332

СС

преди 2 години

Тази смела украинка питала ли е руският войник дали е там по негово желание, дали не изплънява *** заповеди. Тази смела украинка сали има син! Нищо смело не виждам в това.

331

Яяяяяя

преди 2 години

Тази как ли ще реагира ако някой предложи това на сина и. Или смелата украинка няма деца.

330

.

преди 2 години

Това е толкова грубо, вулгарно и невъзпитано, че просто нямам думи!

329

Анонимен

преди 2 години

До Една българкаВиж какво те няма да дойдат, защото нямат основания, докато в Украйна имат. Стига си ланкала глупости. Такива сълзливи изцепки като твоята само ме разсмиват. Защо си мислиш че могат да те завладеят само с военни оръжия? Ние вече сме завзети но по съвсем друг начин. И то не само от руснаците. Помисли върху това.

328

Анонимен

преди 2 години

За жалост и слънчогледа няма да помогне

327

Анонимен

преди 2 години

Дреме му на руския войник. Ако съм аз бих се въздържала от подобни ненужни изцепки. Защото това не променя нищо. Просто това са глупости и нищо повече.

326

Х325

преди 2 години

Що не се запитаме ако това бяха онези с факлите които маршируват нощем как биха реагирали... може би щяха да предложат кафе на клетата неосведомена жена !!!!

325

Един българин

преди 2 години

"Българко"!А къде беше когато ФАЩ и НаТо сипеха бомби с обеднен уран в/у болници и училища в Сърбия?Спи спокойно ,НаТо те пази!!

324

Тъмно зелен

преди 2 години

До Зелен В смисъл, че нямаш Гугъл или не можеш да ползваш мрежата?

323

Борнео

преди 2 години

До Една българка Посрещаме който дойде с хляб и сол.Ние сме българи-никой не може ни уплаши.Всеки е добре дошъл:)

322

Зелен

преди 2 години

Такава държава Украйна кога е създадена? Този войник си е чист украинец. Когато трепаха невинни хора в Донбас, защо мълчахте пумпали?

321

Една българка

преди 2 години

Искам да питам всички тука, ако дойдат утре и при нас с танковете и ракетите си, убиват и разрушават, вие какво ще направите?!!! Ако си намерят поводи, за да сеят смърт, да убиват децата ни и да завземат земята ни?!!Дали са руснаци, украинци, нацисти, американци или други за мен е без значение! Това не е човешко!!!Аз също бих го почерпила със семчици, ама мойте щяха да са със специална сол и нямаше да поникнат!!! И ако може и тоя дето го е пратил да ги пробва!Докато в света има такива диктатори

320

Тази

преди 2 години

заслужава куршум, но се вижда че е страшно бедна, направо копане с парцалите

319

PG

преди 2 години

Медиите показвайте обективно нещата,спрете да изкарвате само това което вие наредено,жалки сте вече

318

Teto

преди 2 години

Такива изкуфели ги имаше на всеки протест в София.Семена глупостите и тъпия сайт.

317

R1

преди 2 години

Ей плазмодий промит , марш в Серена Корея на почивка галФффон. Всички русофили са долни предатели. Дано изгниеш в адски мъки кремълска подлоГо.

316

До 347

преди 2 години

Донецк се обърна към Русия за помощ, бе ***. Не следиш ли хронологията?! На хората им писна от безчинствата на деморализираните фашистки украински военни формирования и поискаха Русия да се намеси. Следващата стъпка е присъединяване на териториите, населени с руснаци. Украина ще бъде превърната в малка затворена контитентална страна. Да не говорим че и земята на която е сега , не й принадклжи - по документи в ООН.

315

Анонимен

преди 2 години

Абсолютна фашистка!

314

Германия

преди 2 години

Д.р.и.с.ла мръ...сна , да се чете в коментара по-долу

313

Германия

преди 2 години

Тя,простотията,по хората ходи,тази жена не прави изключение!!! Защо не реагира когато умираха дечица в Донбас и Луганск?!Когато бандеровци обесиха бременна жена и избиват невинни хора?! Какво ,да пляскаме с ръце и да възхваляваме неофашистите в Украйна ли?!Айрес фрут, смела жена била,драсна ***!!!!