провокации за 3-ти март. Трябва да им бъде демонстриран решителен отпор!

1

Анонимен

преди 2 години

Отлична инициатива, там сме!!!