352

Анонимен

преди 2 години

А защо текстът е на английски? Украинците на английски говорят с господарите си от запада и си мислят, че са им съюзници. Загубили са ориентация тотално. Синът на байдън е наркоман, но без проблем го назначили в управителния съвет на украинска нефтена компания, където с какво занимавал? Точно така -- завличал средства на запад за частни нужди, за процъфтяването на демокрадцията.

351

Анонимен

преди 2 години

Денацификацията чака и България, само че простото *** се прави че не разбира, не поняла.

350

Иван

преди 2 години

Глупости, истината е друга - бабата казва: Сполай ти войниче, че дойде да ни спасиш от фашистите! Нямам с какво друго да те почерпя, освен със семки - до там ни докараха тия престъпници!"

349

Цеко

преди 2 години

Какви са тези окупатори? Ако беше кравар да й е зтворял плювалника на тази отворена бабичка.

348

Анонимен

преди 2 години

Ако отиде да каже същото на лгбт активисти, сигурно ще я довършат на място!

347

1

преди 2 години

Така така у дома и стените помагат.

346

довиждане

преди 2 години

путиноробите сте чао и няма да липсвате на никого. Трудовата борса ви чака

345

Анонимен

преди 2 години

Браво бабо! Много си смела!!! .... Сигурно пенсията ти е 10 долара, но си голяма патриотка!

344

Анонимен

преди 2 години

Сезирайте СЕМ и Нелито Христова.Войникът й се моли да отстъпи!!!Бездетна бендеровка фашизоидна.

343

Анонимен

преди 2 години

Това изказване едва ли може да се нарече смелост.

342

От българката

преди 2 години

Защо когато хората имат друго мнение от вашето тук и веднага русофили и т.н.....тогава вие сте ..кравари ,америкапоклоници ,рептили,***.. хазари и всички изцапани с кравта на милиони невинни хора...и сте изцапани и в ума и сърцата си....то злоба и клетви....всичко е за ваша сметка....

341

IQ 3.14

преди 2 години

явно днесбеге са расли у саксия, та, вица е следния: по кво се познава къде е погребан гопник - семечките от джобовете на анцуга са покълнали и са пораснали слънчогледи. нема драма нема трагедия. има тролинг левел 9000. само че на наще "под хакерска атака" им се плаща да преиначават и да каканижат нонсенс. читалищна работа.

340

IQ 3.14

преди 2 години

До Един българин обеднения уран се използва за бронебойни боеприпаси, гочоолу.

339

Анонимен

преди 2 години

Фалшиво видео.Дийп фейк.

338

Една българка

преди 2 години

Дали е руснак, германец, американец, турчин и т.н. диктаторът е един и същ- нещастен психопат, който иска да се докаже и да подчини света/явно нещо не му става и го компенсира!/ И само да кажа, че когато бомбите падаха в Сърбия също не съм спала спокойно и не го разбирах! Това което разбрах, че нашата отбрана и защита е смешна и ако някой луд реши да ни нападне, както винаги ще чакаме помощ отвън!Така че българки, гледайте как се правят коктейли и се шият мрежи!!!Още ни е останала земя!!!

337

Анонимен

преди 2 години

Краят на лудото кремълско джудже наближава.

336

Човек с чувства

преди 2 години

Драги хора, ако желаете България да стани супер мега държава, тогава ме издигнете да бъда владетел на България!Запознайте се с мен !Няма да сгрешите !Не се заблуждавайте от моите диагнози!Съгласни ли сте?

335

Бг

преди 2 години

Майката на нашия летец- герой Списаревски е отишла в болницата при ранените американски летци ,с които е воювал.Защото техните майки са далеч. Но тя е ЖЕНА и е родила герой.За тази....

334

Симона

преди 2 години

Това е *** украинска с промишлено и зомбита мозък,фашистка като наркомана Зеленский.

333

РР

преди 2 години

Браво. Няма по-ясно послание на това, което предстои за руските войски в Украйна. Колкото по-дълга е войната, толково повече майки в Русия ще погребват децата си. Накрая Путин ще бъде провесен от някой клон, като идиологическия му приятел Мусолини.