292

Маршал Георгий Жуков

преди 2 години

Добре, че те спасих от военен трибунал през 41-ва като нов комдващ на разбития ти Западен Фронт и те назначих за свой заместник. Не че не съм касапин и аз, даже най-големия.

291

Анонимен

преди 2 години

Русия е непобедима .............разбрахте ли?След няколко часа руснаците ще са в Минск и ще стане много лошо за украинските фашисти, бандеровците и гадините от "Десен сектор!!"

290

до 355 - допълнение

преди 2 години

В Одеса имаше и изгорени живи хора (вкл. бременна жена) при организиран пожар + погром в офисна сграда при подобна ситуация.Не отъждествявам действията на т.нар. "десни" терористи/главорези с политиката на официалната тогавашна укр. власт, вярна на Путин.Организирано/инсценирано и платено...от знаете кой.

289

111

преди 2 години

Тая безвкусна простотия може да бъде измислена само от джархедски ограничен мозък. И понеже руските войничетаа са инструктирани да не отвръщат на провокации, за да не създават конфликти, номерът минава. И после, тая, очевидно ментално засегната женица може да е баба на войничето. Как да отговори на подобна дивотия?

288

Маринела Цветанова

преди 2 години

Още помня едни кадри от февруари 2014 г. Извергите от "Десен сектор" бяха нападнали с метални пръти едни възрастни хорица, които бяха дошли с автобуси от провинцията за митинг в подкрепа на Янукович. По тротоарите се търкаляха тела. Някои агонизиращи, други направо без признаци на живот. Кървища и мозъци навсякъде, а един маскиран бандит с камера обикаля и старателно заснема всичко с подробности за назидание на останалите. Контрастът в поведението на едните и другите е очевиден, не мислите ли?

287

факт

преди 2 години

това е снимка от България, протеста срещу Борисов!

286

В Канада на Трюдо

преди 2 години

На тази лелка щяха да и спрат доходите, да и запорират сметките и куп други хубавини.

285

Neno Stefanov

преди 2 години

Чудно ми е кой ще повярва на тази художествена измишлютина . Спрете се журналистчета .. часът по литература свърши.. стига тъпотии кой ли ви се хваща ????

284

Гост

преди 2 години

Изключителна реклама за достойнството на руския войник. Американец щеше да изпразни пълнител в нея.

283

Анонимен

преди 2 години

По много от коментарите си личи, че днес е петък - вечер.

282

Миренясал кор

преди 2 години

Да се сринат и изпочупят всички руски паметници било то и надгробни плочи

281

Грух

преди 2 години

Имам кафяв пояс,ама не по карате с по пиене на водка и насиране в гащите

280

Км

преди 2 години

Защо не предложи семки на техните войници,които убиваха деца в Донбас?

279

Дивергент

преди 2 години

Чиста провокация. Дразни войника и я снимат. Елементарна пропаганда, като за деца.

278

Анонимен

преди 2 години

Добре де, края на войната се вижда. Ама защо беше това палене преди нея, как украинската армия ще окаже яростна съпротива? Реални бойни действия изобщо не се състояха. Руснаците можеха да влязат с ладите, нямаше смисъл да тропат с танкове и ракети да хабят.

277

Ебтер

преди 2 години

Тази надъхана от нацистите украинка да се радва, че Путин е добър човек и заповяда руските войници да се държат с уважение към тях!!! Даже войниците, които се предават по никакъв начин да не се унижават! А ако така се държеше тази *** с американски войник и бяха в Афганистан, тя ...можеше да бъде и застреляна, на краварите много много не им дреме! Я си спомнете онези американци, които нападнаха българско предприятие в град Игнатиево Пловдивско, после как те "самоубиха" българския офицер и ....

276

Човекът

преди 2 години

Билденгерите във действие със плана превземане на окупирана Украйна от сепаристи тук играят много пари на масата като цяло

275

Анонимен

преди 2 години

Глупаво е постъпила. Ядосала е войника. Защо? Едва ли нещо добро ще произтече от това. Нали виждате като безсмислено ядосват Путин, на другия ден е в Киев, а половината държава минава в Русия. Няма смисъл.

274

Враг

преди 2 години

По добре женицата да си задържи семената в джопа че скоро ще и потрябват. И те сами ще си никнат от джопа, а тя ще е естесвена тор. Аман от *** народ изкуфял.

273

ХХХ

преди 2 години

Чкукаш на вратата 2 месеца .......накрая баба меца излиза защото и е писнало ..и ти си обзет от истерия "аааа баба меца агресоррр аааа да се пребирааааа" И на мойта врата да *** някой така ще го смачкам като за добре дошъл !